swab harari prince philip plotkin koopmans gates biowapens

Beste mensen,

Wat is? of betekent nu precies Covid-19?, wat betekent de term “Corona”?

Op internet staat dat COVID-19, voluit coronavirus disease 2019, een infectieziekte is die wordt veroorzaakt door SARS-CoV-2 uit de familie van de coronavirussen.

En wat is dan de in de jaren 70  ontdekte griepvariant die men onder “Corona” of als deel van de familie of stam van de coronavirussen rekende?

Men zegt dat mensen ziek worden door een infectie. Is dat zo?

Weet u het verschil tussen een infectie, “ergens mee besmet zijn”, en wel of niet ziek worden met ziekteverschijnselen als gevolg van een infectie?

Mensen kunnen bijvoorbeeld met een bacterie, of een parasiet  besmet zijn, maar geen ziekteverschijnselen hebben wegens resistentie. Men kan reeds immuun zijn, of na een doorlopen infectie en ziekte,  immuun worden voor een of meerdere bepaalde infectieziekten.  Besmet zijn betekent dus niet dat men gelijk ook ziek word door een  infectie.

WHO,  wat is waar?  waardoor, waarom?

Update : Corona Misdaad

 

Op 11 februari maakte het hoofd van de WHO,  Tedros Adhanom Ghebreyesus een naam voor een nieuwe soort van griep bekend: Covid-19.  De naam Corona was afgeleid van de Latijnse naam voor krans (Corona) de vorm rondom virusdeeltjes,  Viverwijst naar virus, en 19 duidt op het jaartal waarin “het” zo genoemd werd in 2019.

De WHO heeft Corona, tot een pandemie uitgeroepen.  Tal van overheid organisaties hebben gedurende de tijd die daarop volgende een veelheid aan cijfers gepubliceerd, zoals besmettingscijfers en sterftecijfers.  Maar hoe kon men weten hoeveel mensen agv wat men “Corona” noemde, zouden zijn besmet en overleden, als er meer oorzaken van overlijden mogelijk zijn, die samen met een griepvariant tot de dood kunnen leiden?

Velen hebben grote twijfels of de door WHO naar alle landen van de wereld verspreidde cijfers over corona wel kloppen.

Dr. Denis Rancourt is er een van en hij is er vast van overtuigd dat er helemaal geen coronapandemie is geweest, die oversterfte heeft veroorzaakt.

“There Was No Pandemic That Caused Excess Mortality”

Dr. Denis Rancourt says scientists need to look at data that shows there was no evidence of a spread of a viral respiratory disease. He said, “That thinking has to be reset


“The greatest perpetrator of misinformation during the pandemic has been the US government.”

Surgeon, professor and medical commentator, Dr. Marty Makary, speaking at the House Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic, in February 2023.

“Misinformation that Covid was spread through surface transmission, that vaccinated immunity was far greater than natural immunity, that masks were effective… That myocarditis was more common after the infection than the vaccine.”

“We’ve seen something which is unforgivable, and that is the weaponisation of medical research itself… Public health officials were intellectually dishonest. They lied to the American people.”Pandemien

Volgens onderzoek op internet zijn er gedurende de geschiedenis pandemien geweest waardoor heel veel mensen kwamen te overlijden, niet door een zogenaamd virus maar zeer waarschijnlijk door vergiftiging zoals oa:

De Aziatische griep uit 1957-58  een vogelgrieppandemie,  zou zijn veroorzaakt door het influenzavirus A-virus H2N2 dat minstens 1 miljoen mensen zou hebben gedood

Als gevolg van  de ‘Spaanse griep’ van 1918 zouden twintig tot meer dan vijftig miljoen mensen zijn overleden wereldwijd.

De Hong- Kong Griep-Pandemie van 1968 werd volgens geleerden veroorzaakt door H3N2, een mutatie (Antigene shift) van een H2N2-virus.

De Mexicaanse griep,  Nieuwe Influenza A (H1N1), werd aanvankelijk varkensgriep genoemd. Het  virus behoort volgens de geleerden tot een stam van het H1N1-varkensgriepvirus.  Deze zou zijn ontstaan in Mexico in maart 2009.

Op 11 juni 2009 verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat Influenza A (H1N1) de oorzaak was van  Varkensgriep/Mexicaanse griep, die tot pandemie werd uitgeroepen.

