Covid Corona statistieken blijken bedrog – Dr. Ngozi Ezike Department of Public Health

They openly admitted 2 years ago how they lied about their ‘Covid Statistics’

Dr. Ngozi Ezike has served as head of the Illinois Department of Public Health

Note: Mensen met een/ of meerdere aandoeningen kwam te overlijden werden “in de statistieken” aangemerkt als door Corona/Covid overleden.

Oproep vd Redding van Flora en Fauna

 

beste mensen,

ik hoop dat u met de volgende informatie meer inzicht krijgt in de complexiteit van de materie, aldus meer duidelijkheid omdat zeer veel belangrijke informatie niet aan de orde is gekomen of besproken door politici, medici en pers en media.

Waarom noemde men een reeks aandoeningen Corona/Covid?

Influenza A/B/ en SARS griep/COPD/Kanker/TB/parasitaire infecties werden door WHO/overheidsinstellingen/wetenschappers, politici, pers en media  Corona of Covid-19 genoemd.

waarom  noemde men al die aandoeningen “Corona/Covid”?

waarom werd het gebruik van Ivermetine, dat helpt tegen bepaalde infecties door parasieten/wormen verboden?

door het gebruik van ivermectine zijn volgens artsen patienten genezen en van de dood gered. Het is evenwel niet duidelijk hoeveel mensen met of  zonder onderliggende aandoeningen en met of zonder een parasitaire/wormen infectie werden gered van de dood,  door een tijdige  diagnose, de juiste behandeling met de juiste, en de juiste hoeveelheid medicijnen zoals ivermectine en of zij na een bepaalde periode nog leven, dit is namelijk niet bekend gemaakt of (nog niet) onderzocht.

onderzoek is nodig om vast te stellen hoeveel mensen met een parasitaire infectie en geen onderliggende aandoening werden genezen door ivermectine. Door middel van Obductie kan worden vastgesteld  waaraan en of  mensen door een parasitaire infectie zijn komen te overlijden, of door een of meerdere  oorzaken

bepaalde ziekten/aandoeningen kunnen als men er op tijd bij is, goed behandeld worden, daarom is de factor tijd een bepalende factor, zoals de aard en het verloop van een specifieke ziekte, zoals de leefstijl, hygiëne, voeding, beweging, kwaliteit vd lucht, leeftijd, de staat van het immuunstelsel en resistentie tegen bepaalde ziekteverwekkers, de aard en kwaliteit van beschikbare en gegeven medische zorg en behandelmethodes en welke medicijnen/o.a. (nog werkzame) antibiotica/en soorten  prikken er worden gebruikt. Van belang zijn ook , de soort of soorten van infectie(s), de mate waarin en de wijze waarop een infectie word veroorzaakt en overgebracht. Mede bepalende factoren die men niet mag onderschatten zijn de psychische en emotionele gesteldheid, het gebruik van verslavend makende pillen/alcohol/drugs/medicijnen en de uitwerking van angst zaaiende leugen Media en de leefomgeving (Gezin, Geloof en Onderwijs), en het slachtoffer worden van onrecht en geweld, die het fysiek functioneren, het denken, voelen en handelen zodanig beïnvloeden dat men niet meer kan functioneren, ziek of zieker word en depressief/suicidaal.

ivermectine werkt tegen bepaalde parasieten/wormen. Mensen met of zonder een parasitaire long maag darm infectie kunnen echter zijn overleden wegens  1 of meer andere aandoeningen met of zonder prik en met of zonder een behandeling met ivermectine

door een hoofdoorzaak of door een combinatie van 1 of meerdere oorzaken komen mensen te overlijden

obductie, omvat o.a. het onderzoeken van bloed, en de organen van overleden personen, daarbij probeert een schouwarts de oorzaak van het overlijden vast te stellen, zoals bv een  hartafwijking, Trombose, Myocardites, Kanker, een parasitaire infectie. Men onderzoekt of er wonden zijn, en  dmv serologie kan men vaststellen of gifstoffen zoals chemicalien en/of opiaten/drugs/alcohol in het bloed aanwezig zijn of  dat er sprake is van bloedziekte

oudere gezonde mensen die volgens een arts overleden door een natuurlijk dood  “hartstilstand”  kunnen op hoge leeftijd  zijn overleden door verkeerde medicijnen/overdosering/een of meerdere prikken/vergiftiging/ of door een andere oorzaak zoals door eenzaamheid, verdriet, doodsangst/door een misdrijf.

