Goed geïnformeerde dame onderwijst de gemeenteraad van Glastonbury over steden van 15 minuten, CBDC’s, Agenda 21, de klimaatzwendel en nog veel meer.

Dit moet gebeuren tijdens raadsvergaderingen in heel Nederland (en daarbuiten)!

Deel aub voor een zo groot mogelijk bereik !

Per direct moet gestopt worden met het vreselijk criminele programma van WEF.

WEF is zoals de WHO en NATO een levensgevaarlijke organisatie.

Verenigd u tegen  WEF!

Het WEF en hun handlangers van regeringen/nato/who/media/science/big pharma/onderwijs/ vormen een grote bedreiging voor u en de toekomstige generaties

Burgers sta op, verenigd U en zorg samen voor de grote reset, de grote schoonmaak van de  corrupte elite bende.

Kom op voor uw dierbaren, voor vrede, vrijheid, welzijn, voor het redden van de natuur en de toekomstige generaties

Wereldnieuws ivm de wef pedofilie agenda

 

 

WEF AGENDA IS  DE UITROL VAN GRUWELIJKE MISDAADEU/ VVD D66 zijn volgens de laatste berichten actief betrokken bij scholen/schooltv/rutgers stichting/ de seksualisering van kleine kinderen van 4 jaar  en ouder gesponsord door de overheid en de postcodeloterij.


Jaarlijks ontvangt de wegens “pedofilie” in opspraak verkerende Rutgers Stichting miljoenensubsidies voor de ‘Week van de Lentekriebels’. Wat gebeurt er met al dat belastinggeld?Pedofielen bij het Openbaar Ministerie – 5 nov 2019

PVV Kamerlid Gidi Markuszower bleek dinsdag tijdens het Vragenuur woedend over de gang van zaken mbt pedofielen. Staatssecretaris Ankie Broekers- Knol (VVD) die inviel voor minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus (CDA) wilde er weinig woorden aan vuil maken omdat het OM alsnog bezwaar heeft aangetekend. “U moet zich kapot schamen”, besloot Markuszower.


#Lentekriebels, een programma van Rutgers (Rutger Stichting), werd volgens twitter berichten aangeboden via de WHO die daarvoor ‘Standards for Sexuality Education in Europe’ opgesteld heeft (via een aparte zoekmachine te vinden). Seksuele opvoeding voor babies (!) en peuters van 0 to 4 jaar, 6-9 jarigen.

Ouders  kregen te horen dat de voorlichting netjes en in orde was,  maar ze werden “buiten spel gezet”. Rutte/VVD D66 probeert volgens de berichten de aandacht af te leiden van pedofielen bij WEF/OM/VVD/D66.  Men probeert critici/politici van o.a. SP DENK PVV BVNL  FVD 50 Plus  te demoniseren, precies zoals men de tienduizenden protesterende huisartsen ging demoniseren mbt Corona.

Rutte/VVD/D66/WEF/WHO/Rutgers/COC/D66 Min v Onderwijs kapen volgens velen de voorlichting-rol van ouders en doen alsof er niets aan de hand is,  of alsof ze niks ervan af weten of ze tonen naar de buitenwereld geselecteerd onschuldig materiaal en zwijgen over bijvoorbeeld de clips van de Rutgers Stichting en (schooltv/ gewoon bloot) waar naakte en omgebouwde mensen waren te zien en men doet alsof men niets weet van de boekjes( het bewijs is in de Kamer getoond door dhr Baudet), boekjes met plaatjes en informatie over  oa “pijpen”,  die men gaf aan kleine kinderen vanaf  4 jaar”.

De Rutgers stichting haalde een van hun films weg na de landelijke commotie en ophef in de Kamer. Er worden in heel het land vragen gesteld over de miljoenen euros sponsoring van  het uitermate ongewenste/onderwijs door de postcodeloterij/Rutgers/overheid, die bezig is met het uitrollen van de wef agenda/het “seksualiseren” van kleine kinderen vanaf 4 jaar

Hierboven WEF Agenda mbt seksualiseren van kleine kinderen.

Grote geldbedragen overgemaakt door ministerie naar Rutgers

Sponsors van oa Rutgers

Nieuws update  22 03 2023 : Ruttes kartel in opspraak wegens pedofilie/schooltv/rutgers stichting/ Rutgers Stichting is uitvoerder van de SDG 2030 Agenda. De WEF agenda wordt o.a. gesteund door de Postcodeloterij. #WEFpuppets De Nederlandse overheid subsidieert Rutgers Stichting jaarlijks met 𝟐𝟔 𝟎𝟎𝟎 𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨!!


