Polls tonen dat Forum voor Democratie met 31 zetels de grootste partij word van Nederland


Brekend nieuws … Astraneca vaccin levensgevaarlijk … steeds meer landen stoppen met prikken

opstand

stoppen

asbestvaccin

astraweg

kruis

dood door bloedstolsels corona vaccin


fvdexgates

Deze man, vooraanstaand vaccinmaker samengewerkt met gates, stelt dat we dit vaccin niet in moeten zetten om de ‘pandemie’ te bestrijden. Het wordt een ramp zegt hij 
 

FVD stond eerder al in de OPP peiling op een historische winst met 28 zetels. Er kwamen sinds 12 maart 2021 nog meer zetels bij gezien de recente ontwikkelingen. In de laatste poll kwamen er bij de winst van de afgelopen periode 6  zetels bij. Volgens de OPP trend(extrapolatie) komen er nog meer zetels bij de komende dagen tijd voor FVD.


Trending tagstwitter qoute:

“Na het zeer geslaagde optreden van afgelopen week in #jinek, en omdat FVD de beste is voor heel Nederland op alle gebieden en de rest geen of weinig kennis heeft van zaken of niet op de hoogte is, en/of  liegt zoals de landverrader Rutte en het kartel, weet ik het met iedereen die ik ken zeker. Ik stem op FvD! #vrijheid #democratie #forumwint #nederlandherleeft #levenederland”

“Zin om naar Florida te gaan. Goed weer. Lekker stappen&shoppen. Iets met een cocktail en een rietje (al prefereer ik bier). Vrijwel geen ‘maatregelen’. Terwijl er minder mensen zijn overleden a h virus dan in andere Amerikaanse staten. Én (hoogstwaarschijnlijk): groepsimmuniteit.”

“In Amerika zijn 16 staten af van allerlei corona regels en gaat alles zo goed als open, astrazeneca word ook niet meer geprikt wegens de sterfte agv bijwerkingen, waarom is Nl nog niet open? en waarom is Ruttes Kartel bende nog niet gearresteerd?”

“Voor mij telt bij de verkiezingen maar één ding: het terugwinnen van onze essentiële vrijheden. Daarom stem ik 17 maart @WybrenvanHaga van @fvdemocratie. Wybren is dé man in de Tweede kamer die de goede liberale waarden vertegenwoordigt.#StemNederlandTerug #FVD”


Vrijheidscaravaan FVD enorm succes


De show onder de naam Jinek waarin de  heer Baudet netjes afrekende met een cabaretier die zich voordeed als antisemiet en die stukjes schreef voor Groen Links, zorgde naast de succesvolle vrijheidscaravaan in heel het land voor meer bekendheid en waardering voor de integriteit en de goede manieren en de programmapunten van FVD zoals voor de  integere  heer van Haga, waarmee de eindstand per 12 03  2021 komt op 31 plus  een aantal extra zetels voor FVD. Deze gemiddelde eindstand komt goed in de buurt van onafhankelijke polls die tonen dat FVD  de verkiezingen glorieus kan winnen.

NOS en Maurice de Hond kletskoek

De peilingen van NOS  wijken af van alle onafhankelijke polls en van de realiteit zodat men men NOS verzinsels en slap gelul beter naar de prullenbak kan verwijzen. De teller voor Fvd staat momenteel  * update 15 3 2021*  op  32 zetels. Groen links verliest 6  zetels wegens door Jesser Klaver liegen over de met name door  GL D66 en VVD opgevoerde biomassa en ziekmakende houtstook en wegens een gebrek aan inzicht en rekenvaardigheden en wegens heulen met Rutte.

OPP Poll Resultaten

VVD komt per 16 3 2021 wegens nieuwe schandalen op 18 zetels. D66 verliest fors in OPP  en keldert naar  10 zetels. PVDA  heeft een vaste kern  van 14 maar haalt slechts  9 zetels. CDA 14  zetels.  Gl  zakt naar  8 zetels. Denk  2 zetels. 50plus verliest en behoud 1 zetel. CU  5  zetels.  SGP 4 zetels.  Pvdd  komt op 8 zetels.  SP  behaalt 10 zetels   PVV  behaalt 17  zetels.  FVD wint met rond de 30 zetels. De Piratenpartij is gedupeerd door censuur door D66 trollen op twitter, en wint helaas geen zetels.

Mooie winst voor kleine partijen:

De boerenpartij BBB haalt 1 zetel. Ja21  doet het goed met 3 zetels. Volt haalt 2 zetels. Diverse andere kleine partijen halen waarschijnlijk net geen zetel. Viruswaarheid behaalt 2 zetels wegens de populariteit van de deskundige en creatieve specialist  dhr Engel

Kiesbedrog?

Uit het hele land stromen meldingen binnen dat er kiesfraude zou zijn  gepleegd door rutte ollongren en kaag, die de verkiezingen zouden hebben gemanipuleerd via een nerd met de naam Koekoek?  Er zou  stembus-software  zijn gehackt en sprake zijn van fraude via zeer veel neppoststemmen.

