Ernst Kuipers verdacht van corruptie CEPI

Ernst Kuipers in opspraak

De demissionaire Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Ernst Kuipers word er oa van verdacht ism OMT/WHO/Erasmus.Harvard University, valse coronacijfers te hebben gehanteerd, zoals het statistisch valselijk aanmerken van mensen met TB(Tuberculose)/ COPD/ Longkanker/Prikbijwerkingen en mensen met een parasitaire infectie als zijnde Corona/Covid patient, en hij word verdacht van onder meer belangen-verstrengeling met CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations).

 

CEPI

Ernst Kuipers, heeft vrij recent een gift van 14 miljoen euro gedaan uit de belastingpot aan het vaccininstituut CEPI, opgericht door WEF, Bill Gates en enkele landen.

De demissionaire Minister van Volksgezondheid verruilt zijn plek in het kabinet voor een baan in het buitenland. Hij diende van de ene op de andere dag zijn ontslag in. Welke andere functie hij zou gaan bekleden wist hij niet volgens het artikel.

Kuipers verklaarde: ” ‘Ik ga een functie in het buitenland vervullen waaraan een bepaalde ingangstermijn is gekoppeld. Daarover kan ik helaas later pas meer duidelijkheid geven”.

Volgens tal van bronnen zou hij reeds een hoge functie bekleden bij het door hem met miljoenen euros gesponsorde CEPI. Kuipers is sinds de ophef over zijn persoon uit de publiciteit verdwenen als sneeuw voor de zon, niemand weet waar hij heen is.

Kuipers URL( de websitelink) bij CEPI is naar verluid na publicaties over Kuipers belangenverstrengeling weggehaald. Op Twitter werden evenwel screenshots gepubliceerd van de bewaarde CEPI Kuipers link. Kuipers heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Kamerleden vragen om opheldering.

Kil harteloos en totaal onbetrouwbaar.

Kuipers verklaarde: “Er zijn geen inhoudelijke contacten geweest tussen lobbyisten en ministerie.” Dat bleek een pertinente leugen. Bron FTM

Ernst Kuipers stond bij velen te boek als een kille harteloze onbetrouwbare figuur met Big Pharma belangen, die kinderhart centrales wilde opdoeken, tegen de dringende  adviezen in van heel veel artsen en medici.

Ernst Kuipers deed aangifte tegen Pepijn van Houwelingen. In Januari vernietigde de rechter Kuipers besluit:  Kinderhart-centra mogen open blijven! Dit heeft o.a Pepijn van Houwelingen voor elkaar gekregen.

Ernst Kuipers Corruptie Nieuws aanbesteding zwendel

Kuipers kocht met kennis over onbetrouwbaarheid het falend softwaresysteem bij het bedrijf van eigen medewerkers. Ernst Kuipers heeft, toen hij nog voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) was, een falend softwaresysteem aangekocht, ondanks gerede twijfel over de werkzaamheid en de schijn van belangenverstrengeling. Dit bleek uit een diepgaand onderzoek van de Volkskrant.
About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Gezondheid, Nieuws and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties