2de golf is datazwendel: moleculair analist Merel Boogaard


Nieuws update Astrazeneca wereldalarm“Geen 2de golf, wel datazwendel”, zegt moleculair analist Merel BoogaardDr Kaufman: covid does not existKerngezonde verpleegsters overleden door vaccinatieAmerika bijna voor de helft grotendeels open. Einde lock down voor de zomer verwacht in heel Amerika.


16 Amerikaanse staten stoppen Corona maatregelen. Einde aan Lockdowns en maskerplicht Vanaf 2 maart zijn er reeds 16 staten die niet langer een maskermandaat hebben.


Over de politieke  grenzen heen is er echter nog steeds geen einde in zicht van de corona hoax. Een groot deel van links blijft de eindeloze COVID-19 beperkingen en het schenden van de mensenrechten zoals Ruttes Bende omhelzen. In de voetsporen van leiders die voor individuele vrijheid zijn, zoals de gouverneurs Ron DeSantis (R-Florida) en Kristi Noem (R-SD), hebben nu ook de gouverneurs van Mississippi en Texas besloten om een einde te maken aan de bedrijfsbeperkingen en de verplichte maskers voor de hele staat. De rest van de VS zullen volgens de opiniepeilers volgen, alleen de door extreem linkse bestuurders in totale verloedering en misdaad gestorte staat California strubbelt nog fors tegen.


About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.