Nederlandse burger bestolen door foute belastingheffingDen Haag, 21 apr. 2022

Burgers van Nederland bestolen door Regering Rutte/foute belastingen

Nederlanders betalen zich blauw door de hoogste belastingen van de EU, en gigantisch veel geld word door de Regering Rutte   gespendeerd aan zinloze en zeer ongewenste bestedingen.  Zeer veel geld verdwijnt in bodemloze putten. Men weet zogenaamd  ook niet waar de 5.1 miljard Euro aan coronagelden o.l.v. de  kwakzalver, ex- leraar en ex- Minister,  Hugo  De J  zijn gebleven.

De wegens  talrijke schandalen heel erg impopulaire Minister van Financiën Sigrid Kaag (D66),  de staatssecretarissen, Marnix van Rij (CDA), Aukje de Vries (VVD) en de secretaris-generaal  Bas van den Dungen hebben zoals de Marc Rutte niet uit de doeken gedaan waar al het ten onrechte van de burger afgeperste belastinggeld is gebleven en hoe en wanneer de burgers worden gecompenseerd.

We zien zoals al meer dan 10 jaar  een  typische walgelijke  arrogantie van de liegende draaikont Rutte en de corrupte macht. Ze hebben  geen zin, geen interesse, geen eer en geen enkel gevoel voor wat rechtvaardig, goed en nodig is in het land,  en  ze bedonderen de boel steeds weer met hun valse propaganda, loze beloftes, leugens, en bedrog.

Alle gedupeerden zoals de  mensen die in de schulden zijn geraakt doordat ze hun bedrijf moesten sluiten vanwege de corona maatregelen, en de slachtoffers van de toeslagenaffaire en de door de overheid  zeer oneerlijk behandelde  boeren en de gedupeerde Groningers en nog veel meer gedupeerden  moeten worden gecompenseerd, maar dat willen Rutte en zijn bende niet en dat is volstrekt onacceptabel. Daarom dient de regering oneervol te worden ontslagen en in pek en veren te worden verjaagd. Er moeten  z.s.m. nieuwe verkiezingen komen zodat een deugdelijke regering gevormd kan worden die zich met hart en ziel inzet voor de redding uit de nood, compensatie van alle gedupeerden, voor de wederopbouw en voor het welzijn van het Volk Der Nederlanden

 

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
Dit bericht is geplaatst in Column, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Doe mee!

Reacties

Er zijn nog geen reacties