Stop lozing Giftig Phoslock in de Bleiswijkse Zoom

Stop lozing chemisch middel Phoslock in de Bleiswijkse Zoom


Rutte III vormt wegens de gigantische giflozingen zoals in de Maas en de Rijn, en door corruptie – wanbeleid de grootste bedreiging van Nederland sinds einde WO II. Rutte laat via SBB bossen wegkappen, en verstoken in kankerverwekkend fijnstof uitstotende biomassa-centrales. Rutte III is verantwoordelijk voor zeer hoge sterfte door Kanker in Nederland. Ruttes Kartel is schuldig aan crimineel wanbeleid. HHSK heeft zichzelf vergunning verleend voor het lozen van 90.000 kg chemisch middel met het zware metaal Lanthaan tegen blauwalg. Ruttes giflozingen en het toevoegen van giftige chemische stoffen aan water is strijdig met de Wet, zeer schadelijk voor de natuur en stelt mens en dier bloot aan hoge concentraties zware giftige metalen met noodlottige gevolgen.


Attentie HHSK heeft zichzelf vergunning verleend voor het lozen van 90.000 kg chemisch middel met het zware gif metaal Lanthaan tegen blauwalg. Het toevoegen van chemische stoffen aan water is strijdig met de Waterwet, schadelijk voor de natuur en stelt mens en dier bloot aan hoge concentraties zware metalen.

Komt allen in actie >>> Teken de Petitie!

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Dieren, Gezondheid, Natuur, Nieuws, Petities and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.