obductie word o.a.toegepast voor het vaststellen van de doodoorzaak bij o.a. het oplossen van een misdrijf/moord. In de wereld word in een zeer beperkte mate onderzoek gedaan naar de oorzaak of oorzaken van overlijden bij overledenen. Er is weinig goed opgeleid personeel en/of  voldoende expertise. Obducties vinden niet op grote schaal plaats. De mate waarin en hoe en waarom is niet bekend, of niet betrouwbaar zoals de testuitslagen uit proeflaboratoria waar getest word op het gebruik van medicijnen/prikken etc. Bovendien is het maar de vraag of  testen beschikbaar zijn die de effecten van “experimentele medicijnen of prikken”  op korte of langere duur kunnen aantonen. Hoe kan men iets testen, waarvan men totaal niet weet waarmee men mee  bezig is, een experiment?

het is maar de vraag  hoe en of WHO, de Wereld Gezondheid Organisatie, of welke andere organisatie te wereld dan ook,  beschikt of kan beschikken over zogenaamde globale cijfers mbt mortaliteit( oorzaak of oorzaken van de sterfte per land of regio) en of de zgn “coronacijfers” van o.a Oxford University verkregen werden door medisch onderzoek (obductie) en het is maar de vraag hoe de cijfers dan zouden zijn verkregen en verzameld en of ze echt zijn en compleet en wie kan dat controleren? Per land waren er  overigens ook significant grote  verschillen mbt de zgn besmettingen/mortaliteit per leeftijdsgroep en die verschillen gaven een indicatie dat er niets van de gepresenteerde cijfers kon kloppen.

er zijn mensen met een parasitaire infectie die werden genezen van een specifieke infectie  door ivermectine. Het is niet duidelijk hoeveel wel of niet met ivermectine behandelde mensen alsnog zijn overleden als gevolg  van een niet tijdige diagnose/en behandeling of door COPD/TB/Kanker, een zware griep, hartfalen, myocardites, of een niet natuurlijke door de prik veroorzaakte hartspierinfectie, en/of trombose/bloedprop/bijwerking of een andere doodoorzaak.

meerdere overheden zoals de duitse en de nederlandse regering  hebben  het gebruik van het levensreddende ivermectine verboden, en artsen zoals dr. Vingerhoets die patienten met een parasitaire infectie met succes zouden hebben behandeld, werden via  een ondeugdelijke en criminele rechtsgang bestraft. Het behandelen van mensen met een parasitaire long maag of darm infectie (parasieten en bepaalde soorten dodelijke wormen) werd namelijk door politici medici rechters juristen, pers en media beschouwd als een behandeling tegen Corona of Covid-19. De genoemde parasitaire infecties heeft men totaal ongegrond “Corona” of Covid-19 genoemd . Die infecties zijn geen Corona of Covid-19,  maar parasitaire long maag darm infecties dus had het gebruik van het levensreddende ivermectine( werkt tegen een veelheid aan ziekmakende en pathogene wormen/dodelijke parasieten)  nimmer  verboden mogen worden, en het was voorheen ook in de meeste landen van de wereld niet verboden.

Ivermectine verbieden is naar Internationaal Volkeren Recht onmiskenbaar dodelijk en betekent gepleegde misdaad  tegen de mensheid in welk land dan ook,  te weten het indirect vermoorden van mensen  door levensreddende medicaties te verbieden of te onthouden door sabotage van de verstrekking.

Elke politicus, medicus en of rechter die ivermectine heeft verboden, dient in de hele wereld opgespoord, gearresteerd en berecht te worden wegens misdaden tegen de mensheid met strafeisen vanaf  30 jaar cel tot maximaal levenslang zonder parool, en onteigening van alle bezittingen, geld en tegoeden etc van de betreffende coronamisdadigers/prikkers en alle handlangers  zoals  de “indirecte moordenaars “die  levensreddend  ivermectine hebben verboden waardoor miljoenen mensen zijn overleden

miljoenen mensen mensen met of zonder griep of een andere aandoening, zijn door een parasitaire long maag darm infectie (pathogene wormen) overleden, zowel geprikten/ niet geprikten, (door infectie/combinatie), en merendeels omdat zij niet waren behandeld met ivermectine.

hoe is het mogelijk dat Ab Oosterhaus, Marion Koopmans, Marc Bonten, Ernst Kuipers, Hugo de Jonge, zoals pers en media, politiek/OMT/EMA/RIVM/LAREB/GGD en WHO/FDA/ Anthony Fauci/en Tedros Adhanom Ghebreyesus, Directeur-generaal van Wereldgezondheidsorganisatie de pandemie van parasitaire long maag en darminfecties niet hebben benoemd en hoe kan het zijn dat de parasitaire infecties werden gekwalificeerd als Corona of Covid-19?

het op basis  van coronatesten, die vrijwel niets te zeggen hebben behalve misschien de aanwezigheid van resten van een MRNA variant van griep(ook nog een idioot verlaagde R waarde),  beweren dat iemand “corona” zou hebben, dat is op basis van een PCR- test helemaal niet  juist en een regelrechte misleiding/misdaad.

