Gaat allen demonstreren bij de Wereld Demonstratie voor de Vrijheid op 18 september 2021 te Den Haag


samen voor nederlandww rally


Beste mensen,

In de afgelopen anderhalf jaar zijn steeds meer mensen erachter gekomen dat de zgn pandemie niets anders is, dan een georganiseerd globaal bedrog van de NWO  WEF elite,  die iedereen wil vaccineren, om te kunnen controleren en rechteloos maken in het kader van de Great Reset van  de KSS sekteleden Claus Swab, George Soros,  Rockefeller, Rothshild,  Gates , Macron, Justin Trudeau, Merkel en KSS vazallen zoals de verraders Kaag, Rutte  Paternotte, de Jonge en andere zware criminelen van het Demissionaire Kartel die de code van  Neurenberg, EVRM en onze grondwet met de voeten treden.

Nog nooit in zijn er zoveel mensen eensgezind tegen de mensonterende corona prik dictatuur naar Chinees CCP model opgestaan! De tellingen van de demo in Amsterdam op 5 september 2021 variëren tussen 65.000 -100 000 ! Een mijlpaal is bereikt,  maar we zijn er nu nog niet. Het is van een enorm groot belang,  om nu eensgezind met zijn allen hand in hand zij aan zij door te pakken, verder te groeien in aantallen en de corrupte bende van RUTTE en de Swab vazallen  in Den Haag te laten zien dat ze  moeten opkrassen, want wij zijn hun leugens en het bedrog zoals ook door NOS/RIVM en de leugenmedia meer dan zat.

Daarom vragen wij U om voor uw  goede burgerrechten, voor een beter,  veiliger, gezonder souverein Nederland  te gaan demonstreren voor de VRIJHEID in alle steden, zoals op de 18e, tijdens de World Wide Demonstration !.

Komt allen op voor uw Rechten.  “Eendracht maakt Macht !

Leve de Liefde De vrijheid Leve Nederland !

Stan Rams

boeren burgers

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.