Beste bezoekers,

In meerdere verpleeghuizen is volgens de nieuwsberichten na de vaccinatie een enorme uitbraak van corona. Tevens is bekend dat steeds meer ouderen positief testen en na vaccinatie overlijden. Het overlijden word doorgaans toegeschreven aan onderliggende aandoeningen en niet aan de bijwerking van een corona-vaccin.

Hoe kan het zijn dat de betreffende gevaccineerden positief testen? Waardoor overlijden steeds meer gevaccineerde ouderen?  Zijn de vaccins gevaarlijk? Welke bijwerkingen veroorzaken vaccins? Zijn de vaccins goedgekeurd en door wie? Wie stelt op welke wijze de doodoorzaak Corona vast, hoe en op welke wijze word autopsie verricht? Deugen de autopsie rapporten?  Waar zijn de rapporten? Waar zijn de bewijzen van de cijfermatige presentaties door Rutte, de Jonghe, RIVM, GGD, Oxford en WHO? Bestudeer alle informatie in dit dossier en de aanverwante dossiers, dan zult U door goed onderzoek vast wel de antwoorden vinden op de meeste gestelde en brandende vragen.

FVD onthult met de onweerlegbare feiten de klinkklare leugens van Rutte en de Jonghe, RIVM en OMT

Doe Uw onderzoek want de OMT RIVM  kopstukken zijn zoals de Jonge wegens belangen verstrengeling en totaal verkeerde beweringen en onwaarheden beslist niet betrouwbaar en vormen daarmee een levensgroot gevaar voor U de burger en de Volksgezondheid.

Bill Gates heeft enorm veel geld gepompt in de vaccin industrie zoals zijn beste vriend George Soros in Wuhan. Gates heeft veel geld geschonken aan de WHO en hij heeft een fortuin geschonken aan Oxford University en Harvard University  en het Hopkins Instituut dat  de corona sterfte over de hele wereld publiceert dmv  reeds in 2015 ontworpen simulatie software. (bedenk goed dat er geen enkel bewijs is dat de door Hopkins gepubliceerde cijfers kloppen)

Gates die de hele wereld met een triljoenen winst met alle geweld wil vaccineren, heeft delen van RIVM (virus vaccin laboratoria) met medewerking  van o.a. Marc Rutte opgekocht. Wat gebeurd in die vaccin-virus laboratoria en  is het experimenteel  onderzoek daar wel veilig? Hoe zit het met Erasmus Ziekenhuis waar een afdeling  ism Oldenburg Duitsland met Jaap van Dissel en Diederik Gommers grensoverschrijdend virus vaccin nano-tech onderzoek doet?

Wie financiert het onderzoek? Heeft Gates geld betaalt aan experts zoals Jaap van Dissel en Marion Koopmans?  Hebben politici en de betreffende wetenschappers belangen in de vaccin-industrie?  En hoe zit het met o.a. de mede door  Ab Oosterhuis ontwikkelde Betacoronusvirus technologie?  Bent U op de hoogte dat Erasmus  Rotterdam 40 sealed koffers met viraal materiaal(kweken) heeft verzonden naar andere test laboratoria in de wereld, zo ook naar Wuhan?  Wist U dat de vergunning voor  het o.a door Gates en Soros gesponsorde  vaccin laboratoria in de VS was ingetrokken en het testlaboratorium wegens  gevaar voor de Volksgezondheid  verhuisde naar Wuhan?

In het Erasmus en bij RIVM werd onderzoek gedaan en geexperimenteerd  met virussen, en vaccins met goedkeuring van Rutte, zoals grensoverschrijdend virus nano tech en corona onderzoek met Menselijk(foetaal) Betacoronavirus Lineage C.  De bewijzen van Ab Oosterhuis onderzoek en patent is opgenomen in dit dossier. Een stuk verderop in dit dossier treft U ook Gates persoonlijke verklaringen, zoals het plan om een groot deel van de bevolking onvruchtbaar te maken en uit te willen roeien dmv vaccins en de verklaring(film) onder ede van Plotkin die toegeeft dat weefsel cellen van geaborteerde babies werden aangewend voor onderzoek en het samenstellen van vaccins.

Gates en Soros investeerden miljoenen in de bouw van een laboratorium te Wuhan  om SARS/Ebola/Covid en de nieuwste 5g nano technologie te ontwikkelen. Amerikaanse veiligheidsexperts waarschuwden in 2017 dat een ziekteverwekker zou kunnen ‘ontsnappen’ uit de faciliteit. Het Wuhan National Biosafety Laboratory was het enige laboratorium in China voor het bestuderen van SARS/ Ebola /Corona nano-technologie. Voorafgaand aan de opening in januari 2018 uitten bio-veiligheidsexperts uit de VS dat een genetisch gemodificeerd virus uit het laboratorium zou kunnen ontsnappen.

In 2004 ‘lekte’ een SARS-virus uit een laboratorium in Beijing.  In 2017 werd gewaarschuwd voor de onvoorspelbaarheid van proefdieren zoals vleermuizen die wetenschappers van het Wuhan-lab met virussen wilden injecteren.

Ab Oosterhuis patent,   let op de nickname Osterhaus

oosterhaus

Bill Gates Netwerk

NL_Bill-Melinda-Gates-Foundation-Vaccines-COVID-19-2048x1342

Bill & Melinda Gates Foundation hebben wegens het sponsoren en omkopen een enorme invloed wereldwijd. Hugo de Jonge en Marc  Rutte ontkennen belangenverstrengeling en maken  deel uit van  het WEF( World Economic Forum ) dat met alle geweld zoals Merkels Elite dat wil, de burgers wil verplichten  (mogelijk jaarlijks voor de rest van het leven) zich te laten vaccineren  zulks ter invoering van een vaccinatiepaspoort dat onder meer bedoeld is  voor de door de NWO Elite gewenste massa-controle.

Wegens de voortdurende mutaties van corona(griep), en het opduiken van de Britse Variant en  per 2021 alreeds meer dan 200 varianten van Corona, wil de NWO/WEF elite dat burgers zich laten vaccineren, en naarmate er meer varianten opduiken, zullen burgers zich steeds weer en uiteindelijk voor de rest van hun leven periodiek met nieuwe vaccins moeten laten vaccineren en wie dat weigert, krijgt geen vaccinatiepaspoort en word vervolgens  door de Overheid van allerlei rechten beroofd zoals het recht om waar dan ook heen te gaan of te reizen, het recht om gebieden en publieke gebouwen scholen of vliegvelden te betreden, etc.  Stelt U zich eens voor dat mensen zonder een  vaccinatiepaspoort in de toekomst minder  of veel minder rechten hebben dan een ander en dat zij als een gevaar en minderwaardig worden behandeld door  de Overheid.

Het ziet er nu naar uit dat de WEF/NWO  Elite rond 2030 mensen zonder vaccinpaspoort  het recht wil ontnemen om in  vrijheid te reizen, auto te rijden, te trouwen en kinderen op de wereld te zetten (verplichte sterilisatie zoals door vaccinatie), het recht om op internet of waar dan ook te publiceren,  het recht op de vrije meningsuiting en het recht om op een partij te kiezen, zo ook het recht op specifiek of hoger onderwijs en het recht op prive bezit zoals een huis, goud, aandelen, kunst en andere waardevolle zaken. Dat is geen  hoax.  Als het aan Claus Swab en  het WEF  ligt, worden prive bezit en cash geld volledig afgeschaft voor de gewone burgers.

Citaat Swab: “You will own nothing, but be happy” maar geen mens zal gelukkig zijn in een wereld  waar de burgers(ook rijkere mensen) van al hun rechten en bezit  zijn beroofd en als slaven worden behandeld door een  totalitaire oorlogszuchtige Super Rijke Elite die alles steelt en meent de baas te kunnen spelen over de hele wereldbevolking die men ook nog eens wil decimeren… uitroeien … met de miljarden >>> zie video.

Wie zich verdiept in de plannen van WEF(Sustainable Development Agenda 2030)  zal zien dat er nog meer op het programma staat zoals de forse opvoering van massa-immigratie, afbraak van de middenstand en de horeca, digitaliseren van onderwijs,  het vernietigen van en opstoken van bossen en het herinrichten van het landschap( drastisch beperken van veeteelt en de consumptie van vlees), het wegpesten en onteigenen van boeren,  het aanleggen van enorme zogenaamde “duurzame steden” met uitsluitend  zwaar vervuilend( wegens de accu’s o.a.) Tesla openbaar vervoer(en economisch en uitsluitend noodzakelijk vervoer).  Het volproppen van de Noordzee en natuurgebieden en landbouwgrond en stedelijke gebieden met  schadelijke onduurzame niet rendabele windmolens en zwaar gesubsidieerde vervuilende zonnepaneelparken. Daarbij komt het plan om op elke hoek van de straat, en overal waar mensen zich bevinden een G zender ontvanger te plaatsen, bedoelt voor  de track en trace samenleving en de totale controle onderdrukking van de mensheid.

Anno 2021 is er voor de mensen die op de hoogte zijn en ook vooruit kunnen zien, niet alleen sprake van de door NWO geplande vaccinatie, verplichte vaccinatie en 1 enkel in te voeren vaccinatiepaspoort, maar in de toekomst ook van veel meer verschillende vaccinaties en diverse paspoorten. De papieren passen zullen in de toekomst verdwijnen en volledig vervangen worden voor Micro dots, en implantaten( hip).De zogenaamde nano chips kunnen via vaccinatie ingebracht of als implantaat worden toegepast bij mensen en trouwens ook bij de dieren.

Wist U al dat er door SpaceXlab( Elon Musk) anno 2921  reeds meer dan duizend satellieten in de ruimte in een omloopbaan om de aarde zijn gebracht met 5g zenders/ontvangers?  De bedoeling van de NWO is in eerste instantie om elk mens op de aarde te kunnen volgen via 5G technologie.

Er valt helaas nog  meer te vrezen zoals iedereen kan beamen die op de hoogte is van de duivelse plannen van de superelite zoals Bill Gates, George Soros, Angela Merkel, Claus Swab, en andere leden van het WEF en de door de NWO globalisten bestuurde VN. Voor meer info over Crowd Control en 5G >>>5G  Dossier

Bill Gates Facts

Bill Gates is ’s werelds meest invloedrijke investeerder. Hij is  geen dokter maar een gewetenloze zakenman die met handlangers zoals Macron, Biden, Merkel, Rutte, Swab en WEF met alle geweld de hele wereld wil laten vaccineren.
De Gates Foundation is de hoofdfinancierder van o.a  de World Health Organization, Oxford en Harvard University, Hopkins Institute en Gates heeft delen van RIVM gekocht.
De Gates Foundation investeert miljarden in- en pusht het gebruik van vaccins
De Gates Foundation pusht met hun invloed voor verplichte, wereldwijde vaccinaties
Bill Gates pleit voor een globaal digitaal surveillance-systeem om te kunnen volgen wie het coronavirus heeft en wie hersteld is
De Gates Foundation lijkt een trial studie naar Hydroxychloroquine te saboteren door hier Vitamine C als placebo tegenover te zetten
De Gates Foundation is mede-organisator en financierder van Event 201, de simulatie van een Coronavirus uitbraak, 6 weken voor het Coronavirus in Wuhan, China uitbrak
De Gates Foundation subsidieert het Pirbright Institute, welke het patent houdt van een Coronavirus
De Gates Foundation heeft een digitale vaccinatie-tattoeage gefinancieerd, welke door MIT is ontwikkeld
De Gates Foundation is partner van ID2020, welke een wereldwijd digitaal identificatiesysteem laat ontwikkelen
De Gates Foundation heeft conferentieparticipanten in de Europese Commissie, welke voor 2022 een Europees, verplicht digitaal vaccinatiepaspoort op de agenda heeft staan
GAVI, opgericht en gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, is een speler in de uitrol van het Europees digitaal vaccinatiepaspoort
De Gates Foundation heeft de wereldwijde informatie omtrent het Coronavirus bepaald

Gates heeft grote gebieden aan grond opgekocht in de VS. Gates wil ook in Nederland enorm veel grond  voor een prikje opkopen, zoals van door Rutte I II III door bedrog gedupeerde boeren.

Gates en Soros worden met hun khasaarse misdaad netwerk gelinkt aan de Dominion Hammercord Stembusfraude in Europa, Canada, VS en tal van andere landen.

Rutte III heeft overigens afgelopen 10 jaar een gigantisch miljarden vermogen betaalt aan de Clinton Foundation, waarvoor en wat Nederland hiervoor terug kreeg is nimmer bekend gemaakt of onderzocht zoals ook de betalingen van Bill Gates aan politici en organisaties en instituten zoals Hopkins en RIVM.

Gates Foundation doet geen liefdadigheidswerk. Zo verwoorden zij het zelf en zo spreekt de door Gates omgekochte pers en media over ze. In realiteit is het vermogen van Bill Gates gigantisch groter geworden sinds hij de gezondheidssector is betreden met zijn  stichting. Vooral vaccins bleken een goede markt te zijn met winsten van 200 miljard dollar per inleg ( winst van 20 keer meer dan de investering)>>> Zie  voor een nadere uitleg hoever het  zo heeft kunnen komen de docu How Bill Gates Monopolized Global Health

 

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), Intravacc & Bilthoven Biologicals

Het Nederlands Vaccin Instituut (NVI) verzorgde tot 1 januari 2011 de vaccinaties voor het rijksvaccinatieprogramma. Na de privatisering van het NVI, is deze overgenomen door het Indiase bedrijf Serum Institute of India, een bedrijf dat regelmatig financiering ontvangt van de Bill & Melinda Gates Foundation. Het Serum Institute of India verzorgde de productie van vaccins voor 170 landen. Zie voor meer info >>> Corona Tegenlicht

complot

WEF Build Back Better vergadering met o.a. Rutte, Maxima, Swab, Kaag.

WEF is een organisatie die tot oogmerk heeft om de wereld onder te dompelen in een gruwelijke dictatuur. KSS, anders gezegd de sekte die bestaat uit zeer rijke gestoorden die menen de baas over de hele wereld te kunnen spelen) heeft het WEF  als uitvoerend orgaan  voor hun sinistere plannen opgericht.

Alle politici, koningen, prinsen en anderen die het WEF hierin ondersteunen en aan de vernietiging van de economie en de vaccin moord op ouderen  meewerken, dienen gearresteerd en berecht  te worden.

De stem en het recht en het welzijn van het volk staan op nummer 1. Misdaad mag niet lonen, daarom dienen ze allemaal berecht te worden wegens landverraad en misdaden tegen de mensheid.

 rutte lanmdverrader

vaccinatie paspoort

Het vaccinatiepaspoort stond bij de EU pré COJONA tijdperk al op de agenda.

Het is duidelijker dat  er van alles niet aan de haak is en dat de wereld door de WEF ( build back better) elite over Corona word voorgelogen ism met de omgekochte pers en media.

Wat is BBB?  Built Back Better UNITED NATION STRANSFORMING OUR WORLD: THE 2030 AGENDA FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT De BBB file kunt u hier gratis downloaden > 2030 Agenda for Sustainable Development BBB is echter een misleidende term voor vernietiging en massa controle… BBB BIG reset >>>  Lees verder

Hoe komt het dat de sterfte agv Influenza (griep) en van een van de top 5 doodsoorzaken in de wereld TB (Tuberculose)  sedert de Corona Hoax volledig werd weggegumd of weggelaten in de statistieken bij RIVM?  Alle griep en TB overlijdens werden toegerekend aan Corona!  Er is gefraudeerd en ernstig geknoeid met de cijfers door RIVM. De rekenfraude is overduidelijk, Rutte, de Jonge, en het gehele OMT weigeren uitleg te geven. De rekenkundige fouten en de verdwijning van Griep en TB bij RIVM  zijn geen complottheorie maar een duidelijk voorbeeld en  bewijs van de door WEF en Ruttes bende uitgerolde Corona Hoax.

Iedereen die naar de feiten en de weggemoffelde Griep en TB  parasitaire long en darminfectie cijfers kijkt  ziet dat deze vanaf het begin van de corona-hoax werden hernoemd naar COVID. Er is dus wel degelijk sprake van enorme fraude. Er is ook helemaal geen uitzonderlijke situatie of een noodsituatie. Speculatie over meer besmettingen door Britse varianten is ook geen geldig argument voor een lock down en avondklok.  Door de afwezigheid van een werkende trias politica is er sprake van bedrog en een zogenaamde prik-dictatuur.  Ruttes bende heeft alle macht naar zich toegetrokken. Er zal een Europese procedure in werking moeten treden om voor eens en altijd een punt te zetten achter de grove mensenrechten schendingen op basis van een griepvariant met een gemiddeld dodelijkheidspercentage van 0,23 en waarvan 98 procent van alle geïnfecteerden geen of slechts milde klachten krijgen en wegens de totaal onbetrouwbare pcr test waarop de krankzinnige maatregelen van WEF, Merkel en Ruttes leugenbende gebaseerd zijn.

Testen en testers en vaccins en statistieken die niet deugen

Talrijke Testen tonen aan dat de PCR  Corona test Corona niet kan aantonen en welke vorm van besmettelijkheid dan ook met een virus, en dat bevestigde Kary Mullis, de uitvinder van de test. Een PCR test kan alleen aantonen of iemand griep heeft of ooit griep heeft gehad. Corona kan volgens Kary Mullis niet door PCR worden aangetoond! Een PCR-test kan volgens de  publicaties van Mullis  geen virus detecteren dat in staat is tot replicatie in de zin van sectie 2 (1) IfSG en dus de pathogeen van de SARS-CoV- 2 virus. Opgepast, een positieve testuitslag zegt dus helemaal niets over Corona, maar hooguit of iemand ooit griep heeft gehad of griep(Influenza) heeft. De PCR test zegt ook helemaal niets over besmettelijkheid van welk een virus dan ook.