Rutte en Wabeke betrokken bij RolodexRutte gaat volgens tal van klokkenluiders  om met een aantal beruchte pedofielen


FVD petitie:  “Haal woke uit het klaslokaal. Teken onze petitie”: https://fvd.nl/petities/haal-woke-uit-het-klaslokaal Forum voor Democratie wil dat de genderwaanzin eindigt. De seksualisering van kinderen moet per direct stoppen.

Het Ministerie van OCW verstrekt miljoenen aan subsidies voor programma’s als Gewoon Bloot en organisaties zoals de Rutgers Stichting die precies dit soort propaganda op scholen aanbieden. Met genoeg handtekeningen kunnen we dat stoppen.

Teken daarom onze petitie en deel deze met vrienden en familie! Samen beschermen we onze kinderen!


Raisa Blommestijn @rblommestijn:  “Stop seksualisering en indoctrinatie van kinderen onder het mom van “lekker jezelf zijn” en diversiteit. Dit is niets anders dan een giftige ideologie”Bisschop (SGP) is helemaal KLAAR met de Woke-indoctrinatie van kinderen! Pedofielen VVD & D66 praten het goed!

 

 

De Rutger Stichting wordt gerund door Marieke vd Plas. Zij is de partner van Sander Dekker van de VVD  die voor pedofilie is
 
Rutgers Stichting is uitvoerder van de SDG 2030 Agenda.
#WEFagendaWordt o.a. gesteund door de Postcodeloterij.#WEFpuppetsDe Nederlandse overheid subsidieert Rutgers Stichting jaarlijks met 𝟐𝟔 𝟎𝟎𝟎 𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨!!


 

DE KSS elites  denken dat ze ongehinderd  misdaden kunnen plegen

Beste mensen,

Misdaad mag niet lonen

Ruttes bende en hun handlangers zoals van de leugen media etc/ander crimineel tuig zoals terreur veelplegers/ criminelen die mensen vaak onder invloed op de weg doodrijden/hard drug crack heroine dealers/meisjes verkrachtende loverboys, kinderhandelaars/pedofielen moeten allemaal opgespoord en berecht worden en niet tot een slappe taakstraf of een half jaartje cel maar tot zeer fikse gevangenisstraffen en het betalen van schadevergoeding middels hoofdelijk beslag voor de veroorzaakte materiele schade en maximaal veel smartengeld aan de slachtoffers/nabestaanden.

Nederlands recht is geen recht, maar vreselijk slecht en onrecht. Dat komt met name door de zogenaamde liberalen/ KSS ers v diverse partijen en met name van D66

Daders worden gepamperd met lage straffen of taakstrafjes/velen gaan vrijuit en plegen weer misdaden/ slachtoffers krijgen geen zorg geen erkenning geen opvang geen vergoeding en ze worden vaak neergezet als daders of uitlokkers, dat is ronduit misdadig en dat moet stoppen !

Ouderen, gehandicapten, kinderen, steeds meer mensen jong en oud worden het slachtoffer van geweld/roof/misdaad, dat moet STOPPEN!

Uw toekomst, uw Burgerrechten staan meer dan ooit op het spel. Wij willen geen gruwelijke pol-pot of macron/hitler nazie staat maar wel eerlijke wetgeving, goede handhaving, goede preventie/voorlichting en hardere/rechtvaardige straffen zijn nodig om de misdaad in te dammen en mensenlevens te redden en onnoemelijk leed en schade te voorkomen en  bovenal: wij willen vrijheid en vrede !

Alles wat de overheid( diverse partijen en SCHOLEN etc) de laatste jaren o.a. ook stiekem en zonder medeweten van ouders aan onderwijs hebben uitgerold moet uitgezocht en openbaar worden, zoals op scholen angst zaaien en het vals narratief van het klimaat/intimidatie linkse indoctrinatie/ seksonderwijsv kleine kinderen lesmateriaal, de boekjes, de films, ook de miljoenen subsidies voor de rutgers stichting (tevens verdacht van valse corona propaganda ), de rol van de postcodeloterij( sponsoren van klimaat/milieu verpestende groene zakenlui en louche subsidie slurpende elite natuurclubs die onder het mom van duurzaamheid de natuur verzieken en onze schaarse onvervangbare en broodnodige bossen wegkappen om te verstoken in gesubsidieerde kankerverwekkend fijnstof uitstotende biomassa centrales etc)

Alles moet openbaar wat er op scholen is gebeurd met kinderen vanaf vier jaar en de zgn WEF agenda waarin oa staat dat kinderen vanaf 4 jaar seksuele handelingen moeten worden geleerd etc.

