alarmmelding: vaccinatie maakt het immuunstelsel kapotalarm melding


Tal van gecensureerde wetenschappers zoals de ex aas van Pfiezer en de nobel-prijswinnaar Luc Montagnier, hebben in 2020 gewaarschuwd voor de vreselijke gevolgen van de corona vaccinaties die volgens hen mutaties met dodelijke gevolgen veroorzaken.  De franse viroloog Luc Antoine Montagnier won samen met Françoise Barré-Sinoussi en Harald zur Hausen de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde van 2008.

Diverse corona vaccins bevatten gifstoffen zoals grafeen oxide dat zeer slecht is, en absoluut niet thuishoort in het lichaam van de mens.

Grafeenoxide is extreem krachtig en sterk in aerosolen. Het breekt glutathion antioxidanten af in ons lichaam  Als er agv de afbraak in korte tijd veel cytokine, ontstekingseiwitten, worden uitgescheiden kan dit leiden tot orgaanfalen en de dood.

Door de corona vaccins word het immuunstelsel dusdanig beschadigd, dat de natuurlijke afweer tegen een hele reeks ziekteverwekkers geremd en/of gereduceerd word.

Door de corona vaccins ontstaan volgens De franse viroloog Luc Antoine Montagnier virus-mutaties, die mensen ziek, of zieker maken.

De komende maanden zullen cruciaal zijn.

De overheid zal  de gevolgen van de vaccinaties  proberen te verdoezelen.

Rutte  zal zoals De Jonge,  Hoekstra, Ploumen,  Kaag, Broekers-Knol, Jetten, Paternotte en Ab Oosterhaus  ongevaccineerden de schuld proberen te geven.

De leugens van  Rutte en Hugo de Jonge kunnen niet anders dan tot zware misdaad gerekend worden.

leugens nep nieuws door de jonge

 

 

Laat iedere gevaccineerde  ingelicht zijn en het aan alle kanalen weten (ook tv) dat zij ziek zijn geworden,  ondanks gevaccineerd te zijn dit jaar. Want ZIJ zijn zoals het hele land belazerd en belogen door de regerende elite en hun handlangers zoals Ab Oosterhaus,  Marion Koopmans,  Jaap van Dissel, Ron Fouchier, Dr Fauci, Bill Gates RIVM/WHO en de  leugen pers- en media

Alleen dán, door samen te werken en door open en eerlijk te zijn en de informatie bekend te maken, kunnen we aan de grootste politieke en medische misdaad aller tijden, een einde maken en de krachten bundelen voor de wederopbouw en de zuivering van de door corruptie verziekte overheid en hun leugenmedia.

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
Dit bericht is geplaatst in Column, Gezondheid, Politiek met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Doe mee!

Reacties

Er zijn nog geen reacties