The Lancet is een Brits, peerreviewed medisch tijdschrift, dat wekelijks wordt uitgebracht door de Lancet Publishing Group. Het ontleent zijn naam aan het lancet, een chirurgisch mesje. De huidige hoofdredacteur is Richard Horton.

De PCR test werd ook onderuit gehaald in de Lancet.

lancet

De laatste wetenschappelijke PCR Borger publicaties van professors tonen aan dat de PCR Corona test volstrekt niet geschikt is om Corona aan te tonen wegens tal van fouten.

Overleden agv vaccinatie met Vaccins

doden

 

Door  Ruttes wanbeleid en corruptie overlijden duizenden mensen, direct vanwege de coronaprik bijwerkingen en/of indirect omdat tal van ziektes niet worden behandeld wegens de wachtlijsten, en te laat worden ontdekt. Uit de hele wereld komen meldingen van sterfte agv vaccinatie.  Er is een schrijnend tekort aan goed opgeleid personeel en een tekort aan  bedden en deugdelijke medicijnen in de geprivatiseerde zorgsector. Mensen die bedrijven en bedrijfjes bezitten gaan kapot, omdat ze inmiddels hun spaargeld hebben aangewend en/of hun huis hebben verkocht om het faillissement te voorkomen.  Een op de drie winkels gaat zoals de horeca en middenstand en evenementenbranche agv  de BBB door Ruttes kartel bankroet.  Steeds meer mensen raken hun werk kwijt en  hun financiële zekerheid. Oudere en jongere mensen gaan psychisch kapot, van eenzaamheid of omdat ze zich opgesloten voelen.

Het aantal daklozen is verviervoudigd naar 80 000. He aantal zelfmoorden onder met name de jeugd is schrikbarend toegenomen. Nederland is onveiliger dan ooit wegens de fors toegenomen misdaad. Het aantal mensen met COPD  stijgt sneller agv Rutte I II III wanbeleid. De sterfte agv Kanker/longkanker door luchtvervuiling is fors gestegen naar 50 000 per jaar agv de fors toegenomen vervuiling  zoals door Schiphol en de toenemende kankerverwekkende fijnstof-uitstoot van in biomassacentrales verbrande bomen, door giflozingen( en miljoenen kuubs vervuilde bagger en slib  zoals in Overmaas) en door lucht-bodem en watervervuiling zoals door Tata Steel, Dupont, Shell.

Hier zegt Rutte dat de Staat niet aansprakelijk gesteld kan worden voor een aanslag op de vrijheid aldus vrijheidsberoving, de sociale en economische schade en de dodelijke maatregelen die hij met zijn bende landverraders via de lockdown heeft ingesteld.

De Staat is nooit medeplichtig, citeert Rutte en hij legt de schuld neer bij de burgers, bij U.  Dit houdt  in  dat Het Volk der Nederlanden te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopaat tiran als premier en een kliek van samenzweerders( WEF/EU Elite/NWO) die zich willens en wetens schuldig maken aan reeksen van wet-schendingen en misdaden tegen de mensheid, en  dat zij ook nog menen dat zij daar straffeloos mee door kunnen gaan omdat U de burger dat allemaal wegens een gebrek aan morele, fysieke en/of psychische spierkracht schuld bent.  24-02-2021 Kamerdebat.

PCR Gate Test Zwendel

Waardoor komt de positieve uitslag bij gevaccineerden? Zit er in het vaccin misschien een stof, die voor een positieve PCR uitslag zorgt? Bijvoorbeeld Spyke b, of een afgezwakte SARS ? Ja dat zit volgens de bijsluiters in diverse corona vaccins. Los van de door Bill Gates fors gesponsorde  Hopkins Instituut gefabriceerde nep cijfers over corona(computer simmulatie software uit 2012 en later geupdated) is het dan ook waarschijnlijk de reden dat de test bij alle gevaccineerden positief uitslaat. Bovendien is het een feit dat de zgn  ” Rekenaars” zoals van WHO/RIVM het aantal mensen met griep, en mensen die ooit griep hadden (geven volgens de uitvinder de test Kary Mullis  een positief vals PCR resultaat, zoals ook het aantal mensen dat aan onderliggende factoren (bv een hartaanval of TB) en door vaccinatie komt te overlijden, bij elkaar optelt en formuleert en presenteert als het aantal Corona Doden. Echter word de sterfte agv vaccinatie merendeels niet toegeschreven aan  Vaccinatie maar aan een of  meerdere onderliggende aandoeningen. Bovendien is er zoals door Amerikaanse senatoren en bij de WHO is gevraagd ook geen enkel antwoord gekomen op de vraag welke mogelijk schadelijke of dodelijke gevolgen de MRNA vaccinaties op de langere termijn hebben, en of er onderzoek is geweest naar mogelijk schadelijke en of dodelijke  gevolgen van het vaccineren met verschillende vaccins van dezelfde en van diverse  andere producenten zoals Astrazeneca, Pfizer, Moderna etc. Anders gezegd is het volstrekt  niet duidelijk of een Spunick Vaccin, dat een jaar later word gevaccineerd dan een  vaccin van bijvoorbeeld Pfizer, tot schadelijke bijwerkingen, of tot de dood leid op de korte termijn of  in een later of veel later stadium.