coronatesten zeggen namelijk niets, dat heeft ook de uitvinder van de PCR test dhr Kerry Mullis zoals onder meer Luc Montagnier, een beroemde Franse viroloog die samen met Françoise Barré-Sinoussi en Harald zur Hausen de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde van 2008 kreeg.  Meer onderzoek om te bepalen wat men precies heeft, is volgens organisaties/artsen/experts uit de hele wereld een noodzaak zoals bloedonderzoek naar bijvoorbeeld antistoffen/witte bloedlichaampjes/rode bloedcellen/ziekteverwekkers/parasieten/gifstoffen etc

volgens een bijsluiter werkt ivermectine  bij specifieke wormen/parasieten en niet bij bepaalde oudere grote soorten wormen. Er bestaan, u kunt dat allen onderzoeken door op Internet de medische informatie te raadplegen,  ook dodelijke infecties door bepaalde parasieten/wormen. Er zijn  volgens medici ( controleer de informatie van experts op Internet) relatief onschadelijke maar ook dodelijke parasitaire- en worminfecties. Waarom heeft de overheid geen onderzoek gedaan of gepubliceerd  mbt sterfte  door parasitaire infecties/wormen en waarom werden medicijnen tegen ziekmakende parasieten/en ziekmakende en mogelijk dodelijke wormen verboden?

->  Influenza A/B/ SARS/ COPD/Kanker/TB/HIV/ Obesitas/vergiftigingsverschijnselen/mondkapjesinfectie/schimmelallergie/straling ziekte/tinnitus/hartkwalen en o.a. parasitaire long- darm- maaginfecties  werden  in de statistieken  gerekend tot Corona Covid <-

Update: Tal van bronnen op twitter meldden dat er parasieten zijn aangetroffen in diverse zgn  “experimentele prikken”

door ivermectine als genezen beschouwde mensen overlijden aan een andere aandoening, direct of na een bepaalde fase of stadium van een ziekte zoals Kanker

huisarts Jan Vingerhoets kreeg een boete van duizenden euro’s opgelegd wegens het voorschrijven van ivermectine als behandeling bij COVID-19 volgens  de media. Wat in de pers en bij de politiek en bij vrijwel media fout gaat?  Men  heeft de parasitaire long maag en darminfecties dus de infecties met ziekmakende parasieten/wormen gerekend tot Corona of COVID-19 en de sterfte door parasieten en door steekvliegen zoals muskieten overgebrachte ziekten ook niet benoemd

het behandelen met ivermectine van mensen met een parasitaire infectie had volgens de wet, en ook niet via de noodwet verboden of bestraft mogen en kunnen worden, omdat ivermectine  in vrijwel alle landen van de wereld een effectief wettelijk goed gekeurd medicijn is dat werkt  tegen bepaalde parasitaire infecties/parasieten/wormen

elke veroordeling door welke rechter dan ook, van artsen die ivermectine hebben voorgeschreven  bij de behandeling van een parasitaire infectie is onjuist en illegaal en in de zin van volkerenrecht zijn politici/rechters die ivermectine verboden hebben strafbaar en schuldig aan misdaden tegen de mensheid/indirect vermoorden van patienten door hen levensreddende medicaties te onthouden. Allen verdienen minstens levenslang.

overheden/instanties/organisaties/pers en media hebben de plicht verzaakt onderzoek te doen en er is op grote schaal gelogen door velen, er is grootschalig bedrog gepleegd met noodlottige gevolgen

er is geen of geen overtuigend onderzoek gedaan naar het effect of effecten vd gezondheid op korte duur en op de langere duur per specifieke bevolkingsgroep/per land van afkomst per leeftijd van het verplaatsen van miljoenen  mensen naar een totaal andere habitat

Citaat:

Viruses that were identified at the Virus Research Institute in Entebbe included Rift Valley Fever virus, Mengo encephalomyelitis, and Semliki Forest virus. Much like with Zika, in a day and age where all it takes is person who has been bitten by one infected mosquito to board an airplane and carry a debilitating or fatal disease from one continent to another, it is likely only a matter of time until largely unknown viruses, or new and deadly pathogens (think SARS or MERS),  making headlines. Meer informatie SARS-CoV-2 and Patent Activity

Christine Anderson

de effecten van immigratie/emigratie en (mensen die latent ziek zijn met wel of geen  specifieke immuniteit/voor infecties/ latent of zichtbaar) zijn ook niet door WHO  onderzocht en/of bekend gemaakt,  en geen enkele politicus  hoogleraar immunologie  en vrijwel geen enkele expert op het gebied van de infectieleer heeft via pers en media  aandacht gekregen of geschonken aan al het bovenstaande

hoeveel mensen met een parasitaire long darm maag infectie zijn er bijvoorbeeld in nederland met 1 of meerdere aandoeningen en/of griep? Welke is de mortaliteit bij deze groepen uitgesplitst naar wel of niet gevaccineerd/per soort prik/prikken/per leeftijd/ en wel of niet behandeld met ivermetine?

