#StopBiomassa Actie van de Landelijke Federatie tegen Biomassacentrales

 Beste mensen,

Hieronder treft U 2 petities, in het belang van het welzijn en de gezondheid van al dat leeft en bloeit op Moeder Aarde, voor een beter gezonder leven voor U en de komende generaties.

Ik hoop ten zeerste dat U beide petities tekent en deelt om zoveel mogelijk mensen te bereiken zodat we met zeer velen het verschil maken en de politiek ertoe brengen te staken met de door hen ingezette vreselijke natuurvernietiging en het al vele lange jaren  verpesten van stad en land zoals door giflozingen en de massa boomkap en door het verstoken van steeds meer bomen in de kankerverwekkend fijnstof uitstotende biomassa-centrales

Teken en deel a.u.b. de petities

Petitie 1   Stop – per direct – de subsidie op biomassacentrales in Nederland 

Petitie 2   Stop de massa bomenkap in Nederland

 

Info:

De  Landelijke Federatie tegen Biomassacentrales & ontbossing heeft in samenwerking met meer dan 40 landelijke organisaties de actie #StopBiomassa opgestart. Onze actie om het verbranden van houtige biomassa en het kappen van bossen tegen te gaan wordt gesteund door bijna 200 internationale organisaties, meer dan 1000 wetenschappers wereldwijd en alle politieke partijen die zich wel bekommeren om jouw gezondheid en toekomst.

Kom jij ook een handje helpen?  Kijk dan snel op onze website  om te zien hoe ook jij mee kunt helpen om het kappen van bomen, en het verbranden van houtige biomassa ten koste van jouw gezondheid, de natuur, het klimaat, en daarmee de toekomst van jou en je gezin kunt voorkomen, en hoe je de miljarden subsidies van jouw belastinggeld kan laten stoppen.

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Gezondheid, Natuur, Nieuws, Petities and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.