Op 16 juli 2009 verklaarde de WHO dat het aantal Mexicaanse griepgevallen niet meer te tellen was. Men kon het aantal griepgevallen niet meer tellen, bijhouden.

Op 28 augustus 2009 maakte het Amerikaanse Centra voor Ziektebestrijding en -preventie (CDC) bekend dat er  209.438 besmettingen waren en ten minste 2.185 doden als gevolg van de Mexicaanse Griep.

Wiki voegt daarbij toe dat bij sterfgevallen vaak sprake is  van een combinatie met één of meerdere andere aandoeningen waardoor de patiënt reeds een sterk verminderde gezondheid heeft. Letterlijk staat er ook bij: “Overlijden aan alleen Mexicaanse griep is zeldzaam”

Op basis waarvan?  werd de Mexicaanse Griep als een globale pandemie uitgeroepen als er in augustus 2009 2.185 mensen, deel uitmakend van een wereldbevolking van rond 7 miljard mensen zouden zijn overleden agv de Mexicaanse Griep? En als er dan ook bij de publicaties staat, dat

De wereld telt anno 2024 ongeveer  8 miljard mensen. In 2030 zijn het er naar verwachting 8,5 miljard.

Hoe en op welke wijze  werden de genoemde aantallen verkregen? vastgesteld? en op basis waarvan werd de oorzaak van overlijden van het genoemde aantal mensen aan een specifiek “virus” toegeschreven? Welk onderzoek, of welke soorten onderzoek hebben plaatsgevonden, en bij hoeveel mensen?

Bestaat er dan een verband tussen “Corona” en  Influenza /SARS/  en/of  COPD/ TB (Tuberculose)/HIV/ Longkanker/ bijwerkingen van 1 of meer medicijnen en prikken/(combinaties van 1 of meer vaccin- en medicijnfabrikanten),  en/of een parasitaire long- maag- darminfectie en/of een schimmelinfectie/ en/of vergiftigingen zoals/ drinkwater vergiftiging/voedselvergiftiging/ etc?

Werden Griep (Influenza),  en/of  1 of meerdere andere aandoeningen,  incl de andere oorzaken, onder de term “Corona” of “Covid-19”  gerekend in de statistieken over besmetting en sterfte?

Hoe kon men spreken van een globale Corona Pandemie?

Een zgn  globale corona mortaliteit(sterfte) per land kon helemaal niet vastgesteld worden, ja hoe dan? en toch werden “corona cijfers”  via  WHO/Harvard/Oxford/FDA/CDC gepresenteerd en gepubliceerd uit en in alle landen van de wereld waarbij “corona” de enige doodsoorzaak zou zijn.

Er waren geen globale onderzoekresultaten bekend/serologie/ schouwingen/ waaruit was gebleken dat er een globale  coronapandemie zou zijn, en dat steeds meer mensen door “Corona” overleden

Ziekte verschijnselen zoals longklachten, hoesten, koorts, kunnen zijn veroorzaakt door een andere oorzaak dan bijvoorbeeld Influenza of een zgn Corona virus of Griep.

Sterfte word veroorzaakt door :  1 of meerdere oorzaken/aandoeningen/  zoals  /COPD/ Kanker/ TB/ HIV/ Hartaanval/Diabetes/ouderdom/hoge koorts/bacteriele of  parasitaire infecties/ vergiftiging (bloedvergiftiging) en vergiftiging van organen zoals van de lever)/voedselvergiftiging/ overdosering/ verkeerd medicijngebruik, prik-  en/of medicijn-bijwerkingen zoals myocarditis)

Overheidswebsites en oa CDC ( Centers for Disease Control and Prevention) hebben infectiecijfers en sterftecijfers als feiten gepubliceerd,  terwijl men dat helemaal niet kon weten. En Hoe kwamen de door Bill Clinton fors gesponsorde  Universiteit van Harvard, en de Universiteit van Oxford  aan alle coronacijfers? Werden de cijfers soms gefabriceerd door een reeds in 2009  ontworpen pandemie simulatie computer programma?

Waar kwamen de zgn “globale besmetting- en sterftecijfers” vandaan?

Diverse corona live wereldkaart websites presenteerden per land, het zgn aantal besmettingen/en het aantal mensen dat zou zijn overleden agv corona. Op een bepaald moment zou er in Moskou een enkele besmetting zijn, en in vrijwel alle landen van het westen zouden er heel veel besmettingen, en sterfgevallen zijn agv corona.

Op basis waarvan hebben, WHO/politici,  medici, Big Pharma, media en zgn entertainers en influencers prikcampagnes met de  experimentele prikken gepromoot,  en prikken waarvan  duidelijk is geworden,  dat  het experimentele prikken waren met  een veelheid aan  bijwerkingen,  en wat zijn daar de gevolgen van?

Volgens een eindeloze stroom van berichten uit de hele wereld, zijn ontelbaar veel (mogelijk vele miljoenen) mensen overleden als gevolg van prikken/bijwerkingen zoals: priktrombose/ bloedproppen (zuurstofgebrek/dood neervallen), hartspierinfectie (myocarditis), hartfalen/  vergiftiging  door grafeen/ een beschadigd immuunstelsel/ gemuteerd DNA/ MRNA  als gevolg van o.a.spike.

Ontbrekend onderzoek

Er bestaat veel onduidelijkheid zoals over hoeveel mensen agv de bijwerkingen zijn komen te overlijden en/of  door de combinatie van medicijnen/prikken en of andere middelen. De gevolgen van het combineren van experimentele prikken van 1 of meerdere fabrikanten  met medicijnen van 1 of meerdere fabrikanten, is nimmer onderzocht en bij het uitrollen van de campagnes  bekende bijwerkingen, werden door oa Pfizer verzwegen, en niet via WHO/CDC/EMA/ Politici en Media aan het grote publiek bekend gemaakt.

Bovendien waren diverse Big Pharma bedrijven meermaals betrapt op bijsluiterfraude. Pfizer werd veel eerder dan het uitrollen van hun coronaprikken wegens bijsluiterfraude tot een gigantische boete van vele miljarden dollars veroordeeld door de VS rechter. Dat zeer belangrijke nieuws is ook niet bij  media zoals NOS/NPO aan de orde gekomen en waarom niet?   En wat gebeurd er als als men 1 of meer medicijnen( met een valse of ondeugdelijke bijsluiter) gebruikt en als men dan ook nog een of meer experimentele prikken laat zetten?  Wat veroorzaken al die lichaamsvreemde stoffen en de combinaties van medicijnen en prikken in het lichaam van de mens?

Scheikunde mix

H20 plus H20 = H20  Er gebeurd niks.  Water in een  half glas water gieten, en opdrinken maakt niks uit,  water is water en niet schadelijk, als het kraanwater maar  rein en helder is en er niks in zit wat er niet in hoort te zitten zoals giflozing gifstoffen, malaria parasieten, roest, drugs, medicijn restanten etc

De gevolgen van het drinken van water met een minimale hoeveelheid restanten van verontreinigd water van dupont en tata-steel, met wie weet welke troep er nog in zit, zijn niet te overzien. Een beetje van het een,  of een beetje  van het een of ander, of andersom kan vreselijke gevolgen hebben. Het is rotzooi die niet geloosd mag worden omdat het water erdoor vergiftigd word.

Natrium in water gooien? Doordat natrium water sterk positief laadt met elektronen komt  onder andere waterstof vrij dat explosief reageert als het met zuurstof in aanraking komt. Het ontploft zodra het met water in aanraking komt.

Chemische middelen/ stoffen, die worden gebruikt in prikken en medicijnen, kunnen ook met elkaar reageren, en de vraag is maar wat daar de gevolgen van zijn. En de gevolgen van het combineren met drugs, alcohol, preparaten etc zijn niet te overzien

Politici/technocraten/ Big Pharma/WHO/Media hebben in de vorm van een enorm groot georganiseerd propaganda netwerk een en dezelfde boodschap de wereld in geslingerd, waarbij miljarden mensen heel erg bang werden gemaakt voor een zgn super dodelijk coronavirus. Vervolgens werden prikken( een veelheid van soorten)  als vaccins aangeprezen als een levensreddend, goed en veilig,werkzaam, betrouwbaar redmiddel, en werden de prikcampagnes uitgerold.

