Gates wants to vaccinate the whole world

Bill Gates wants to track and trace the world population for world dominationHugo De Jonghe wil dat iedereen zich laat vaccineren. Het moet volgens hem!Warning Vaccin AlertWarning the video shows violence graphic imagesPlotkin admits the killing of babies for making vaccinsThey approve baby murder for making vaccins from living aborted fetuses


rutte en bill gates

Bill Gates, de Rockefellers, Kissinger etc, hebben er nooit een geheim van gemaakt en hun mening is dat de wereld overbevolkt is en dat het aantal mensen letterlijk verminderd moet worden. Eugenetica heet dat project dat op allerlei manieren uitgevoerd kan worden.

DARPA – Defense Advanced Research Projects Agency, maakt deel uit van het Pentagon en heeft jaren geleden deze technologie ontwikkeld. Het is slechts een kwestie van tijd om het te implementeren.

Bill Gates wil de wereldbevolking decimeren via vaccinatieprogramma’s die door de WHO worden ondersteund. Schandalen van dergelijke rampzalige vaccinprogramma’s die ziekte en de dood van honderdduizenden  kinderen tot gevolg hadden, werden geregistreerd in India (in de jaren negentig), Kenia (2014 en daarna) en andere delen van de wereld.In de macabere TedTalk  van februari 2010, “Innovating to Zero”, ongeveer op het moment dat het “Rockefeller Report 2010” werd uitgegeven – verkondigde Gates het “Lock Step Scenario”. Anno 2020 word de wereld zoals Gates kondigde geconfronteerd met de door hem “voorspelde”  corona- maatregelen en de grove schendingen van de mensenrechten.

De geplande  “Great Reset” beperkt de rechten van de mensen en regelt het krediet, waarbij  persoonlijke schulden zouden worden “kwijtgescholden”  tegen het overdragen van persoonlijke bezittingen aan een administratief orgaan of instantie – bijvoorbeeld het IMF, of een andere nieuwe organisatie.

Dit  staat letterlijk in het draaiboek van het WEF ( World Economic Forum)

Zie de links hieronder:

https://www.weforum.org/whitepapers/resetting-the-future-of-work-agenda-disruption-and-renewal-in-a-post-covid-world

 http://www3.weforum.org/docs/WEF_NES_Resetting_FOW_Agenda_2020.pdf

https://www.weforum.org/great-reset/

https://www.weforum.org/videos/common-pass-travelling-the-world-in-the-covid-era


The future we’re building — and boring | Elon Musk discusses his new project digging tunnels under LA, the latest from Tesla and SpaceX and his motivation for building a future on Mars in conversation with TED’s Head Curator, Chris Anderson.Gates wants to shoot vaccins in the arms of childrenGates wants to produce childhood deathVaccin Contents


vaccin rotzooi


Rutte de Jonghe – Rutte – Astrazenica


hugo de jonghe


Beste mensen,

Binnenkort komt hier het boekwerkje “HET SYSTEEM” ( The System) te staan, met onthullingen waar uw oren en ogen van gaan wapperen.

Voordat het zover is  treft U hieronder nog meer belangrijke informatie.

Lees aub het hele stuk, ga op onderzoek uit met een kritische blik, sluit de ogen niet want de kinderen lopen gevaar.

Vrouwen vervolging en kinderroof

Gedurende de tijd van de Inquisitie werden in Europa miljoenen vrouwen beschuldigd van hekserij. Zij werden bestolen en gemarteld op de pijnbank om een bekentenis af te leggen of ze werden verkracht en vervolgens levend verbrand op de brandstapel.

Veel kinderen zijn in die duistere Inquisitie tijden spoorloos verdwenen, het aantal is niet bekend.

Abraham Stoker is bekend om zijn sensationele verhalen in het horrorgenre. Zijn naam is vooral verbonden aan Dracula, zijn gothic novel uit 1897

Bram Stokers “Dracula” is een op Transylvanie Geschiedenis verzonnen figuur en beroemd wegens de vele films die over de zogenaamde vampier gemaakt zijn, maar vampirisme en het drinken van bloed, zo ook het offeren, vermoorden van dieren, mannen, vrouwen en kinderen, tijdens rituelen is volgens de geschiedkundigen helaas geen fictie, evenals het bestaan van macabere genootschappen en religie gestoorde sektes die anno 2020 steeds nog hun vreselijke tradities en rituelen voortzetten.