De medische wetenschap heeft trouwens geen overtuigend bewijs of antwoord en geeft bovendien geen enkele garantie dat het vaccineren veilig is, ook al is het vaccin via een noodverordening door FDA, en niet volgens de geldende procedure,  vrijgegeven terwijl de beoogde eerste testfase pas in 2023 compleet zou zijn afgerond. Om nu toch even verder op deze materie in te gaan is het ook goed om te weten dat Rusland een Corona Vaccin heeft ontwikkeld onder de naam Sputnick. Diverse andere landen(producenten) hebben  een eigen vaccin en in de toekomst wellicht komen er meerdere vaccins. De vraag is nu ook welke overheden welke vaccins toestaan,en of vaccins uit andere landen al dan niet ( en op basis waarvan) worden vrijgegeven en verkrijgbaar zijn, en welk vaccin nodig is voor een Vaccinatiepaspoort etc etc gezien het feit dat er enorme financiële en politieke belangen spelen en omdat er gigantisch veel geld omgaat in de vaccinindustrie.

Ook dat zijn vragen en problemen die ook nog eens bij de gehele vaccinatie ellende en wir war aan leugens en bedrog door de overheden bijkomen. In de toekomst zullen er tenzij de plannen van VN/NWO/WEF niet doorgaan door verzet van het Volk waarschijnlijk ook verschillende vaccinatiepaspoorten komen, waarbij in het ene land geheel of totaal andere “rechten en plichten” “voor en nadelen” gekoppeld worden aan een persoon, groep, of bevolkingsgroep, per land of regio met een specifiek vaccinatie paspoort. Weet U wat dat betekent? Een wir war van regels, vaccins, vaccinatie passen( en microchips) crowd control, onderdrukking  en een  globale chaos gevormd door wanbeleid, onkunde, machtsmisbruik,  corruptie en discriminatie en corona sterfte en een niet te verwoorden schade die uiteindelijk nergens ander toe zou kunnen leiden dan tot oorlog. Dat moet ten alle tijden met vereende krachten voorkomen worden!

Dat vaccinatie een pos test resultaat veroorzaakt kan worden gecontroleerd door een pcr test aan te wenden door het vaccin zelf met de PCR test te testen.  Dit is nog niet gebeurd of (nog) niet bekend gemaakt. Wel zijn er live PCR testen gedaan met bepaalde producten, zoals mayonaise, fruit en cola. Deze testen zoals ook Mango, testen positief, en dat is ook geen HOAX.  Er is een live test gedaan in de Duitse Bundestag, en meerdere testen onder toeziend oog van een notaris tonen aan dat de PCR test niet betrouwbaar is en niet voor een Corona diagnose deugt. Dat is ook allemaal te zien op You Tube, de bewijzen liegen er niet om.

RIVM en OMT totaal onbetrouwbaar en volgens steeds meer mensen totaal corrupt

Wybren van Haga van FVD onthult ernstige misstanden bij RIVM

De  PCA coronatest is volgens vrijwel de gehele Medische Wereld behalve  zgn experts zoals Jaap van Dissel, Marion Koopmans, Jan Kluitmans, Diederik Gommers en Ab Oosterhuis die deel maken van de door Bill Gates gesponsorde (OMT RIVM KSS bende) en alle feiten  ontkennen  en niet  inhoudelijk wensen te reageren,  dus totaal niet geschikt om corona of besmettelijkheid aan te tonen, daar zijn glasheldere bewijzen voor.

Testzwendel Miljarden Omzet

leugen test

Op het radionieuws, NPO4, om acht uur: Jan Kluitmans, lid OMT, verdient als corona testarts 300.000 euro BOVENOP zijn reguliere salaris. Het Elizabeth ziekenhuis in Tilburg weigert dit nog langer te betalen. Bron: AD

kluytmans

Microvida heeft vorig jaar naar schatting zestien miljoen euro omzet gedraaid door de grote hoeveelheid uitgevoerde coronatesten. Volgens het contract tussen Microvida en elf vrijgevestigde artsen verbonden aan dat laboratorium, hebben de artsen recht op 19 procent van deze testomzet.   FTM heeft dat contract ingezien. De bonus gaat dus om circa drie miljoen euro, een kleine drie ton per arts, bovenop hun reguliere inkomen. Dit geld is afkomstig uit publieke middelen. De vier ziekenhuizen die eigenaar zijn van Microvida willen niet betalen. Het gaat om het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) en het Amphia, Bravis en het Zorgsaam Ziekenhuis. Opmerkelijk ook het feit dat in de zorghuizen waar zogenaamd enorme uitbraken zijn van Corona,  vele miljoenen verdiend werden met testen.  Het is een feit  dat er zeer veel geld word verdiend met testen. Klokkenluiders melden dat  in bepaalde zorghuizen oudere mensen door kwaadwillenden werden besmet met Griep, zodat in de betreffende zorghuizen veel meer mensen getest werden en positief werden getest met de PCR test, die bovendien ook gezonde mensen besmet met Sars.  Een groot onderzoek door de politie is dan ook nodig om uit te zoeken welke financiele belangen de betreffende zorghuizen( directie en artsen) hebben in de test- en vaccin industrie en of er gefraudeerd is met de testen en of er strafbare feiten hebben plaatsgevonden zoals het met opzet besmetten van ouderen.

Tostmann

Bijwerkingen zijn erger dan te vrezen

Iedereen weet en niet alleen via sociale media maar ook door NOS en tal van andere media en wetenschappers,  dat het corona vaccin een hele reeks aan bijwerkingen kan veroorzaken en niet alleen kan,  het gebeurd veel meer dan de media U tonen.

Er zijn op sociale media ook films, van gevaccineerden die plotseling heel erg beven en met koorts doodziek werden na vaccinatie met een corona vaccin. Op sportvelden viel de een na de andere sporter dood neer na vaccinatie en zeer waarschijnlijk agv de bijwerkingen en dat in combinatie met geen, 1 of meerdere onderliggende aandoeningen en/of medicijnen-pillen gebruik etc.

Wegens de shock die bepaalde films(zeer veel doden in een ziekenhuis) teweeg brengen tonen wij de gruwelijke films van buitenlandse horror ziekenhuizen niet op deze pagina.

