rutte en de jonge hebben geen enkel recht om een coronapas in te voeren


fauci gatesRutte wil met de Jonge en hun handlangers die ons land zoals duidelijk is gebleken uit talloze acties, vijandig gezind zijn,  met dwang een plicht invoeren om een corona vaccinatiebewijs, een bewijs van recente besmetting (genezing) of testbewijs (binnenkort tegen betaling) te overleggen zoals in Horeca gelegenheden.

Regering en parlement schenden hiermee (onder andere) artikel 7 BuPo, artikel 11 Grondwet, de Neurenberger Codes en Principles en de Torture Conventie. Regering noch parlement zijn daartoe bevoegd. Het betreft hier dwingend internationaal recht.

Dit is vrijheid en privacy belemmerend, het is in strijd met de resolutie van de Raad van Europa, de grondwet en het hoort totaal niet in onze samenleving.

Rutte probeert de ILLEGALE  CORONAPAS in te voeren terwijl volgens Sanquin  95% van NL 18+ antistoffen heeft tegen het virus (fig). Rutte is daarmee ook schuldig aan het willen invoeren van sociale APARTHEID, polarisering en discriminatie.

pop

Rutte heeft geen mandaat, geen bevoegdheid om ook maar iets te bepalen over de gang van zaken in Nederland. Maar Rutte doet of hij alles te zeggen heeft en hij schendt de wet en de code van Neurenberg en Rutte lapt de Resolutie van de Raad Van Europa met de Jonge aan zijn laars. De noodwet is bovendien niet legaal, wegens het opheffen van de A status voor Corona door WHO en zeker ook wegens de aangenomen motie van de heer Azarkan.

Zie de volgende film


jurist 1

jurist 2

jurist 3


Ruim 2000 juristen, advocaten en gelijkgestemden hebben de verklaring ondertekend. In de afgelopen weken zijn we bezig geweest met het verbinden van juristen en slachtoffers van de Staat en het #coronabeleid dat zij voeren

Dit moet stoppen!

wij

verzoeken

  • Opheffen van bewijsplichten bij de ingang.
  • Overheid neemt adviserende rol aan met betrekking tot vaccineren.
  • Geen vrijheidsbeperking, geen verplichte blootlegging van privacygevoelige informatie.
  • Geen directe of indirecte dwang voor vaccinatie, gewoon vrijheid.

Teken de petitie >>> Geen Coronapas


Wat rutte en de jonge zonder een mandaat willen doordrukken, is volledig in strijd met de wet, tegen de code van neurenberg en tegen het besluit van de Raad van Europa.

Rutte en de Jonge en tal van wef handlangers hebben zich geruime tijd schuldig gemaakt aan zeer ernstige wet-schendingen en dus dienen zij stuk voor stuk aangeklaagd en naar de wet goed en wel berecht te worden zoals elke andere misdadiger wegens de door hen gepleegde misdaden tegen het Volk en de mensheid.

 

raad van europa

strafbaar

azarkan

art 11

discriminatie niet toegestaan

samen voor nederland

samen v nl

boeren burgers

Samen Tegen Armoede Nederland is opgericht om met zijn allen en zoveel mogelijk mensen de armoede te bestrijden en de toenemende verrijking van de elite ten koste van de minder bedeelde mensen te bestrijden.

Geld maakt geenszins gelukkig, maar geld is nodig voor de bestrijding van armoede, en voor de zorg en voor banen en nog veel meer belangrijke zaken.

Door vele kleintjes krijg je een geheel, en samen zijn we sterk en helpen we elkaar. Tegen liefde kan geen macht van de wereld en geen politicus hoe machtig of rijk dan ook op!

Hoe geraken we uit de crisis?

Door te delen want delen verdubbeld de vreugde, voedselbanken en mensen in nood te helpen,meer mensen te overtuigen dat de tweedeling gestopt moet worden, duurzaamheid bevorderen en door echte kansen en groeimogelijkheden te bieden samen strijden voor een eerlijke verdeling van de welvaart, door leerprojecten en preventie samenwerkingsverbanden te starten, onrecht en corruptie en bonus zakkenvullers via de wet te bestrijden, publiceren van bijdragend nieuws en de realiteit en daar geen doekjes om te winden zoals de media dat doen. Via referenda wetswijzigingen invoeren, Invoering basis inkomen!, hervorming van het woekerwinst zorgstelsel naar een door de staat beheerd NIET COMMERCIEEL voor alle mensen goed en betaalbaar zorgstelsel, Hulp bieden aan alle mensen die een bedrijf willen starten Verlaging van de belasting en accijns,hervorming van het onderwijs stelsel zodat iedereen goed onderwijs krijgt en echte kansen op werk. Huren zorg energie en vervoer betaalbaar maken ( terugdraaien van de liberalisering van de publieke sector!) Juridische procedures tegen bedriegers, stelende bankiers, oplichters, mensen die een ander beschadigen of beroven en al deze lieden,maximaal ontmoedigen en hun straf geven, Herziening van de Grondwet. Invoering artikel a 1 …dat geen een fraudeur of misdadiger plaats mag nemen in de regering en moet verbannen worden van de kieslijst, word berecht en alle schade terugbetaald aan het VOLK!!

Door hulp te bieden zoals advies raad bescherming en hulp aan bejaarden en zieken die de hulp niet kunnen betalen. De cultuur koesteren en bevorderen en evenementen organiseren in heel Nederland..

Doe Mee!

word lid, deel deze groep of meld u aan ALS VRIJWILLIGER!

Vragen?

Stuur ons een pb en u krijgt zsm een bericht van ons

Het beheer

Stan Rams

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Gezondheid, Petities, Politiek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.