Kinderhandel, mensenhandel

Er zijn anno 2020 heel wat landen waar mensenhandel, kinderhandel en misbruik maar ook rituele moorden plaats vinden, waar media en politici liever niet of om een of andere reden, of wegens angst of op bevel van de “leiding” vrijwel geen enkele aandacht aan besteden.

De Nederlandse Overheid (Rutte III) heeft via Minister Grapperhaus bekend gemaakt dat er in Nederland, ondanks talrijke meldingen van kinderhandel, misbruik en rituele moorden in binnenland en buitenland, geen specifiek onderzoek nodig is naar rituele dierenmoord, rituele kindermoord, misbruik, rituele mensenmoord in Nederland.

De regering Rutte III is erg fout bezig omdat men geen specifiek onderzoek naar religie of en naar zogenaamde (satanistische) en andere (religie of occulte sekte) moorden wenst te doen. Dat komt volgens klokkenluiders omdat men bang is dat mensen van Hoge Adel, politici, gelovigen of leden van welk een religie, partij, organisatie, groep of sekte dan ook, opgespoord en berecht zouden kunnen worden voor de door hen begane misdaden.

Ruttes Kartel is volgens insiders doodsbang dat prominente figuren worden gepakt, en veroordeeld.

Het Kartel heeft in de Kamer een debat gehad over pedofilie bij  de VVD en het OM dat niet bij NOS werd getoond en vrijwel volledig buiten de staatsmedia werd gehouden.

De StaatsMedia hebben in Nederland ook de enorme kinderhandel in Nederland( loverboys en kindermisbruik netwerken zoals in Tellford, en in vrijwel alle steden in GB en in andere landen zoals Duitsland(minstens 30 000 pedofielen zijn er volgens de Duitse Politie bij  betrokken), niet, nauwelijks of maar heel kort gemeld want alle aandacht ging zeer intensief uit naar de lustmoordenaar Panhuis en naar Willem Holleeder.

Holleeder > ( aantal zoekresultaten in google 566.000 resultaten (0,59 seconden)

In een lopend onderzoek naar een netwerk van kindermisbruikers in Duitsland is de politie medio 2020 op sporen gestuit van 30.000 verdachten die actief zijn op internet. Het gaat niet alleen om de verspreiding en bezit van kinderporno, maar ook om andere strafbare feiten zoals ernstige kindermishandeling.

Organisaties luiden de noodklok

“Mensenhandel vindt plaats onder de neus van miljoenen Nederlanders, Burgers moeten meer verantwoordelijkheid nemen om mensenhandel tegen te gaan” verklaarde de voormalig Rapporteur Mensenhandel Corinne Dettmeijer.

Op You Tube spreken veiligheid experts uit tal van landen over de kinderhandel, maar in Nederland is er bij de meeste media nauwelijks of geen aandacht terwijl de meldingen ronduit zeer alarmerend zijn..

“Vooral het kopen en verkopen van jonge meisjes – is in Amerika big business, het snelst groeiende bedrijf in de georganiseerde misdaad en het op een na meest lucratieve handelswaar dat illegaal wordt verhandeld na drugs en wapens.”

Andrenochrome

Er zijn volgens onderzoeksjournalisten uit Hollywood erg rijke figuren die een duur preparaat genaamd andrenochrome,  gemaakt van het bloed van kinderen, innemen, om zich daarmee te verjongen.

Fact sheck: Het betreffende middel andrenochrome bestaat en dat is geen verzinsel of bedacht door gekken dmv een complottheorie.

Adrenochrome is volgens onderzoekers een drug gemaakt van geadrenaliseerd bloed. Wanneer de donor extreme pijn en angst ervaart doordat het geterroriseerd wordt, reageert het lichaam van het slachtoffer door een enorme hoeveelheid adrenaline te produceren. Het bloed wordt afgetapt uit de halsslagader of uit de hersenen. Deze procedure kan meermalen herhaald worden, totdat het slachtoffer sterft aan de verwondingen of door uitputting. Hoe jonger de donor, hoe groter het verjongende effect is. Het bloed van jonge kinderen biedt de hoogste opbrengst.