1 film is gedeeld met Interpol. Er gebeuren achter de schermen afschuwelijke dingen in de wereld, teveel om aan te kunnen, het is werkelijk gruwelijk.

Aangifte tegen Marc Rutte

Artsen voor waarheid heeft het initiatief genomen om Mark Rutte te verantwoording op te roepen. In de bijgevoegde  pdf  kunt u lezen wat de aanklacht is geformuleerd. Wij vragen u dan ook deze goed door te lezen. Hopelijk wilt u deze ondertekenen en opsturen naar het volgende adres.

Het Ministerie van Binnenlandse zaken
Binnenhof 19
2513 AA  Den Haag

Het laatste velletje dient ondertekend te worden gestuurd naar Kessel advocaten en het adres staat op dat vel. De bijgevoegde aangifte kunt u ook downloaden via de onderstaande link. Aangifte tegen Rutte PDF

Dit is werkelijk waar hartverscheurend om te zien.. Jonge mensen, onwetend en goedgelovig als ze waren, nu compleet kapot gemaakt.

Patient doodziek na  Corona Vaccinatie.

neven

pfizer

Het mRNA vaccin van Pfizer is niet goedgekeurd buiten de test omgeving. Deze info werd duidelijk als antwoord gegeven door Pfizer zelf. Vaccineren met een niet goedgekeurd Pfizer Vaccin  valt dan ook zeer sterk af te raden en het is volgens tal van rechtskundigen STRAFBAAR bij de wet. Ruttes Kartel laat het vaccineren ondanks  het gevaar voor gezondheid en leven toe en maakt zich ook daarmee schuldig aan wanbeleid, het schenden van de wet, en de code van Neurenberg. Geen rechtbank kan hierom heen.

Maria Louise van Genet, Docente aansprakelijkheidsrecht aan de @UvA_Amsterdam, de toegelaten middelen tegen CV19 kennen GEEN volledige goedkeuring. U bent dus conform de wet op de voorbehouden handeling niet gemachtigd dit middel te verwerken.

NOS melde zelf dat Vaccinaties mogelijk de dood veroorzaken bij zieke ouderen.

Dodelijke bijwerkingen verzwegen door WHO

Een rapport van het UK Medicines Agency onthult meer bijwerkingen van de Corona-vaccinaties. In totaal hebben meer dan 30.000 gevaccineerden tegen eind januari meer dan 100.000 bijwerkingen van het vaccin gemeld. Het meest opmerkelijk zijn 13 mensen die blind werden na de vaccinatie, acht miskramen en in totaal honderden gevallen met dodelijke afloop, bericht Epoch Times.

Er zijn op 25 februari 2021 reeds 59.614 gerapporteerde gevallen van zogenaamde “bijwerkingen” na toediening van het Pfizer-vaccin.

1437 gevallen van stoornissen in het bloed
1204 gevallen van gezwollen lymfeklieren
712 hartstoornissen met o.a. hartritmestoornissen, hartaanvallen en versnelde hartslag
445 stoornissen aan het oor, inclusief gehoorverlies
823 stoornissen/aandoeningen aan het oog; waaronder blindheid
6605 stoornissen/aandoeningen aan de ingewanden; waaronder misselijkheid, diarree, braken,…
19.354 “algemene stoornissen” waaronder moeheid, koorts, rillingen…
308 stoornissen/aandoeningen aan het immuunsysteem, waaronder hypergevoeligheid en anafylactische reacties
8129 gevallen van spier – en weefselstoornissen, met spierpijnen en gewrichtspijnen
11.160 gevallen van zenuwstoornissen/aandoeningen, met hoofdpijnen, duizeligheid, stuiptrekkingen, verlamming…
5 miskramen
830 geestelijke stoornissen waaronder verwarring en paniekaanvallen
120 aars- en urineweg-stoornissen met anale pijnen en incontinentie
2397 stoornissen aan de luchtwegen, met o.a. moeilijkheden in ademhalen, keelpijn en hoesten
3947 huidstoornissen/aandoeningen inclusief jeuk en uitslag
676 stoornissen in de bloedsomloop, waaronder opvliegers/vapeurs.
Ontelbare Auto immuunziektes/handicap

Minister Hugo de Jonge wil zich zoals de leugenaar Marc Rutte helemaal niet laten testen en ook niet laten vaccineren.

Minister Hugo de Jonge deed zoals Rutte maar net alsof hij zich liet vaccineren, hij is volgens insiders niet gevaccineerd met het corona vaccin en dat kan aangetoond worden door  bloed onderzoek op bijvoorbeeld SARS en spyke-b dat in het vaccin zit.

Wybren van Haga heeft een aantal volkomen redelijke vragen aan Hugo de Jonge gesteld. De Jonge reageert onbeschoft en schreeuwt door Van Haga heen. Kamervoorzitter Arib laat het gewoon gebeuren. Minister Hugo de Jonge verzint volgens tal van experts van alles zoals iedereen zelf kan zien in de Kamer en hij gedraagt zich onbeschoft door dhr van Haga in de rede te vallen en door schaamteloos te liegen en en de feiten te ontkennen.

Kamer-voorzitter Arib verzaakte haar plicht om in te grijpen hetgeen in Nederland wegens een hele reeks aan klachten door politici van diverse partijen en burgers heeft geleid tot de generale afkeuring van Arib (wegens partijdigheid en o.a.bemoeizucht en niet wegens haar afkomst), De meerderheid van Nederland wil dan ook een betere en  onafhankelijke voorzitster van de 2de Kamer van welke komaf dan ook.

In Nederland is wegens het crimineel wanbeleid sprake van een enorme afkeer en verzet tegen Rutte en de Jonghe e hun medeplichtigen omdat de corona-maatregelen een niet in woorden te bevatten schade en ellende aanrichten en gebaseerd zijn op ondeugdelijke onbetrouwbare tests, leugens, aannames en totaal verkeerde rekenmodellen zoals van OMT en de gewetenloze Vaccinhandelaars Ab Oosterhuis en Jaap van Dissel en omgekochte wetenschappers van WHO.

