Stop genocide petition for peace

Note : de Youtube videos kunnen agv onderhoud tijdelijk onbereikbaar zijn.

beste bezoekers,


Nederlandse wapens worden al meer dan 30 jaar verkocht aan de hele wereld Veel wordt verkocht aan Europese landen, de Verenigde Staten, Indonesië, Egypte, Jordanië, Colombia en in conflictgebieden waar structureel de mensenrechten geschonden worden en ontelbare burgers het slachtoffer worden van oorlog geweld en genocide.

De Nederlandse overheid beweert dat de Europese regels mbt verkoop an wapens streng worden nageleefd, maar vooral als het gaat over mensenrechten en ontwikkeling worden de regels door de regering Rutte heel erg soepel toegepast. De regering Rutte helpt de Nederlandse wapenbedrijven  om wapens te verkopen aan  landen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten en oorlogsgebieden waar het leger keihard optreed tegen demonstraties voor democratie en vrijheid, bijvoorbeeld in Bahrein, Egypte, Libië, Saoedi-Arabië en Jemen.

Het Nederlandse leger koopt voor miljarden aan wapens. Ondanks het feit dat een grote meerderheid van de Nederlanders tegen de aanschaf was van de JSF, het peperdure gevechtsvliegtuig, de Joint Strike Fighter (JSF) en ondanks het feit dat het vliegtuig niet deugd,  en de kosten van het verhelpen van de problemen met de straalmotor nog veel hoger dan 30 miljard euro zullen komen te liggen, besloot de kartel kring van Rutte en figuren zoals ex-premier Wim Kok, tot de aanschaf van dit afschuwelijke wapentuig.

Amnesty roept op de Onderzoekscommissie van de Verenigde Naties ongehinderd onderzoek te laten verrichten. Oorlogsmisdaden en politici die hier aan meewerken zoals Marc Rutte, A Pechtold, Juncker, Merkel en Timmermans moeten worden berecht. De mensen van wie de huizen en levens onwettig zijn verwoest, verdienen gerechtigheid en schadevergoedingen.

Nederland moet  z.s.m  een humane overheid krijgen die voor een betere wereld van vrede en welvaart voor alle mensen zorgt. De regering Rutte moet via verkiezingen en middels inzet van speciale rechters weggezuiverd en berecht worden.

Nederland moet een door het volk gekozen betrouwbare regering krijgen en geen corrupte regering Rutte, die zich schuldig maakt aan landverraad en oorlogsmisdaden.

PROTEST

Over heel de wereld word er geprotesteerd en komen er in steeds meer steden demonstraties tegen de oorlog van Merkel, Macron, Rutte en hun handlangers.

Wij mogen het hier niet bij laten! De wereldleiders moeten worden gedwongen om naar het Volk te luisteren. Wij moeten nu opstaan. Wij hebben elkaar nodig als eenheid. Wij roepen iedereen op om te demonstreren tegen de regering Rutte en Merkel en alen die weigeren dmv diplomatieke middelen en sancties de oorlogen te stoppen,  en een staakt het vuren en permanente vrede af te dwingen.

We laten onze stemmen laten horen als een eenheid en eisen van de regering om vrede te bewerkstelligen langs bilateraal vredesoverleg en te stoppen met het uitermate agressieve NATO Expansie beleid

Niet voor niets hebben het gros van alle landen waaronder China en Rusland en Japan en vele andere landen het buitensporig misdadig oorlogszuchtig beleid van Barrack Obama veroordeeld en heeft de voorzitter van het Nobel Comitee, (Thorbjorn Jagland, chairman of the Nobel Peace Prize Committee) de aan Obama toegekende Nobelprijs voor de Vrede terug geeist van Barrack Obama wegens de door Obama en NATO gepleegde oorlogsmisdaden.

Hoe Angela Merkel en Marc Ruttes imperialisten te werk gaan in hun hebzucht naar alsmaar meer macht, geld en olie kunt u zien in de onderstaande film “The Shock Doctrine”

The Shock Doctrine – Nederlands nl subs 2009 from LemonDrops.mobi on Vimeo.

Ter verduidelijking word in onderstaande video word kort en helder de “petro dollar oorlog” uitgelegd

Stop de Derde Wereldoorlog.

De discussie rondom kernwapens is actueler dan ooit door de modernisering van kernwapens op vliegbasis Volkel en door de installatie van raketten met kernwapens in tal van NATO landen zoals in Duitsland en aan de grenzen van Rusland. Het ondemocratisch levensgevaarlijke beleid van Angela Merkel, en van de regering Obama in de vorm van een uitermate agressief NATO beleid in de Oekraine en het eenzijdig opzeggen van de SALT verdragen met Rusland heeft geleid tot een toenemende dreiging van een derde wereldoorlog met Rusland, Japan en China en de Ruslans alliantie.

Het is van uitermate groot belang dat de regeringen die de vrede in zijn totaliteit niet voorstaan zsm verdwijnen en corrupte politici het veld ruimen zoals Angela Merkel, Macron en Marc Rutte en zijn europese wapenhandel kartel die de wereldvrede in gevaar brengen door afspraken niet na te komen en zoals via de door hen gevoerde media laster en hetze tegen Vladimir Poetin, die de vrede voorstaat en niet uit is op oorlog hetgeen terdege blijkt uit het beleid van de Russische Overheid.

Het is van uitermate groot belang dat corrupte en oorlogszuchtige figuren zoals Merkel, Macron, Juncker, en Rutte met legale middelen worden weggezuiverd en vervangen worden door rechtschapen leiders die het volk en de vrede dienen zodat de wereld bespaart blijft van de totale vernietiging.

Protest

Laten we onze stemmen horen en voelen als een eenheid!

Stop de oorlog! Stop de corruptie!

Stan Rams

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Nieuws, Video, worldpeace and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.