Wie zijn die “perverse en corrupte lui” die bezig zijn met pedofiele praktijken, en wat is er gebeurd met de veroordeelde officieren van het Openbaar Ministerie/ pedofielen van oa VVD/D66 ( zie de YT markuszower film bij YT).Welke politici/ organisaties/ bendes etc zijn er nog meer bij de gruwelijke misdaden tegen de kinderen betrokken? De regering moet weg want de regering is totaal onbetrouwbaar en verzaakt op alle gebieden de plicht v goed bestuur en schendt onze grondwet, dat zijn de feiten.

Thierry Baudet heeft Dennis Wiersma van de VVD geconfronteerd met lesboekjes met de seksualisering van kinderen vanaf 4 jaar. Na de confrontatie met de bewijzen ontkent Wiersma gesteund door oa Bergkamp en D66 van alles en probeert het in feite goed te praten, hij doet maar net alsof hij niks weet van wat er speelt en van de WEF agenda.

Wat is er vreselijk mis? Wiersma, rutte en velen van rutte4/wef hebben met medewerking van het Huis van Oranje (WA en Maxima) willens en wetens de geplande china model massa crowd prik controle dictatuur  gepland, en zij hebben de WEF agenda inclusief de seksualisering van kleine kinderen/pedofilie op scholen achtergehouden en stiekem een mensonterende mensenrechten schendende agenda uitgerold zoals de samenzweerders/WEF dat in Frankrijk Amerika en meerdere landen van de wereld hebben gedaan.

Wiersma is absoluut ongeschikt/ hij weet niks of doet zoals rutte alsof hij het allemaal niet weet en dient in elk geval op staande voet ontslagen te worden en berecht te worden zoals Rutte en al zijn criminele handlangers.

Alle wef-misdadigers/pedofielen moeten opgespoord en keihard bestraft worden

Alle pedofielen en de lui die eraan mee hebben gewerkt zoals van de regering en het WEF moeten hard  bestraft worden wegens pedo misdaden tegen de kinderen en andere misdaden zoals samenzwering tegen het volk der Nederlanden zijnde landverraad, het ondermijnen van het democratisch stelsel, de economie/cultuur/misbruik van kinderen/georganiseerde prikmisdaden tegen de mensheid/het verzieken vd natuur en het aanstichten en financieren van oorlogen zoals in Syrie, Yemen en Oekraiene

Per direct moet gestopt worden met het vreselijk criminele WEF.

WEF is zoals de WHO en NATO een levensgevaarlijke criminele organisatie.

WEF en hun handlangers van regeringen/nato/who/media/science/big pharma/onderwijs/ vormen de grootste bedreiging voor u en de toekomstige generaties

Burgers sta op, verenigd U en zorg samen voor de grote reset, de grote schoonmaak van de smerige corrupte elite bendes, die keihard nodig is voor u, uw dierbaren, voor vrede, vrijheid, welzijn, voor het redden van de natuur en de toekomstige generaties