Het is de hoogste tijd dat Rutte en de Jonghe en hun handlangers op non actief worden gezet, en gearresteerd worden door leger en politie wegens het feit dat zij zich hebben ontpopt als WEF (Big Reset) samenzweerders tegen Het Volk der Nederlanden zoals ook wegens, crimineel wanbeleid, meineed, landverraad(art93 WBVSR) en misdaden tegen de Mensheid.

Ex Directeur GGD bevestigd Corona Fouten  door Rutte en de Jonghe. Corona maatregelen nergens goed voor. Nederland kan weer open.


Aangifte tegen Marc Rutte

Artsen voor waarheid heeft het initiatief genomen om Mark Rutte te verantwoording op te roepen. In de bijgevoegde  pdf  kunt u lezen wat de aanklacht is geformuleerd.

Wij vragen u dan ook deze goed door te lezen. Hopelijk wilt u deze ondertekenen en opsturen naar het volgende adres.

Het Ministerie van Binnenlandse zaken
Binnenhof 19
2513 AA  Den Haag

Het laatste velletje dient door U getekend te worden gestuurd naar Kessel advocaten en het adres staat op dat vel. De bijgevoegde aangifte kunt u ook downloaden via de onderstaande link. >>> Aangifte tegen Rutte PDF

They aprove baby murder for making vaccins from living aborted fetuses


rutte en bill gatesEvil Gates


 

Bill Gates en MIT willen dmv quantum dot-technologie de huid van kinderen markeren, zodat ze kunnen worden gescand op naleving van vaccinatie. MIT-onderzoekers, gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation en het National Cancer Institute, hebben een totalitair ‘mark of the beast’-vaccinvolg- en scansysteem bedacht

softanon babies

De kans op afwijkingen bij baby’s is afwezig als moeder het covid vaccin heeft gehad zegt de gewetenloze vaccin dealer Ab Osterhaus.. Herinnert u zich de Softenon baby’s nog?

Corona Vaccins onveilig volgens top experts

vaccinatie misdaad

De technologie maakt gebruik van nanokristalkleurstoffen die quantum microdots worden genoemd. Dit kleurstofpatroon bevat gegevens die aangeven dat er een vaccin in het lichaam van de persoon is opgenomen. Dit kleurstofpatroon wordt onder de huid ingebed. De stippen hebben een diameter van 4 nanometer en zijn ingekapseld in een bolvormige opstelling van biocompatibele microdeeltjes met een diameter van 20 micron. Door deze opstelling kan de kleurstof bij injectie op zijn plaats onder de huid blijven. Dit “teken van onderwerping aan het vaccin” zendt nabij-infrarood licht uit dat onzichtbaar is voor het oog, maar kan worden gedetecteerd en gescand door een speciaal uitgeruste smartphone.

Het microdotpatroon kan bovendien informatie bevatten over het partijnummer van de vaccinbatch, de datum van toediening van het vaccin en andere unieke gezondheidsinformatie.patch. Wanneer de pleister wordt aangebracht, lossen de micronaalden op, waardoor de kleurstof in ongeveer twee minuten onder de huid vrijkomt en de gegevens permanent worden.

De kleurstof gaat ongeveer vijf jaar mee, waardoor het een onbetrouwbare indicator is voor de naleving van het vaccin op de lange termijn. Dit zal leiden tot nog meer overbodige hervaccinaties omdat het markeringssysteem vervaagt.

Wetenschappers van het MIT bedenken een “teken van onderwerping aan vaccins” om te scannen op menselijke therapietrouw.

Rutte/Gatess plan voor massale en gedwongen vaccinatie is geen complottheorie. Het is een goed ontworpen plan. Gates heeft zijn plannen bekend gemaakt via lezingen. Het vaccinatieplan is ook gepubliceerd in het tijdschrift Science Translational Medicine, om de menselijke naleving van alle medische experimenten bij te houden.

Deze technologie is uitgevonden om de naleving van vaccins af te dwingen, zodat volksgezondheidsfunctionarissen elk mens kunnen volgen en scannen om er zeker van te zijn dat ze meegaan met de vaccinvoorschriften van de Wereldgezondheidsorganisatie.

De MIT-onderzoekers beweren dat de technologie “ervoor zal zorgen dat elk kind wordt gevaccineerd” alsof elk vaccin een one-size-fits-all oplossing is die absoluut nodig is om het menselijk immuunsysteem te laten functioneren.

Menselijke toestemming, persoonlijke overtuigingen, eerdere immuniteit, medische familiegeschiedenis en contra-indicaties doen er niet toe voor de medische fascisten, zolang elke persoon wordt gemarkeerd, gevolgd en gescand op naleving van alle vaccins.

“In gebieden waar papieren vaccinatiekaarten vaak verloren gaan of helemaal niet bestaan, en elektronische databases ongehoord zijn, kan deze technologie de snelle en anonieme detectie van de vaccinatiegeschiedenis van patiënten mogelijk maken om ervoor te zorgen dat elk kind wordt gevaccineerd”, zegt Kevin McHugh, een voormalig postdoc van het MIT die nu assistent-professor bio-engineering is aan de Rice University.

De MIT-onderzoekers noemen het merk de “gecentraliseerde database” voor het vastleggen van vaccinatiegegevens. Het systeem zal ervoor zorgen dat kinderen een vaccin niet overslaan, waardoor alle kinderen gedwongen worden om tijdig te voldoen aan de 72+ doses die nu door de volksgezondheidsautoriteiten worden uitgegeven.

Aangezien volksgezondheidsfunctionarissen eigendom claimen over elk menselijk wezen met deze sporen onder de huid, wordt het duidelijk dat de “redder” (vaccinwetenschap) niets meer is dan een “antichrist” die niets anders zoekt dan onderwerping en gedwongen naleving van zijn geloofssysteem.

Consensus over de volksgezondheid (of het nu Oligarchisch of Democratisch van aard is) is niet de ultieme autoriteit over het individu. Bill Gates en  zijn door het MIT gefinancierde wetenschappers en zijn goed gefinancierde vrienden bij de Wereldgezondheidsorganisatie zijn niet de allerhoogste macht maar wel oefenen het gezag uit over de wil van het individu en over de collectieve fysiologie van de mensheid. De uitvinding van de kwantum-microdot-technologie zou voor iedereen een rode vlag moeten zijn en licht moeten werpen op het kwaad dat schuilgaat achter de methodologie van vaccinatie.

Het gaat om uw gezondheid; het gaat over controle en eigendom van mensen.

THALIDOMIDE

vaccinatie misdaad

Toen het middel thalidomide, van de Duitse firma Chemie Grünenthal, op 1 oktober 1957 op de markt gebracht werd, leek het een wondermiddel te zijn. Thalidomide, dat in Duitsland als Contergan en in Nederland als Softenon verkocht werd, werkte effectief als slaapmiddel. De hoge slachtofferaantallen van misvormde babies verhoogden de noodzaak om snel op onderzoek uit te gaan. In de Verenigde Staten, waar thalidomide niet verkocht werd, waren geen baby’s met afwijkende ledematen geboren. Op 18 november 1961 legde de Hamburgse arts Widukind Lenz het verband tussen thalidomide en focomelie vast. De moeders vande misvormde kinderen gaven allemaal aan Contergan gebruikt te hebben. Onderzoek wees uit dat als een vrouw in het eerste trimester van haar zwangerschap, tussen dag 35 en 49 na de laatste menstruatie thalidomide had gebruikt, dan was focomelie bij haar ongeboren baby onvermijdbaar.

thalidomide

THALIDOMIDE was net zoals het Corona vaccin een SNEL GOEDGEKEURD medicijn dat in 1957 werd geïntroduceerd om misselijkheid en slapeloosheid bij zwangere vrouwen tegen te gaan. Het werd in 50 landen op de markt gebracht voordat het in 1962 werd stopgezet vanwege de door het vaccin veroorzaakte misvormingen bij pasgeborenen.

Wees heel voorzichtig met wat er zich misschien gaat herhalen!

foetus

Bronnen: News.MIT.edu, STM.ScienceMag.org


vaccin rotzooi

In de eerste jaren dat je kind wordt gevaccineerd krijgt het de volgende stoffen geïnjecteerd:
•17,500 mcg 2-phenoxyethanol (antivries)
•5,700 mcg aluminium (neurotoxine)
•Onbekende hoeveelheden foetaal kalfsserum ( bloed van geaborteerde kalfjes)
•801,6 mcg formaldehyde (carcinogeen, balsemmidel)
•23,250 mcg gelatine (vermalen slachtafval)
•500 mcg albumine (menselijk bloed)
•760 mcg monosodium L-glutamaat (veroorzaakt diabetes & obesitas)
•Onbekende hoeveelheden WI-38 cel residuen (geaborteerde cellijnen van embryo meisje)
•meer dan 10 mcg neomycine (anti-biotica)
•meer dan 0,075 mcg polymyxine B (anti-biotica)
•meer dan 560 mcg polysorbaat 80 (carcinogeen)
•116 mcg kaliumchloride (wordt gebruikt in dodelijke injectie)
•188 mcg kaliumfosfaat (vloeibare meststof)
•260 mcg natriumbicarbonaat (baking soda)
•70 mcg natriumtetraboraat (Borax, gebruikt als bestrijdingsmiddel insecten)
•54,100 mcg natriumchloride (tafelzout)
•Onbekende hoeveelheden natriumcitraat (voedingsadditief)
•Onbekende hoeveelheden natriumhydroxide (gevaarlijk)
•2,800 mcg natriumfosfaat (giftig voor elk organisme)
•Onbekende hoeveelheden monobasisch natriumfosfaat (giftig voor elk organisme)
•32,000 mcg sorbitol (niet voor injectie gebruiken)
•0,6 mcg streptomycin (anti-biotica)
•Meer dan 40,000 mcg sucrose (rietsuiker)
•35,000 mcg gisteiwit
•5,000 mcg ureum (afvalproduct van menselijk urine)
•Andere chemische residuen
Ik ben mij er terdege van bewust dat vaccinaties de volgende chemicaliën, hulpstoffen,conserveringsmiddelen en/of vulmiddelen kunnen bevatten:
* aluminum hydroxide
* aluminum phosphate
* ammonium sulfate
* amphotericin B
* dierlijke weefsels als: varkensbloed, paardenbloed en/of konijnen/apenhersenen
* arginine hydrochloride
* hondennier en/of apennier
* tweebasich kaliumfosfaat.
* kippen embryo, kippen ei en/of eenden ei.
* kalfs (bovine) serum
* betapropiolactone
* foetaal runderserum
* formaldehyde
* formalin
* gelatine
* gentamicin sulfate
* glycerol
* menselijke diploide cells (afkomstig van geaborteerd menselijk foetaal weefsel)
* hydrocortisone
* gehydroliseerde gelatine
* kwik, thimerosol/thimerosal, Merthiolate(r)) als conserveermiddel
* monosodium glutamate=natrium glutamaat (MSG)
* eenbasisch kalium fosfaat
* neomycine
* neomycine sulfaat
* nonylphenol ethoxylate
* octylphenol ethoxylate
* octoxynol 10
* phenol red indicator
* phenoxyethanol (antivries)
* kalium chloride
* kalium difosfaat
* kalium monofosfaat
* polymyxine B
* polysorbaat 20
* polysorbaat 80
* porcine (varkens) pancreas-hydrolysaat van caseïne
* resten van MRC5 eiwitten ( embryo jongetje)
* natrium deoxycholaat
* sorbitol
* tri(n)butylfosfaat
* VERO cellen, in een lijn van apenniercellen en
* gewassen rode bloedcellen van schapen

Corona is a hoaxzie ook Corona Sam Vaccin en nadere uitleg over de Corona Crisis


Door Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.