er dient grondig bilateraal onderzoek plaats te vinden per land van geboorte/herkomst

in twee derde v Afrika en in div andere landen is sprake is van een pandemie van  parasitaire long maag darm infecties

Zuid Afrika heeft de hoogste sterfte agv TB/ HIV

Omdat ziekteverwekkers muteren, zijn er steeds weer nieuwe varianten, zoals een Zuid-Afrikaanse, Braziliaanse en Japanse variant.  Medici gingen ervan uit dat deze varianten ook zeer besmettelijk zijn.  Er zijn aanwijzingen dat de Zuid-Afrikaanse variant minder goed afgevangen wordt door het immuunsysteem.  In de tussentijd zullen weer nieuwe mutaties ontstaan. Dat proces zal steeds blijven doorgaan. Zo is er nu ook sprake van een nieuwe Amerikaanse variant en misschien ontdekken we morgen een Utrechtse variant. (Bron: UMC Utrecht)

er zijn landen waar pandemien zijn, en specifieke venerische ziektes, en bijvoorbeeld malaria

er dient rekening gehouden te worden met significante verschillen per bevolkingsgroep per land mbt infectiegraad/mortaliteit/immuniteit  en de aard en kwaliteit van en of het beschikbaar zijn van medicijnen en en behandelingen voor specifieke ziekteverwekkers, zo ook de  gevolgen van de gevoerde prikcampagnes met diverse soorten prikken, aldus de gevolgen voor alle mensen in alle landen

er zijn ziekten die worden overgedragen door insecten: Rift Valley fevervirus Blauwtong Zika Malaria Schmallenberg West Nile virus ect.

muskieten veroorzaken o.a. Malaria,  steekmuggen, soorten uit deze familie worden vaak muskieten genoemd. De vrouwtjes zuigen bloed met de monddelen en beschikken niet over een angel.

het eten van insecten is gevaarlijk want het kan ziekten veroorzaken,het menselijke spijsverteringsstelsel en het immuunstelsel zijn gedurende de eeuwen gevormd door voeding en niet door het eten van insecten. Overgaan op het eten van insecten kan op korte en langere duur tot de dood leiden en zelfs tot massa sterfte.

sprinkhanen bevatten een parasiet(die leeft via symbiose), zelfs na de dood van de sprinkhaan kan de parasiet nog leven. Gekookte of gefrituurde sprinkhanen en andere insecten eten kan zeer schadelijk en dodelijk zijn en word ten zeerste afgeraden.

parasitaire infecties werden door WHO en door overheden met opzet gerekend tot Covid-19 of Corona. Men wilde de sterfte die word veroorzaakt door parasieten/wormen en steekinsecten zoals muskieten, niet benoemen en rekende alle parasitaire infecties tot Corona, om via bedrog te kunnen spreken van een Corona-pandemie, op basis waarvan  men vervolgens prikcampagnes met experimentele prikrotzooi voerde in grote delen van de wereld.

parasitaire long maag darm (waaronder pathogene wormen)infecties werden door overheden met opzet(statistisch bedrog) gerekend tot Covid-19 of Corona, zoals Influenza A /B  TB  HIV  COPD  en SARS (al dan niet of wel door prikken veroorzaakte SARS), longkanker en COPD werden door de overheid/RIVM gerekend tot Corona(Covid).

dat deed men om het aantal zogenaamde “corona besmettingen” in de statistieken op te voeren om daarmee de prikken en invoering vd noodwet te rechtvaardigen door  bedrog. Het beoogde doel was het uitrollen van een totalitaire prikdictatuur zoals in China, met een  massa -controle systeem incl het social credit stelsel en een stelsel waarbinnen mensen  tot rechteloze slaven zijn gereduceerd en waarbinnen miljoenen mensen zogenaamd wegens corona, worden gedeporteerd naar gevangeniskampen.

Big Pharma Virologen en WHO en Regeringen, pers en Media etc hebben de Code van Neurenberg geschonden of daaraan meegewerkt.

de aard en wijze waarop Overheid en RIVM OMT CBS EMA WHO en Media en figuren zoals v Ranst, Bonten, Kuipers, Oosterhaus, Koopmans  en J v Dissel zijn omgegaan met de “pandemie” is zeer ernstig nalatig en crimineel omdat men van alles heeft verkondigd dat totaal niet juist bleek te zijn. Men heeft gelogen, willens en wetens angst gezaaid en levensreddende medicijnen verboden, zeer schadelijke corona maatregelen getroffen en ondeugdelijk experimentele prikken met schadelijke en dodelijke bijwerkingen gepromoot /gezet die die de dood van ontelbaar veel mensen hebben veroorzaakt zoals ook door het verbieden van levensreddende middelen(ivermectine).