Stan Rams

Amsterdam 25 03 2023

Door Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com

Een gedachte over “Glastonbury over 15 minuten steden, CBDC’s, Agenda 21, wef pedofielen klimaatzwendel”
 1. Misdaad mag niet lonen
  De corrupte politici/hun handlangers zoals van de leugen media etc/ander crimineel tuig zoals veelplegers/ meisjes verkrachtende loverboys, kinderhandelaars/pedofielen moeten allemaal berecht worden en niet tot een slappe taakstraf of een half jaartje cel maar tot zeer fikse gevangenisstraffen en het betalen van schadevergoeding middels hoofdelijk beslag voor de veroorzaakte materiele schade en maximaal veel smartengeld aan de slachtoffers/nabestaanden.
  Nederlands recht is geen recht, maar vreselijk slecht en onrecht. Dat komt met name door de zogenaamde liberale regering( KSS ers) en met name D66
  Daders worden gepamperd met lage straffen of taakstrafjes/velen gaan vrijuit en plegen weer misdaden/ slachtoffers krijgen geen zorg geen erkenning geen opvang geen vergoeding en ze worden vaak neergezet als daders of uitlokkers, dat is ronduit misdadig en dat moet stoppen !
  Ouderen, gehandicapten, kinderen, steeds meer mensen jong en oud worden het slachtoffer van geweld/roof/misdaad, dat moet STOPPEN
  Uw Burgerrechten staan heel erg op het spel. Wij willen geen gruwelijke pol-pot of macron/hitler nazie staat maar wel eerlijke wetgeving, goede handhaving, goede preventie/voorlichting en harde maar rechtvaardige straffen zijn nodig om de misdaad in te dammen en mensenlevens te redden en onnoemelijk leed en schade te voorkomen en wij willen vrijheid en vrede !
  Alles wat de overheid( diverse partijen en SCHOLEN etc) de laatste jaren o.a. ook stiekem en zonder medeweten van ouders aan seksonderwijs hebben uitgerold moet uitgezocht en openbaar worden, zoals op scholen angst zaaien en het vals narratief van het klimaat/intimidatie linkse indoctrinatie/ seksonderwijs lesmateriaal, de boekjes, de films, ook de miljoenen subsidies voor de rutgers stichting ( tevens verdacht van valse corona propaganda ), de rol van de postcodeloterij( sponsoren van klimaat/milieu verpestende groene zakenlui en louche subsidie slurpende elite natuurclubs die onder het mom van duurzaamheid de natuur verzieken en onze schaarse onvervangbare en broodnodige bossen wegkappen om te verstoken in gesubsidieerde kankerverwekkend fijnstof uitstotende biomassa centrales etc)
  Alles moet openbaar wat er op scholen is gebeurd met kinderen vanaf vier jaar en de zgn WEF agenda waarin oa staat dat kinderen vanaf 4 jaar seksuele handelingen moeten worden geleerd etc.
  Wie zijn die “perverse lui” die bezig zijn met pedofiele praktijken, en wat is er gebeurd met de veroordeelde officieren van het Openbaar Ministerie en van oa D66 ( zie de YT markuszower film bij reacties).
  Welke politici/ organisaties/ bendes etc zijn bij de misdaden tegen de kinderen betrokken?
  Thierry Baudet heeft Dennis Wiersma van de VVD geconfronteerd met lesboekjes met de seksualisering van kinderen vanaf 4 jaar. Na de confrontatie met de bewijzen ontkent Wiersma gesteund door oa Bergkamp en D66 van alles en probeert het goed te praten, hij doet alsof hij niks weet van wat er speelt en van de WEF agenda.
  Wat is er vreselijk mis? Wiersma, rutte en velen van rutte4/wef hebben willens en wetens de geplande china model massa crowd prik controle dictatuur plannen en de WEF agenda inclusief de seksualisering van kleine kinderen/pedofilie op scholen achtergehouden en een mensonterende mensenrechten schendende agenda uitgerold zoals wef dat in meerdere landen heeft gedaan..
  Wiersma is absoluut ongeschikt/ hij weet niks of doet zoals rutte alsof hij het niet weet en dient in elk geval op staande voet ontslagen te worden en berecht te worden.
  Alle wef-misdadigers/pedofielen moeten opgespoord en keihard bestraft worden
  Alle pedofielen en de lui die eraan mee hebben gewerkt zoals van de regering en het WEF moeten onderzocht en berecht worden wegens pedo misdaden tegen de kinderen en andere misdaden zoals samenzwering tegen het volk der Nederlanden zijnde landverraad, het ondermijnen van het democratisch stelsel, de economie/cultuur/ misbruik van kinderen/georganiseerde prikmisdaden tegen de mensheid/het verzieken vd natuur en het aanstichten en financieren van oorlogen zoals in Syrie, Yemen en Oekraiene
  Per direct moet gestopt worden met het gehele programma van WEF.
  WEF is een levensgevaarlijke criminele organisatie.
  Verenigd u tegen de grootste vijand van het volk die er ooit is geweest !
  Het WEF en hun handlangers van regeringen/nato/who/media/science/big pharma/onderwijs/ vormen de grootste bedreiging voor u en de toekomst
  Burgers sta op, verenigd U en zorg samen voor de grote reset, de grote schoonmaak van de smerige corrupte elite bendes, die keihard nodig is voor u, uw dierbaren, voor vrede, vrijheid, welzijn, voor het redden van de natuur en de toekomstige generaties
  Stan Rams

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.