Er werd een veelheid aan “experimentele vaccins” op de markt gebracht zoals van: Pfizer, Moderna, Astrazeneca, Johnson and Johnson, Novavax , en voor Nederland o.a. BioNTech/Pfizer (Comirnaty Moderna (Spikevax) AstraZeneca (Vaxzevria) Janssen (Jcovden, voorheen: COVID-19 Vaccin Janssen), Novavax (Nuvaxovid) VidPrevtyn Beta (Sanofi Pasteur) HIPRA (Bimervax), met ook nog eens diverse verschillende batches van afzonderlijke “vaccin” fabrikanten.

En wat gebeurt er als als men 1 of meer medicijnen( met een valse of ondeugdelijke bijsluiter) gebruikt en als men dan ook nog een of meer experimentele prikken laat zetten?  Wat veroorzaken al die lichaamsvreemde stoffen en de combinaties van medicijnen en prikken,  in het lichaam van de mens?

Big Pharma zoals Pfizer/Bill Gates/Anthony Fauci, zo is twee jaar later gebleken, wisten van diverse bijwerkingen.  Marc v Ranst heeft samen met een elite netwerk via de media in georganiseerd verband met opzet angst en paniek gezaaid. Hugo de Jonge heeft,  samen met Marc Rutte zoals  Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton op televisie gekondigd dat het prikken veilig was,  en dat iedereen zich moest laten prikken, voor jezelf en voor anderen.

Inzicht door onderzoek

Van cruciaal belang voor inzicht en preventie, is een internationaal onderzoek naar de oorzaken van ziekte en sterfte (mortaliteit)/per land/ per regio/ en oa per leeftijd/ agv 1 of meerdere aandoeningen/en onderzoek naar de gevolgen van het ontbreken van, of verkeerde informatie op bijsluiters/overdosering/medische fouten en verkeerde diagnoses/ verkeerde voorschriften/en sterfte  vergiftiging/ en een onderzoek naar de gevolgen/ bijwerkingen van 1 of meerdere prikken, en/of combinatie van 1 of meerdere prikken met 1 of meerdere medicijnen van 1 of meerdere fabrikanten.

Biowapens en decimering vd wereldbevolking

Er worden bizarre berichten getoond op sociale media, met elite excentrieke figuren/ technocraten zoals swab, harari, gates, prins philip, die beweren dat de wereldbevolking moet worden gedecimeerd, omdat er veel teveel mensen en ook dieren zouden zijn, en dat het beter is dat ze via een niet nader genoemde methode  “weg moeten” om  het  klimaat te redden.

Men is reeds langere tijd bezig om mensen door middel van vaccinaties onvruchtbaar te maken. De technocraten willen ook middels vaccins  het DNA/MRNA van mensen en dieren veranderen, tegen de dringende adviezen in van geleerden zoals Luck Montagnier, de Franse onderzoeker die in 1983 het hiv-virus ontdekte.

Het veranderen van DNA/MRNA  door  middel van experimentele prikken, met allerlei stoffen die niet in het lichaam van mens en dier thuishoren, zou zoals te vrezen valt,  kunnen leiden tot een globale massa sterfte.

Harari, de adviseur van bill gates, verklaarde dat de mensheid zou kunnen worden uitgeroeid door “alians”, niet uit de ruimte, maar uit biowapen-laboratoria.

Zie de volgende updates die op twitter te vinden zijn.

Note:  Films zoals  (Plotkin admits the killing of babies for making vaccins) werden door censuur van diverse sociale media weggehaald,  een aantal films zijn veilig bewaard, die kunt u vinden op oa;  “Gates wants to vaccinate the whole world”


De 12-jarige Amaya kreeg vier vaccins in één keer, waaronder haar derde COVID-prik. Ze stierf 26 dagen later aan een beroerte.Prince Philip who said—in a 1988 interview with Deutsche Presse-Agentur:

“In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, to contribute something to solving overpopulation.” He also told People Magazine: “Human population growth is probably the single most serious long-term threat to survival. We’re in for a major disaster if it isn’t curbed—not just for the natural world, but for the human world. The more people there are, the more resources they’ll consume, the more pollution they’ll create, the more fighting they’ll do… If it isn’t controlled voluntarily, it will be controlled involuntarily by an increase in disease, starvation, and war.”Alians from Laboratoria?Koopmans bio wapens“King” Charles, in an address to Klaus Schwab’s World Economic Forum: “The green recovery [from “Covid”] represents an unprecedented opportunity to rethink and reset the ways in which we live… We need a shift in our economic model that places the world’s transition to Net Zero at the heart of how we operate.”About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Column, Gezondheid and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties