Biomassa is het grootste schandaal van deze eeuw – Tata Steel vergiftigt Nederland

Ook Tata Steel vergiftigd Nederland met goedkeuring van Ruttes Kartel en GL

Tata Steel, een bedrijf dat de samenleving honderden miljoenen aan omgevingsschade kost, kinderkanker veroorzaakt en zoals Rutte erover liegt, geen rooie cent belasting betaalt in NL en zelfs miljoenen subsidie ontvangt, stoot het meeste stikstof uit van alle bedrijven in Nederland.

Beste  lezers,

Bent U niet vreselijk woedend op  Ruttes Kartel wegens o.a. de reeksen bedrog en leugens, en de door Ruttes Kartel en GL  jarenlang toegestane en gesubsidieerde vergiftiging van Nederland zoals door Tata Steel?

En hoe zit het met de zogenaamde duurzame biomassa?

Antwoord:

“Uw afgeperst belastinggeld word gebruikt voor ecocide !”

“Miljarden Euros worden aangewend om U doodziek te maken”

Miljoenen bomen/ hele bossen wegkappen en met miljarden aan  subsidie  verstoken in ziekmakende(COPD en Longkanker veroorzakende) biomassa centrales is de grootste misdaad tegen flora fauna aller tijden!

“De subsidie die vrijgemaakt is voor het vervuilende, bosvernietigende, ziektes veroorzakende, klimaatvijandige biomassaverbrandingsproject bedraagt 11,4 miljard euro. 11 trucks vol met bankbiljetten.  Wat voor bedrag met deze gekte precies gemoeid is, weten we niet. Onderzoeksprogramma Zembla openbaarde wel dat in 2017 alleen al de kolencentrales 3,6 miljard subsidie hebben ontvangen voor de bijstook van biomassa. Er zijn dus vele miljarden gemoeid in deze zaak. Geld waarmee alternatieven voor duurzame energie bedacht, gefinancierd en uitgevoerd konden worden. Geld om het onderwijs uit de crisis te halen. Geld om armoede te bestrijden. Allemaal in rook opgegaan, samen met de schitterende Amerikaanse en Oost-Europese bomen”

bron: HP de tijd >>> https://www.hpdetijd.nl/columns/biomassa-is-het-grootste-schandaal-van-deze-eeuw/

Link naar de petitie tegen boomkap: Stop de massa bomenkap in Nederland

IKD?  Wilt u weten welke misdaden tegen fora en fauna, mens-dier-bomen, planten en de biodiversiteit  werden gepleegd door RUTTE I II II V en voorgaande regeringen?

Bestudeer het gehele IKD dossier met een schat aan informatie uit duizenden bronnen, die aantonen dat de regerende elites werkelijk niets om een gezonder leefklimaat en om het leven van de mensen, de dieren, de bomen en biodiversiteit  geven,  en dat zij met opzet bezig zijn  om flora en fauna te vergiftigen, te verpesten en te vernietigen. 

De bewijzen staan in  het >>>   Internationaal Klimaat Dossier

Flash Nieuws UPDATE

****************************************************************************

update 6 april 2022: Rutte KSS  Stikstofbedrog Meetbedrog

Stikstofminister: boeren ten onrechte op lijst van grootste uitstoters

****************************************************************************

Den Haag – Stikstofminister Christianne van der Wal (VVD) heeft de Tweede Kamer verkeerde informatie verstrekt over de grootse stikstofuitstoters. Volgens de bewindsvrouw is de blunder toe te schrijven aan het RIVM. Ten onrechte zijn boerenbedrijven daarom opgenomen in de lijst met ’top honderd stikstofbronnen’.

BBB-Kamerlid Caroline van der Plas spreekt over ’prutsers’ en wil voor het Kamerdebat van woensdagavond een gedetailleerd feitenrelaas van de minister. „Een complete sector willen decimeren wat de burger 25 tot 60 miljard en voedselzekerheid kost… Een minister en een ambtenarentop zonder enige kennis van zaken bij wie geen enkel lichtje gaat branden bij zo’n lijst. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?”