Hollywoodsterren en hoge adel staan erom bekend alles te doen om er zo jong, slank en sexy mogelijk uit te zien zoals via extreme diëten, dure levensstijlen, plastische chirurgie en botox. Het grootste geheim is volgens de Hollywood Reporters en volgens klokkenluiders, het drinken van de peperdure drug Adrenochrome, die zorgt voor een high. Het is een uitermate lucratief levenselixer dat een verjongend effect heeft. Mensen kunnen er tientallen jaren jonger uitzien dan ze werkelijk zijn.

421 000 kinderen vermist in USA

In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven. In 91 procent van de gevallen ging het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie. In Amerika zijn meer dan 800 000 kinderen spoorloos verdwenen volgens diverse US media.

De Amerikaanse Overheid heeft olv Donald Trump de strijd door DOJ (Department of Justice) tegen kinderhandel via executive orders en bills zeer fors opgevoerd.

Fact sheck true: Donald Trump has signed two executive orders, one concerning child trafficking and another to prevent international trafficking. It is true that the president has signed eight bills expressly targeting human trafficking since 2017.

Volgens de berichten op sociale media zijn er in Nederland duizenden asielkinderen verdwenen sinds 2015.

NOS en tal van Pers en Media verzwegen veelal de kinderenhandel, kindermisbruik, corruptieschandalen, en enorme demonstraties in het land en in andere landen.

Op Twitter is een enorme lijst van berichten met betrekking tot kinderhandel en kindermisbruik waarvan hier 1 voorbeeld > We are still investigating what happened to the Nigerian asylumseekers who disappeared from shelters in the Netherlands.@IsmailEinashe is reporting from Palermo

De regering Rutte heeft nog niet bekend gemaakt dat verdwenen kinderen zoals duizenden spoorloos verdwenen asielkinderen,  zijn opgespoord.

Ruttes Kartel heeft er zoals het er naar uit ziet de vreselijke misdaad zoals het handelen in kinderen buiten de publiciteit te houden door deze in de doofpot te stoppen.

“Er komt geen onafhankelijk onderzoek naar Ritueel Misbruik”. zei minister Grapperhaus in antwoord op Kamervragen op 6 oktober. 2020

‘Het valt niet uit te sluiten dat Ritueel Misbruik in Nederland voorkomt’, aldus minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid”

Grapperhaus verklaarde dat ‘gelet op het verloop van (het geringe aantal) opsporingsonderzoeken in de afgelopen jaren er geen noodzaak is om een dergelijk onderzoek te initiëren.’

Grapperhaus heeft aangegeven dat ‘gezien de omvangrijke onderzoeksagenda van het WODC en de hoeveelheid onderzoeken “die nog in de wachtrij staan’, hij het ‘niet wenselijk’ vindt om ‘een separaat onderzoek op te starten’.

Er werden in Nederland laster en haatcampagnes tegen Donald Trump gehouden via NOS en via het Onderwijs, om de aandacht af te leiden en andere mensen in het kwade daglicht te proberen plaatsen door ze voor gek, complotdenker, racist, populist en gevaarlijke maniak uit te maken. Men probeerde de vreselijke topics op die manier in de doofpot te stoppen.

Ruttes Kartel is onmiskenbaar schuldig aan misdaden jegens de mensheid wegens o.a. het financieren van oorlog misdadigers in Syrie. Dat is Internationaal bekend.

Men probeert met leugens en door de corona maatregelen om U monddood te maken. Het kartel probeert China, Rusland, en politici zoals Donald Trump, Vladimir Poetin en een veelheid aan onafhankelijke onderzoekers en klokkenluiders af te schilderen als een complotdenker, en als een bedreiging van de orde en de vrede.

Het is hoe dan ook en gezien de alarmeringen uit binnenland en buitenland zeer sterk aan te bevelen om heel goed op de kinderen te passen, wegens het toenemende gevaar voor kidnapping en misbruik.

U bent gewaarschuwd. Geef het door want veel mensen weten het nog niet.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Kennis is macht en vereend met liefde de enige macht die de wereld kan redden.

Werk samen voor een betere wereld van vrede liefde gezondheid en welzijn voor alles dat leeft en bloeit.

A & M News Central

Amsterdam –  New York

14 11 2020

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.