StoptheShots VaccineDeaths Prikken veroorzaken dodelijke Myocarditis


Everything he says is 100% SPOT ON!!

Vlees etende bacterie ook wel Fasciitis betekent ontsteking van de fascia (het weefsel onder de huid dat spieren, zenuwen, vet en bloedvaten omringt).
Fasciitis Necroticans Fasciitis staat als melding van een bijwerking in het officiële Pfizer document Officiële inhoud Pfizer documenten pagina 33CDC appears to have deleted 32,000 records of heart damage in VAERS database ahead of Grand Jury investigation – Reported by Dr. Naomi Wolf. #myocarditis


Pfizer genocide jabs

DO THE MATH: Dr Peter McCullough shows us that pre-COVID, myocarditis ran about 4 cases per million. Post-vaccine, Myocarditis is now running at 25,000 per million and rising. When will the government sound the alarm? *crickets*


 

Dodelijke Bloedstolsels gevonden bij gevaccineerde mensen

Priksterfte door Myocarditis en pericarditis.

Pfizer heeft een rapport gemaakt waarin op bladzijde 7  de priksterfte staat beschreven. De regering Rutte heeft dat rapport zoals de NOS en andrere leugenmedia  in de doofpot gestopt/verzwegen.

“Pfizer-rapport veroorzaakt ophef in gemeenteraad” – Max von Kreyfelt en Ton Koenderink.

Meer dan duizend mensen zijn in de eerste vrij korte testfase overleden aan een ontsteking van de hartspier of van het hartzakje na INJECTIE. Het door de prik overleden aantal mensen zal uitgaande van de test wegens de prikcampagnes in Nederland hoger kunnen zijn dan 10 000.

De Pfizer prik  is namelijk geen vaccinatie want de prikinhoud is geen regulier vaccin maar een experimentele goedje met o.a spike/Rgyno apenvirus/Sars en chemische rotzooi die beslist niet in het lichaam van de mens thuishoren. De prikken veroorzaken zoals uit zeer veel bronnen blijkt bij veel mensen de dood door myocarditis/trombose/hartfalen/immuunziekte.

In de hele wereld neemt het aantal meldingen van priksterfte door hartspierinfectie en bloedklonters toe.  Het valt niet te ontkennen dat er sprake is van ontelbaar veel dodelijke bijwerkingen en steeds meer mensen agv de prik komen te overlijden zoals ook wegens het door de prikken kapot gemaakt immuunstelsel.

De regering Rutte weigert  te stoppen met de prikcampagnes. Ernst Kuipers,Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van Nederland wil met alle geweld zoveel mogelijk ouderen en ook de kleine kinderen en babies laten prikken, ondanks de alarmerende berichten van tal van geleerden uit de hele wereld, dat steeds meer mensen,jong en oud,  na de prik door de bijwerkingen myocarditis  en bloedklontering overlijden.

Duitse vice-president roept op tot meer obducties. Steeds meer wetenschappers/artsen luiden de noodklok!

Wolfgang Kubicki, Vice President of the German Parliament

 

Wilt echt meer weten?   zie voor meer informatie >>>  Prik Dossier !

Bestudeer a.u.b. ook alle informatie >>>  Big Pharma Prikmisdaad

About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Column and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties