Verlies je hart maar liever niet voor klater goud en schone schijn!

Meet the disfigured man the Pope kissed

Je hoeft geen knapperd te zijn om een goed hart te hebben. En met geen geld van de wereld kan een schatrijke prins of prinses een goed geweten en de gunst en liefde van het VOLK  kopen. Welke medemens met meer dan genoeg eurootjes( er zijn in Nederland wel 30 000 miljonairs, en wie van deze heeft 100 000 euro over om een aardige man te helpen in een kliniek aan een mooi gezicht?  zonder daar een of ander geloof of zijn naam bij te noemen ?

Wees blij dat je bent wie je bent als je een goed hart hebt en wees maar niet jaloers op zogenaamde ADEL die zo hemels rijk zijn dat ze ook nog menen dat ze bij GODS GRATIE boven de wet en verheven boven alles en het VOLK staan met hun  miljarden van het volk geroofde kapitaal.

Meet the disfigured man the Pope kissed, je kunt je gezicht en bezittingen en nog wel veel meer verliezen maar niet je hart zoals het ORANJEHUIS, en  de corrupte rijkste kliek zakkenvullers!

Zielig…. en MISDADIGERS zijn ze…Politci  elite lachende graaiers envalse profeten die mensen en dieren rechten schaamteloos schenden en dat zou nou zo mooi zijn als het multucultureel VOLK ze eens snel een handje gaat helpen, niet met nog meer bonus cadeaus handjes geven zwaaien en met door de belastingdienst afgeperst geld maar met een pak rammel op hun broek en de totale afschaffing van die idiote CORRUPTIE  POPPENKAST!

VIVE LA REVOLUTION ! LEVE HET VOLK LEVE DE EENHEID LEVE DE  LIEFDE!

Door Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.