Grote onrust wegens COVID Concentratie kampen in Canada

Randy Hillier uit Ontario slaat alarm over het plan van de Khasaarse  Trudeau-regering om COVID-isolatie / quarantainefaciliteiten van kust tot kust uit te breiden. 

Randy Hillier, onafhankelijk MPP in Ontario voor Lanark, Frontenac & Kingston, uitte zijn grote bezorgdheid over de “Federale Quarantaine / Isolatie-sites” in de provinciale vraagperiode eind deze week.

“Dus uw regering moet in onderhandeling zijn en op de hoogte zijn van deze plannen om mogelijk burgers en inwoners van ons land en onze provincie vast te houden en te isoleren, dus spreker, tegen de premier, waar zullen deze kampen worden gebouwd, hoeveel mensen zullen worden vastgehouden, en om welke reden, om welke redenen kunnen mensen in deze isolatiekampen worden vastgehouden, en ik zou graag willen dat de premier de mensen van Ontario verzekert…, ” zei Hillier, wiens microfoon werd afgesneden voordat hij klaar was.In Canada werd de afgelopen maanden enorm veel traangas,  en geweld gebruikt om menigten demonstranten te verdrijven.

Waar gaat dit heen? En dat allemaal vanwege een virus met een sterftecijfer van 0,13% en 0,05% onder de 70 jaar.

Bronnen:

https://www.lifesitenews.com/news/politician-raises-alarm-over-trudeau-govts-plan-to-build-covid-quarantine-isolation-camps
https://buyandsell.gc.ca/procurement-data/tender-notice/PW-ZL-105-38463

 

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.