Polls van NOS klinkklare onzin

Op NOS werd D66  vooraf al gepresenteerd als grote winnaar met meer dan 20 zetels  hetgeen de grootste kolder is die men zich maar kan voorstellen. De mateloos impopulaire elite club D66 behaalt in in de OPP polls nog niet eens 11 zetels. NOS heeft dus heel wat uit te leggen aangezien hun  beweringen mbt de verkiezingen en  praatjes over corona haaks staan op de OPP.

Gevaar Kiesfraude door D66 Hacker

NOS kwam weer met onbetrouwbare resultaten die volgens de OPP analyse dan ook niet deugen omdat er altijd weer word gelogen word wegens valse propaganda en omdat er met de telling geknoeid word door hackers en poll fraudeurs die zoals gewoonlijk die de boel steeds weer bedriegen.

Fraude Koekkoek

Nerds van D66 zouden volgens klokkenluiders zijn ingehuurd door Kaag en Ollongren om te hacken.  De software die gebruikt word voor de telling van stemmen bij de verkiezingen, zou via lekken en via phishing klaargemaakt zijn voor de  Great Reset Fraude. Dat zou zijn gebeurd door een “Nerd”. Het betreft volgens de meldingen een door Ollongreng ingehuurde nerd van D66 met de naam “Koekkoek” die op twitter hatelijke teksten plaatst gericht tegen  huisvaders en huismoeders die zij als  minderwaardige domme homohaters en  hersenloze etalagepoppen beschouwen zoals Marc  Rutte en Hugo de Jonge.

Kiezers worden volgens de klokkenluiders bedrogen door Ruttes bende en D66  die  zoals de mateloos impopulaire Koning menen dat ze boven het Volk verheven zijn en maar eindeloos door kunnen gaan met liegen,  bedriegen, graaien, feesten, zuipen, en het land lachend als een knettergestoorde dictator kapot en bankroet te maken.

Kiesfraude lek

Via het lek zouden VVD en D66 een enorme verkiezingswinst boeken ten koste van  gedupeerde van zetels beroofde partijen zoals 50plus, Bij1, SP, GL, Pvdd, FVD, PVDA, PVV en CDA.  Heel wat stemmen voor kleinere partijen zouden ook via het Koekoek softwarebedrog, en via poststemfraude  worden toegekend aan VVD en D66.  Extra waakzaamheid en steekproeven zijn dan ook zeer noodzakelijk evenals een grondige screening van de software door een onafhankelijk ICT veiligheidsbedrijf zodat de te vrezen kiesfraude  zoals in de VS heeft plaatsgevonden voorkomen word en de verkiezingen eerlijk verlopen zonder bedrog.


Ruttes waslijst is te erg voor woorden


ruttekutkop


Rutte afgewezen door een groot deel van Nederland


De benauwde Rutte die zich niet wil laten testen op corona, heeft volgens een kapper een  diarree en griep. De bleke huid werd volgens een kapper gecamoufleerd met rouge.  Hij werd met een paar partijgenoten na een tip van een klokkenluider gespot in Den Haag en verkeerde zoals op de in pers en media gepubliceerde foto  te zien is in een kapsalon in een staat van overspannenheid. Rutte ging excessief lachen,  toen men hem vertelde over  de komende historische VVD Nederlaag annex afrekening bij de verkiezingen van 17 maart a.s.  Rutte gaf later tegenover journalisten toe dat hij na zijn vertrek uit de politiek een baan in het onderwijs overweegt. De kans is helaas aanzienlijk dat Rutte  gezien de vele aanklachten die er tegen hem zijn gedaan, net  zoals de Jonge en tal van andere kartelfiguren wegens corruptie  via een tribunaal zal worden veroordeeld tot een boete en een hoge gevangenisstraf.

Aangifte tegen Marc Rutte

Artsen voor waarheid heeft het initiatief genomen om Mark Rutte te verantwoording op te roepen. In de bijgevoegde  pdf  kunt u lezen wat de aanklacht is geformuleerd. Wij vragen u dan ook deze goed door te lezen. Hopelijk wilt u deze ondertekenen en opsturen naar het volgende adres.