Op sociale media is #meetbedrog aan de orde

Ongelofelijk uitstoot meetbedrog door RUTTES KARTEL @rivm @minlnv

Citaat Klokkenluider:

“De uitstoot ammoniak zoals die olv Rutte en een aantal kartelfiguren zoals Ed Nijppels en Rob Jetten werd bepaald klopt niet omdat emmissies schone stallen werden gekoppeld aan emissies minder schone stallen.

Het kartel van Rutte gebruikte zoals ook mbt “corona” onjuiste en arbitraire modellen – in zoals bij de boeren verkeerde meetmodellen bij stallen.  Ruttes Kartel heeft de boeren voor miljarden bedrogen zoals door onteigening  door bedrog en verkeerde meetresultaten.

Bill Gates, een van de rijkste KSS-sekteleden,  is in de hele wereld bezig met het opkopen van boerenland. Dat gebeurt met de hulp van KSS politici zoals Rutte, Wiebes en  omgekochte politici door bedrog zoals met de meet-resultaten/valse aannames/ valse propaganda en een media-hetze zoals tegen de duurzame Nederlandse boeren.

Overigens bestaat lucht uit bijna 80% stikstof (N2), een ongevaarlijk inert gas. De hoeveelheid NO2, waar het hier om gaat, is uitermate laag en al jaren dalend. Rutte I II III V beleid is crimineel wanbeleid annex misdaad. Dankzij vele WOB-verzoeken en kamervragen zijn er de afgelopen paar jaar al zoveel zaken boven water gekomen die zo verkeerd in elkaar zitten dat je je af vraagt waarom de aangewezen criminelen niet werden ontslagen en berecht wegens de meetfraude. Veel duurzame boeren zijn inmiddels uitgekocht op basis van aannames en foute gegevens door de genoemde kartelmisdadigers.Jaren hebben de boeren maatregelen genomen en het houdt niet op. De meest duurzame boerensector van Europa wordt kapotgeregeld door Ruttes Kartel te Den Haag. Men wil de cijfers/gegevens die men wenst om de boerenstand kapot te maken. Het zijn geen fouten of blunders maar ze plegen valsheid in geschrifte met meetresultaten en dat is een misdaad. De prutsende en liegende ministers EN de topambtenaren moeten allemaal worden ontslagen en berecht.Nieuwe verkiezingen en een frisse club eerlijke ambtenaren die kunnen rekenen en de wet naleven. Een volksvertegenwoordiger en een ambtenaar is niet aangenomen om met meetresultaten zoals over corona en uitstoot te knoeien en frauderen. Hij, of zij, moet gewoon doen wat er van de wet wordt geeist.

Nederland gaat kapot door Ruttes Kartel/KSS Media bedrog/ en heeft zeer dringend behoefte aan een Goed en Eerlijk bestuur !

Bij gebleken bedrog dienen figuren zoals de Jonge en Rutte oneervol te worden ontslagen en berecht wegens de gepleegde misdaden. De gedupeerden zoals de door Ruttes bende. Bill Gates en andere medeplichtige opkopers door meetbedrog bankroet gemaakte boeren, moeten allemaal een schadevergoeding krijgen van naar geland de omvang, minstens 1 miljoen euro per stal. Netto belastingvrij!

De globale zwendel met boerenland (zoals het door bedrog onteigenen en opkopen van enorm veel boerenland door o.a. de gestoorde multimiljardair Bill Gates dient tot op de bodem te worden onderzocht door een parlementaire enquete en een Internationaal Strafrecht Tribunaal.

Klokkenluider QR

Bron artikel: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1179250264/stikstofminister-blundert-boeren-ten-onrechte-op-lijst-van-grootste-uitstoters

****************************************************************************

About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Column, Gezondheid, Nieuws and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

@peepso_user_2(Stan Rams)
De regerende elite is bezig de wereld te vergiftigen https://www.stanrams.com/internationaal-klimaat-dossier/
@peepso_user_2(Stan Rams)
****************************************************************************

update 6 april 2022

Stikstofminister: boeren ten onrechte op lijst van grootste uitstoters

****************************************************************************


Den Haag - Stikstofminister Christianne van der Wal (VVD) heeft de Tweede Kamer verkeerde informatie verstrekt over de grootse stikstofuitstoters. Volgens de bewindsvrouw is de blunder toe te schrijven aan het RIVM. Ten onrechte zijn boerenbedrijven daarom opgenomen in de lijst met ’top honderd stikstofbronnen’.

BBB-Kamerlid Caroline van der Plas spreekt over ’prutsers’ en wil voor het Kamerdebat van woensdagavond een gedetailleerd feitenrelaas van de minister. „Een complete sector willen decimeren wat de burger 25 tot 60 miljard en voedselzekerheid kost… Een minister en een ambtenarentop zonder enige kennis van zaken bij wie geen enkel lichtje gaat branden bij zo’n lijst. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?”

Ongelofelijk uitstoot meetbedrog door RUTTES KARTEL @rivm @minlnv @MinisterNenS

Citaat Klokkenluider:

"De uitstoot ammoniak zoals die olv Rutte en een aantal kartelgangers zoals Rob Jeten werd bepaald klopt niet omdat emmissies schone stallen werden gekoppeld aan emissies minder schone stallen. Het kartel van Rutte gebruikte zoals ook mbt corona onjuiste en arbitraire modellen ipv - in dit geval - onjuiste meetmodellen bij stallen. Overigens bestaat lucht uit bijna 80% stikstof (N2), een ongevaarlijk inert gas. De hoeveelheid NO2, waar het hier om gaat, is uitermate laag en al jaren dalend. Rutte I II III V beleid is crimineel wanbeleid annex misdaad. Dankzij vele WOB-verzoeken en kamervragen zijn er de afgelopen paar jaar al zoveel zaken boven water gekomen die zo verkeerd in elkaar zitten dat je je af vraagt waarom de aangewezen criminelen niet werden ontslagen en berecht wegens de meetfraude. Veel duurzame boeren zijn inmiddels uitgekocht op basis van aannames en foute gegevens door de genoemde kartelmisdadigers.Jaren hebben de boeren maatregelen genomen en het houdt niet op. De meest duurzame boerensector van Europa wordt kapotgeregeld door Ruttes Kartel te Den Haag. Men wil de cijfers/gegevens die men wenst om de boerenstand kapot te maken. Het zijn geen blunders maar ze plegen valsheid in geschrifte met meetresultaten en dat is een misdaad. De prutsende en liegende ministers EN de topambtenaren moeten allemaal worden ontslagen en berecht.Nieuwe verkiezingen en een frisse club eerlijke ambtenaren die kunnen rekenen en de wet naleven.Een volksvertegenwoordiger en een ambtenaar is niet aangenomen om met meetresultaten zoals over corona en uitstoot te knoeien en frauderen. Hij, of zij, moet gewoon doen wat er van de wet wordt geeist.Eerlijk bestuur ! Bij gebleken bedrog dienen ze oneervol te worden ontslagen en berecht wegens de gepleegde misdaden. De gedupeerden zoals de door Ruttes bende. Bill Gates en andere medeplichtige opkopers door meetbedrog bankroet gemaakte boeren, moeten allemaal een schadevergoeding krijgen van minstens 1 miljoen euro per stal. Netto belastingvrij!

De globale zwendel met boerenland (zoals het door bedrog onteigenen en opkopen van enorm veel boerenland door Bill Gates e.a.dient tot op de bodem te worden onderzocht door een parlementaire enquete en een Internationaal Strafrecht Tribunaal.

Klokkenluider QRBron artikel: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1179250264/stikstofminister-blundert-boeren-ten-onrechte-op-lijst-van-grootste-uitstoters

****************************************************************************
Stikstofminister Christianne van der Wal (VVD) heeft de Tweede Kamer verkeerde informatie verstrekt over de grootse stikstofuitstoters. Volgens de bewindsvrouw is de blunder toe te schrijven aan het RIVM. Ten onrechte zijn boerenbedrijven daarom opgenomen in de lijst met ’top honderd stikstofbronnen’.
1 jaar geleden
@peepso_user_2(Stan Rams)
1 jaar geleden