Nederland heeft binnen de EU de hoogste mortaliteit mbt Kanker.

de bende rutte4 en handlangers  hebben  de oorzaken waardoor steeds meer mensen kanker krijgen in de doofpot gestopt  en men geeft de boeren de schuld dat zij het klimaat zouden verzieken door co2 uitstoot

vrijwel alle medici verklaren dat meer mensen COPD Longkanker krijgen door het inademen van fijnstof en gifstoffen zoals die bijvoorbeeld vrijkomen bij de verbranding van massas hout in bio-massa centrales.  Zeeboten/vliegtuigen stoten gigantisch veel fijnstof en toxinen uit, en in Nederland word aanzienlijk veel ziekmakend gif geloosd in de bodem met gedoogsteun en zelfs met subsidie door de regering Rutte en handlangers

Rutte4 en handlangers hebben  600 fijnstof uitstotende biomassa-centrales in Nederland uitgerold terwijl men wist dat de volksgezondheid daardoor steeds erger achteruitging

Rutte4 en handlangers hebben een vreselijk pakket aan  op zijn minst schadelijke  maatregelen getroffen, die de dood hebben veroorzaakt van ontelbaar veel landgenoten

de zogenaamde “oversterfte” is deels herleidbaar tot de prikcampagne van big pharma, maar er zijn meer oorzaken, zoals het structureel wanbeleid van de regeringen Rutte en de voorgaande regeringen  Balkenende, Lubbers, Kok dat heeft geleid tot een significante stijging van de sterfte waaronder door Kanker .

meer mensen overlijden agv uitgestelde zorg, agv de vergrijzing, en er is een toename mensen met kanker en diabetes. Steeds meer mensen overlijden wegens verkeerd medicijnen gebruik, bijwerkingen, verkeerde diagnoses, medische blunders etc

Rutte4 kartelleden en hun snode handlangers  willen de vrije pers, Omroep Ongehoord,  en vele anderen de mond snoeren en de vrije meningsuiting beknotten, dat is je reinste misdaad

Politiek/WHO/OMT/RIVM/EMA/LAREB/CBS/GGD en Media en zgn influencers hebben de parasitaire long maag en darminfecties gepresenteerd als Corona of COVID-19. Er is bij allen in meer of mindere mate sprake van onkunde, het klakkeloos overnemen van leugens en er is bij velen sprake van crimineel wanbeleid/misdaad   zoals het willens en wetens liegen en schenden van de Grondwet, De eed van Hypocrates en de Code van Neurenberg.

de aanstichters van de zgn plandemie hebben de mensen met een parasitaire infectie en of /TB/Kanker/COPD gerekend of Covid-19/Corona. Dit deed men volgens velen met opzet om het aantal zgn “corona  besmettingen” op te voeren en om via  gefingeerde  “coronastatistieken” en angstcampagnes aan te tonen dat er sprake zou zijn van een coronapandemie

de door Oxford aan WHO gepresenteerde corona besmettingen werden volgens klokkenluiders gefabriceerd door een computerprogramma dat begin 2009 was ontworpen en gedurende de tijd verder was geoptimaliseerd. Volgens de klokkenluiders zijn er helemaal geen “coronagegevens” uit de wereld verzameld en waren alle cijfers nep zoals deze aan /WHO/EMA/Lareb  en een veelheid aan andere organisaties werden doorgegeven.  Het Amerikaanse FDA word gerekend tot een grote corrupte bende die in handen is van de vaccinhandelaar multimiljardair Bill Gates, die  bij de WHO en duizend en een andere organisaties zo goed als de dienst uitmaakt.

de samenzweerders wilden een permanente noodwet, en een prikdictatuur zoals in China invoeren. Dat betekent dat mensen de rest van hun leven jaarlijks geprikt zouden moeten worden  met als doel  dat de burgers  via moderne 5 G technieken gevolgd en gescand worden en zouden moeten leven als tot rechteloze slaven gereduceerde robots  in een zogenaamd  “social credit slaven system” zoals dat in China is uitgerold. Zeer veel bronnen en informatie en bewijzen wijzen op een jaren geleden al geplande pandemie zijnde de grootste misdaad tegen de mensheid aller tijden

het behandelen met ivermectine van mensen met een parasitaire infectie had niet volgens de wet, en ook niet via de noodwet verboden of bestraft kunnen worden, omdat ivermectine  in de meeste landen van de wereld een  effectief wettelijk goed gekeurd medicijn is tegen parasitaire infecties en wormen.  Iedereen die een verbod mede mogelijk heeft gemaakt,  en de betreffende rechters, dienen aangeklaagd en berecht te worden wegens het schenden van de Code van Neurenberg, de Grondwet en de Eed van Hypocrates

het is duidelijk dat mensen die door ivermectine genezen waren van een bepaalde parasitaire infectie(long maag of darm infectie)  later kunnen zijn overleden aan TB copd/kanker een zware griep of andere aandoeningen zoals bv diabetes hartfalen of  door een hoge leeftijd e.a.

