komt allen op 5 september op de Dam demonstreren voor uw rechtenEr zijn naar schatting 250 000 – 300 000 mensen komen demonstreren op 5 september in Amsterdam. De cijfers bij NOS en in de kranten zijn veel te laag en zeer fors naar beneden bijgesteld naar enkele duizenden. Het liegen en bedriegen zal voorlopig voortgang vinden door de leugenpers en valse media zoals NOS die medeplichtig zijn aan het schenden van de code van neurenberg, omdat zij zoals de doorgedraaide landverraders swab, rutte, de jonge, jetten, paternotte, en kaag alsmaar negatief bezig zijn, met bedriegen en de enorme gevaren van de experimentele prikken en de door hen felbegeerde corona nazie prik-dictatuur naar Chinees CCP Model. Deze bende dient met al hun handlangers dan ook zsm weggejaagd te worden van het pluche, en te worden aangeklaagd en berecht wegens landverraad, financieren terroristen, samenzwering tegen het Volk der Nnederlanden, participatie in genocide oorlogen, het schenden van de grondwet en de code van Neurenberg.


leve de liefde speech stan rams svn amsterdamEen volk dat voor tirannen zoals rutte, merkel, swab en de jonge zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht !

volk


geen experimentAbout Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Nieuws, worldpeace and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.