Het Ministerie van Binnenlandse zaken
Binnenhof 19
2513 AA  Den Haag

Het laatste velletje dient ondertekend te worden gestuurd naar Kessel advocaten en het adres staat op dat vel. De bijgevoegde aangifte kunt u ook downloaden via de onderstaande link. Aangifte tegen Rutte PDF


Golf van sterfgevallen na vaccinatie met chimpansee vaccin  Astrazeneca


astrazeneca


overleden door coronavaccin


moordenaar de jonge


kruis

Rutte III GL en OMT/GGD plus de omgekochte pers en media en BNN-ers die ondeugdelijk geteste levensgevaarrijke vaccin prikken aanbevelen, hebben miljoenen mensen in groot gevaar gebracht door vaccinatie met een schadelijk niet deugdelijk getest en mogelijk dodelijk vaccin(Astrazeneca)tegen betaling aan te prijzen en door een vaccinatiepaspoort zonder enig besef van de enorme risico’s door te drukken.Dood door vaccinatie AstrazenecaNieuws update Astrazeneca wereldalarmDe Jonge en Rutte worden evenals OMT en andere medeplegers door steeds meer belanghebbenden aangeklaagd wegens o.a. crimineel wanbeleid, meineed, het schenden van de grondwet en de code van Neurenberg, landverraad( art 93 WbvR)  en misdaden tegen de mensheid. Rutte en De Jonge hebben zoals  de OMT leden van Dissel en Koopmans en hun medeplegers stelselmatig gelogen over de bijwerkingen van de door hen fel aangeprezen vaccins. De bijwerkingen blijken zoals bekend werd gemaakt in  diverse (en steeds meer) EU-landen  schadelijk en mogelijk dodelijk te zijn, wat Rutte en de Jonge glashard  ontkenden.  De oorzaak van het grote aantal sterfgevallen onder gevaccineerden werd toegeschreven ( meer dan op de kaart te zien is)  aan  de door vaccins veroorzaakte hoge koorts, allergische reacties, immuunsysteem problemen, hartfalen door Kalium- chloride en met name bloedstollingen (dodelijke bloedstolsels).


Aangifte tegen Marc Rutte


Artsen voor waarheid heeft zoals tal van organisaties en juristen met moverende redenen besloten om Mark Rutte aan te klagen. In de bijgevoegde  pdf  kunt u lezen hoe de aanklacht is geformuleerd.  Hopelijk wilt u deze ondertekenen en opsturen naar het volgende adres.

Het Ministerie van Binnenlandse zaken
Binnenhof 19
2513 AA  Den Haag

Het laatste velletje dient ondertekend te worden gestuurd naar Kessel advocaten en het adres staat op dat vel. De bijgevoegde aangifte kunt u ook downloaden via de onderstaande link. Aangifte tegen Rutte PDF

dood door bloedstolsels corona vaccin


Rutte en de Jonge aangeklaagd wegens misdaden tegen de mensheid


De Jonge en Rutte hebben om gezichtsverlies te voorkomen extra lang gewacht met de levensreddende acties, na de vele nationale en internationale meldingen over sterfgevallen door vaccinatie. Rutte en de Jonge en het OMT hebben bewust veel te laat voor de vaccinatie-stop gekozen en daardoor zijn mensen die zich aangemoedigd door Rutte en de Jonge en omgekochte influencers en BNNers zoals Robert Jan ten Brink lieten vaccineren niet gewaarschuwd en doodziek geworden en zo zijn veel meer mensen overleden dan in de andere landen waar de overheden veel eerder dan in Nederland de vaccins van Astrazeneca hebben verboden voor onbepaalde tijd wegens de bijwerkingen en de golf van sterfte agv vaccinatie.


astrazeneca


 

Haags drugsgebruik schering en inslag.

In Den Haag is ook beroering wegens de clip van een verwarde de Jonge( met bolle uitpuilende ogen) en de verdenking van het gebruik van hard drugs.  Journalisten hebben tot op heden niet aan de Jonge en aan soortgelijke zenuwleiders zoals Alexander Pechtold , Rob Jetten, Eric Wiebes  en  Ferdinand Grapperhaus durven vragen of  men drugs gebruikt zoals pepmiddelen en hoe het komt dat men vaak onsamenhangend praat, en waarom de ogen zo erg uitpuilen als men de ondeugdelijke vaccins aanprijst. Volgens insiders is er reeds vele jaren sprake van intimidatie van  vrouwen, corruptie en drugsgebruik binnen het Binnenhof, eerder  structureel dan incidenteel, zoals het gebruik van cocaine, pepmiddelen en kalmerende middelen waaronder valium en cannabis.

FvD met 51 zetels de grootste partij van Nederland

De vrijheid speech van Van Haga voor eenheid en de redding van Nederland is uitermate goed aangekomen bij de grote meerderheid van de kiezers:

“Zoveel Nederlanders zijn zoveel verloren door dit kabinet. Nu staan we op een democratisch kantelpunt. Kiezen we voor lockdowns, een avondklok en een v@ccinatiepaspoort? Of kiezen we voor Forum voor Democratie en krijgen we onze vrijheid weer terug?”

Wybren van Haga

De keuze is aan U.

Laatste reactie nav de volgens zeer veel landgenoten enorme kiesfraude in Nederland

SVN:  “Recht aan allen. De verkiezingen moeten wegens enorme fraude opnieuw gedaan worden en zonder bedrog want daar heeft elke landgenoot het volste recht op, een eerlijke verdeling van media aandacht bij de publieke omroep, een eerlijke telling en een eerlijke uitslag. Daar heeft iedereen recht op !

 

 

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.