er is sprake van meer sterfte  door een verzwakt immuunstelsel al dan niet of wel direct door de prik en wegens de door de prik of prikken in combinatie met geen of meerdere medicijnen veroorzaakte niet natuurlijke myocarditis en bloedklontering e.a.

door de prik overleden volgens steeds meer bronnen,  jongeren en ouderen agv trombose/prik-myocardtis en/of  door andere bijwerkingen.

het is mogelijk dat een arts  zonder nader onderzoek/obductie spreekt van een hartstilstand of een natuurlijke dood zoals op hoge leeftijd

als er al obductie plaatsvind, wie met welke kennis van zaken en middelen kan het onderzoek goed doen? Hoeveel tijd en (het moet gezegd worden) hoeveel kosten gaan ermee gepaard.  Hebben ziekenhuizen een bepaald budget en genoeg opgeleid personeel  om obductie te kunnen verrichten?  Welk overheidsorgaan  zoun de gegevens moeten beheren en aan wie presenteren?, en welke organisatie zou  kunnen controleren of de  gegevens juist zijn?

waarom is er door politiek en door media  zo weinig bekend gemaakt over obducties? waarom is de exacte inhoud  van  prikken niet bekend gemaakt? Waarom hebben overheden het gebruik van het in de wereld veel toegepaste wettelijk goedgekeurde ivermectine verboden? Waarom weigerde de overheid met alle geweld om serologisch onderzoek te doen bij o.a. mensen die geprikt waren en overleden?

volgens artsen overlijden jaarlijks 30 000 mensen in Nederland  agv verkeerde diagnoses, verkeerde medicijnen/overdosering/ medische blunders, personeelstekorten,  wachtlijsten/uitgestelde zorg agv de bezuinigingen

de sterfte door o.a. kanker neemt  exponentieel toe in Nederland, dit komt o.a. door de slechte kwaliteit vd lucht zoals de aanwezigheid van  kankerverwekkend fijnstof  toxinen van biomassa- centrales, door zeeboten en vliegtuigen/multinationals en o.a. aluminium barium door chemtrails en andere vergiftigingen

eveneens speelt ook de mobiele straling EMF en WIFI en 5G een rol, en al hebben bijvoorbeeld WHO en FDA verklaard dat straling niet gevaarlijk zou zijn op basis van matig en slecht onderzoek, honderd duizenden mensen en ontelbaar veel organisaties en geleerden/artsen zeggen dat straling wel degelijk schadelijk is en dat er veel meer en beter onderzoek gedaan moet worden en dat de toepassing van o.a. 5g en wifi moet worden gestopt

de WHO heeft de effecten van straling op dna en op bloed zoals de bloedcelwand niet bekend gemaakt. Straling beschadigt volgens diverse onderzoekers DNA en bloed,  en veroorzaakt een storing in de groepering van bloedcellen. Straling heeft onmiskenbaar een stimulerend effect op de aanwas van bacterien die infecties veroorzaken,

omdat er veel meer aan de hand is dan 1 oorzaak en een combinatie van meerdere oorzaken en gevolgen is het verstandig om te weten dat het trekken van allerlei conclusies zonder meer en beter en deugdelijk onderzoek, in algehele in niet verstandig is.

we kunnen gezien de ontwikkelingen in meer landen en de reacties van overheden en verklaringen van geleerden evenwel  stellen dat er door prikken veel meer mensen zijn komen te overlijden zoals door myocarditis/bloedklontering en een verzwakt immuunstelsel,  en dat mogelijk in combinatie met geen, 1 of meerdere aandoeningen en de eerder genoemde oorzaken zoals bijv kankerverwekkend fijnstof of een andere vergiftiging en/of gevolgen van straling

artsen uit de hele wereld meldden dat in hun land ontelbaar veel (tienduizenden in de eerste prikfase) en nog meer geprikte mensen zijn overleden agv een niet natuurlijke hartspierinfectie(Myocardites) en/of door bloedklontering (Trombose)

Wob-documenten tonen het schuiven met getallen en weglaten van termen door RIVM, op bestelling van o.a. Hugo de Jonge. Het doel was het aantal ongevaccineerde ziekenhuis patiënten op te hogen. Deze vervalste statistieken werden destijds door pers en Rijk gebruikt om ongevaccineerde burgers op te jagen. Er is angst gezaaid, geknoeid, gelogen zoals ook over de voor velen schadelijke en zelfs dodelijke bijwerkingen

het valt niet te ontkennen dat er  sprake  is van een toegenomen sterfte als gevolg van de coronamaatregelen, de handelswijze van liegende overheden/instellingen/ WHO en handlangers zoals medici big pharma/ media en influencers waardoor veel meer mensen zijn komen te overlijden en waardoor ook meer mensen komen te overlijden waaronder babies (sterke toename doodgeborenen bij geprikte moeders)

er word aantoonbaar gelogen door politici en media en door wetenschappers en geknoeid met onderzoek en statistieken.  Politici en gekken zoals gates/swab en miljardairs en WEF leden( het staat allemaal op film)  willen dmv prikken miljarden mensen decimeren, vouwen onvruchtbaar  maken, omdat men zoals Swab/Harari denkt dat de wereld overbevolkt is en mensen nutteloze rechteloze “eters”zijn die moeten worden uitgeroeid.

de macht/misdaad  door Politici,  Big Pharma en Leugenmedia en Huis v Oranje dient met vereende krachten te worden bestreden. Zij zijn de oorzaak  van de catastrofale gevolgen zoals de dood van ontelbaar veel mensen agv ziekmakende/verslavende medicijnen en prikken met schadelijke en voor velen dodelijke bijwerkingen en zij de aanstichters van de door hen  veroorzaakte genocide oorlogen zoals in Irak, Afghanistan, Libie, Syrie, Yemen en Oekraiene

de koning en maxima en  velen van De Eerste Kamer, de Tweede Kamer en de Raad van State en de bestuurders van/WHO/OMT/RIVM/EMA/LAREB/CBS/GGD en Media hebben zoals velen van WEF  meegedaan met de op zijn minst schadelijke coronamaatregelen en de noodlottige prikcampagnes. Alle aanslagplegers dienen zonder pardon aangeklaagd en berecht te worden wegens misdaden tegen de mensheid, schenden van de Code van Neurenberg en misdaden zoals landverraad/het financieren van en aanstichten en/of meewerken  aan VS/NATO genocide oorlogen zoals in de Balkan,  Irak, Afghanistan, Syrie, Yemen, Oekraine etc

NATO/VS en diverse EU regeringen zijn onmiskenbaar schuldig aan het aanstichten financieren en het voeren van een reeks genocide oorlogen met als gevolg totaal kapot gemaakte landen en miljoenen doden

De wereld vreest voor  WO III, met allesvernietigende atoombommen waardoor het leven op de planeet Aarde compleet zou  worden vernietigd.

De overheden en hun handlangers bankiers multimiljonairs en de Koningshuizen hebben de volkeren bedrogen en ze zijn  uit hebzucht en machtswellust ism media en corrupte medici  en technocraten bezig met  het voeren van oorlogen en het vernietigen van Flora en Fauna.

De heersende (KSS) Elites willen de totale heerschappij en de zgn vierde revolutie versnellen, met o.a. robotisering, het ontmenselijken en onteren van het leven, crowd-control, het invoeren van een totalitaire prikslaven dictatuur met een sociaal credit systeem, en men wil miljarden mensen decimeren om de wereldbevolking drastisch te verlagen.

Het invoeren van een totalitaire prikslaven staat zoals in  China, leidt vroeg of laat tot bloedige revoluties en WO III.  Het robotiseren van mensen tot slaven en het vertrouwen in computers, clouds, drones en AI, vormt met het levensgevaarlijke genetisch experiment,en met het ontwikkelen van ziekteverwekkers en nano-bots, de grootste bedreiging voor het voortbestaan van de mensheid

En wie zijn er nog meer medeplichtig? De kiezers, die op criminele politici zijn blijven stemmen, de eigenwijzen, de door leugens misleidde mensen en de leugen pers en media en alle anderen die bedrog hebben gepleegd waaronder geleerden zoals van het OMT en Universiteiten etc.

De Volkeren der Aarde  dienen op te staan en vereend een einde te maken aan het gruwelijke vernietigingsbeleid en de oorlogen van de criminele Overheden, Elites, Hoge Adel en al hun handlangers !

Stan Rams

Amsterdam, 29 10 2022

Ivermectine

 

Vingerhoets

Huisarts Jan Vingerhoets kreeg een boete van duizenden euro’s opgelegd wegens het voorschrijven van ivermectine als vroegbehandeling bij COVID-19. Wat in de pers en bij de politiek en bij alle Media fout is, dat is dat men de parasitaire long maag en darminfecties heeft gerekend Corona of COVID-19 noemde.

Het behandelen met ivermectine van mensen met een parasitaire infectie had niet volgens de wet, en ook niet via de noodwet verboden of bestraft mogen en kunnen worden, omdat ivermectine  in alle landen van de wereld altijd een  effectief wettelijk goed gekeurd medicijn was tegen parasitaire infecties.

David Icke

De KSS regering Rutte  heeft zonder juridische onderbouwing David Icke de toegang tot Nederland verboden. Dat David Icke wordt VERBANNEN is niet omdat hij een aanslag heeft gepleegd! Het is omdat hij de de globalisten sinds de jaren 90 EXPOSED & veel mensen bewust maakt! Ze zijn bang, de waarheid is aan het WINNEN!

David Icke is voor twee jaar verbannen uit landen van de Europese Unie – zo DOODSBANG IS DE SEKTE VAN HEM. Dit is de brief die Icke zojuist heeft ontvangen van de Nederlandse immigratiedienst…

Podcasts


Mondkapjes zijn schadelijkOversterfte uitgelegdBevolkingskegel, de gevolgen van AbortusSummum

De misdadige wijze waarop de door de Satanisten Sekte KSS bestuurde  Overheid en RIVM OMT CBS EMA WHO en Media en figuren zoals v Ranst, Bonten, Kuipers, Oosterhaus, Koopmans  en J v Dissel zijn omgegaan met de “pandemie” is zeer ernstig nalatig en uitermate crimineel omdat men van alles heeft verkondigd dat totaal niet juist bleek te zijn. Men heeft gelogen, angst gezaaid en levensreddende medicijnen verboden, en zeer schadelijke corona maatregelen getroffen en levensgevaarlijke experimentele prikken met bijwerkingen gepromoot /gezet die die de dood van ontelbaar veel mensen hebben veroorzaakt.

Het Volk dient zich te verenigen en af te rekenen met Ruttes bende  en  de handlangers van Big Pharma,  OMT, pers en media,  die liegen, bedriegen, en meewerken aan het financieren en voeren van genocide oorlogen en het vernietigen van Moeder Aarde.

De overheden en hun handlangers bankiers multimiljonairs en de Koningshuizen hebben de volkeren bedrogen. Ze zijn uit hebzucht/ machtswellust/ waanzin bezig met  het voeren van oorlogen en het vernietigen van Flora en Fauna

De Volkeren dienen op te staan en vereend een einde te maken aan het vernietigingsbeleid en de oorlogen van de criminele overheden, Hoge Adel en hun handlangers !

Stan Rams

Amsterdam, 29 10 2022

Studie object

Ivermectin and COVID 19 Dr. John Campbell

 

*Meer over Ivermectine

Ivermectine verlamt de spieren van bepaalde parasieten. Het is te gebruiken bij schurft en bij verschillende worminfecties, zoals filaria, mijnwormen en de worminfectie strongyloidiasis. Ook is het te gebruiken bij andere worminfecties, die vooral in de tropen voorkomen.

Opgepast: Er zijn tal van worminfecties die wel dodelijk zijn, en onthou dat bijsluiters niet altijd deugen of compleet kunnen zijn, en dat er van alles in kan staan dat niet klopt. Vaccinproducenten hebben in de VS miljarden dollars aan schadeclaims moeten betalen wegens bijsluiterbedrog.

IVERMECTIN SUBSTIPHARM bevat een medicijn dat ivermectine wordt genoemd. Het wordt gebruikt tegen infecties door bepaalde parasieten. Het wordt onder meer gebruikt voor de behandeling van:

een infectie in het maag-darmkanaal die intestinale strongyloidiasis (anguillulosis) wordt
genoemd. Dit wordt veroorzaakt door een soort rondworm die ‘strongyloides stercoralis’ wordt genoemd.

een infectie van het bloed, microfilaremie genaamd, als gevolg van ‘lymfatische filariasis’.

Dit wordt veroorzaakt door een onvolwassen worm die ‘Wuchereria bancrofti’ wordt genoemd. Dit medicijn werkt niet tegen volwassen wormen, alleen tegen onvolwassen wormen. Huidmijten (schurft). Daarbij nestelen zich kleine mijten onder uw huid. Dit kan ernstige jeuk veroorzaken. Dit medicijn mag alleen worden gebruikt als uw arts vaststelt of vermoedt dat u schurft heeft. note: zie voor meer informatie de betreffende medische dossiers en informatie op Internet

Aanbevolen:

Deprivatisering Publieke Sector

Meer Hierover zie >>> Publieke Sector Dossier  Het  centraal  besturen van de publieke sector, dus het terugdraaien van de privatisering van o.a. de woekerwinst zorgsector en energiesector, kan alleen maar goed zijn als het centrale bestuur goed is en niet corrupt en als er genoeg personeel is voor de diensten en deze van een goede kwaliteit zijn en liefst tegen de kostprijs,  betaalbaar voor alle mensen.

InterNationaal Klimaat Dossier

Flora en Fauna worden met kwade opzet vernietigd door de heersende KSS Elite. Zie voor een overzicht  van het gigantische bedrog: Internationaal Klimaatbedrog Dossier  IKD

About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Column, Gezondheid and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties