stop de natuurvernietiging bomenkap en biomassa-moord stop de ecocide stop Rutte III GL

L E W E N   B O R G   E C O C I D E  C O D E   R O O D

bomenmoord

Steeds meer wonderschone onvervangbare bossen worden weggekapt, om te verstoken in biomassa centrales die kankerverwekkende stoffen uitstoten, waardoor steeds meer mensen ziek worden en komen te overlijden zoals aan COPD, Astma, longkanker…!

beste mensen,

De Natuur gaat kapot, alles word door RUTTE III GL Verziekt Kapot gemaakt, dat moet in het belang van U allen stoppen !

In Nederland overlijden jaarlijks 35000 landgenoten agv Luchtvervuiling.

Tal van organisaties strijden dapper voor een gezond land, een leefbaar klimaat en behoud van de wonderschone Natuur, om de levens te redden van dieren, mensen, de ecologische biodiversiteit !

Lees aub het hele artikel, want ook Uw gezondheid, Uw leven is in  gevaar door de schuld van de krankzinnige regerende elite.

Stichting Boomwachters

Aanstaande vrijdag 11 december 2020 zouden de Gemeente Groningen  en Stichting Boomwachters tegenover elkaar staan bij de rechter (zitting Voorlopige Voorziening). Maar de rechtbank lijkt heeft de zitting geschrapt. De kap vordert intussen met rasse schreden.

Stichting Boomwachters had eerder een bezwaar ingediend tegen de verleende kapvergunning in Lewenborg en nadat dit bezwaar door het College ongegrond werd geacht is de Stichting onlangs bij de Rechtbank de beroepsprocedure gestart en heeft ze tevens een verzoek tot Voorlopige Voorziening (VoVo) ingediend, om kap te voorkomen.

De Rechtbank heeft dit verzoek momenteel formeel nog in onderzoek en van opschorting kap lijkt geen sprake. Daar komt nog bij dat de gemeente de rechterlijke uitspraak met het eventuele verzoek aan de gemeente om kap te staken, naast zich neer kan leggen. En juist dit heeft ervoor gezorgd dat de kap ongehinderd voortduurt. Fatsoenlijk? Nee, dat zeker niet maar formeel blijkt het te mogen.

Lees alle info op https://boomwachtersgroningen.nl/

STOP  RUTTES  KRANKZINNIGE CRIMINELE KARTEL

“Hoe haal je het in je hoofd om kankerverwekkende biomassa-centrales in het midden in een woonwijk te plaatsen, direct naast een school en vlakbij een ziekenhuis!”


Code Rood

De hoofd schuldigen van de zeer zware misdaad zijn o.a. :  Rob Jetten,  Ed Nijppels,  Jesse Klaver, Paul Rosenmuller,  Wynand Duyvendrek, Femke Halsema, Rutger Groot-Wassink, Mona Keijzer, Lodewijk  Asscher, Klaas Dijkhof,  Carola Schouten,  Eric Wiebes, Marc Rutte, Hugo de Jonghe,  Sigrid Kaag, Alexander Pechtold, Hans Wiegel, Frans Timmermans,  Kajsa Ollongren,  SDK subsidie opstrijkende bankiers en corrupte wethouders(op 1 uitzondering na) van GL,  de natuur vernietigende organisaties Natuurmonumenten, Postcodeloterij, SBB en de SBB aandeelhouders van  het Huis van Oranje en DE EU commissie( Merkels GROKO en die Grunen)  die de subsidieverlening voor houtstook ecocide hebben doorgevoerd als deel van het gruwelijke Big Reset genocide/ecocide plan van WEF/ Swab.


CODE ROOD  >>>  GroenLinks/ D66/ PvdA/ VVD/ <<< CODE ROOD


Teken en deel aub de Petitie: “Stop de massa bomenkap!”


In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt om te verstoken in ziekmakende biomassa centrales. Teken en deel de petitie: Stop de massale bomen kap , voor een duurzaam boom- bos- natuurbeleid voor ons en de komende generaties!


                            STOP RUTTE III GL STOP DE MASSA BOMENKAP

kapppp


Jesse Klaver, Rutte, Jetten,  Nijppels,  Samsom, van der Lee, Wiebes, Ollongren,  Seegers, en Paul Rosenmuller  bedriegen met alle gl wethouders de kiezers. Ze brengen daarmee  met het kartel de levens van Nederlanders  onherstelbare schade toe. Ze zijn schuldig aan “dood door schuld” . De sterfte agv longkanker en longziekten zoals COPD neemt drastisch toe  van 30 000 sterfgevallen per jaar( 2019) naar 40 000 p.j. in 2025 agv het crimineel wanbeleid zoals door de uitrol van 600 smerige biomassa centrales en Vatenfall die verantwoordelijk zijn voor de forse toename aan kankerverwekkende uitstoot door  boomstook biomassa centrales. Dat moet stoppen !

bio keuze


Teken aub hier de Petitie !


Deel de Podcast >>> Stop de kap >>> zet muisaanwijzer op de speler, klik rechter muisklik om de mp3 te downloaden>>> kies audio opslaan.beste mensen,

Anno 2019 zijn er 35 000 doden elk jaar agv Luchtvervuiling. De sterfte zal drastisch toenemen als de plannen van de criminele bende RUTTE III en GL doorgaan want dan  zullen meer dan 624 biomassa-centrales in Nederland in werking treden met NOODLOTTIGE GEVOLGEN !!!

In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen a.g.v. het wanbeleid van Rutte III en GL  gekapt, zoals door SBB om de bomen met EU subsidie te versnipperen en te stoken in biomassa-energiecentrales die 15 procent meer vervuilend zijn dan gascentrales. Dit is volledig in strijd met onze grondwet, de mensenrechten en het EU verdrag. De massa bomenkap is zeer slecht voor mens en dier (flora en fauna) en moet dan ook z.s.m. verboden worden! Alle bossen en bomen moeten behouden blijven ! voor nu en de komende generaties.

Opgepast!

Nederland heeft met 8 procent verhoudingsgewijs het minste bos van Europa, desondanks kapt Rutte verhoudingsgewijs meer dan in het Amazone woud. CO2 neutrale bomenkap voor biomassa is vernietigend voor flora en fauna. De EU en de regering Rutte III en GL zijn totaal verkeerd bezig.Houtsnippers met enorme EU subsidies verbranden is minstens anderhalf keer meer vervuilend dan steenkool en levert nog meer uitstoot dan energie die opgewekt word door verbranding van het schone aardgas.


Zonder bomen kan er geen leven op aarde bestaan

belang van bomen


Alarm: De klimaat vernietigers zoals de leugenaars Rutte (VVD) Jetten( D66) Klaver( GL) en Vattenfall maken Nederland onleefbaar en helemaal kapotNederland ontbost agv massa bomenkap sneller dan het Amazonegebied.

Nederland heeft met name agv RUTTE I II III wanbeleid het minste bos (8 %) van alle EU landen !

Nederland is het meest vervuilde land van de gehele EU.

Er is sinds Rutte aan de macht kwam al meer dan 30 000 hectare bos weggekapt. Rutte III wil nog veel meer onvervangbare bossen wegkappen en verstoken in ziekmakende biomassa-centrales. Dat moet ZSM stoppen !

De door De EU geclaimde duurzaamheid van biomassacentrales is een leugen, omdat de uitstoot van CO2, fijnstof, en andere zeer schadelijke stoffen door biomassa-centrales, gevaarlijk is voor onze gezondheid, de luchtkwaliteit en voor het gehele Klimaat.

RIVM, Milieudefensie, Longfonds. WHO (World Health Organization) , Greenpeace en vele andere organisaties en natuurwetenschappers waarschuwen dringend voor de gevolgen van de vervuilende biomassacentrales zoals : steeds meer mensen en dieren met ziekten zoals astma, longkanker, COPD en hart-en vaatziekten.

Het verbranden van hout voor de opwekking van energie is minstens 15 % meer vervuilend, met meer CO2 roet en fijnstof uitstoot, dan stoken op gas of olie

De biodiversiteit word op grote schaal door de massa-bomenkap vernietigd.

De massa bomenkap is in strijd met de mensenrechten, het akkoord van Parijs en onze grondwet.

&&&&&&&&&&&&&&

Petitie

&&&&&&&&&&&&&&

wij burgers, verzoeken de regering:

ZSM het totaal verbod op de massa bomenkap en biomassa-ovens in Nederland

Uitsluitend kappen met kapvergunning als daartoe een zeer goede reden is zoals voor de veiligheid of wegens een aantoonbare boomziekte

Stop alle subsidie op hout biomassa (= 15% meer CO2 uitstoot dan steenkool!)
Stop deze subsidie ook wel SDE+ genoemd per direct vanwege de zeer schadelijke gevolgen voor mens, dier en de natuur door de vervuilende en zorgwekkende uitstoot en de verwoestende effecten hiervan op de luchtkwaliteit, ecologie en biodiversiteit

Aanplant van minstens 30 000 hectare aan nieuwe bossen, ter vervanging van de reeds gekapte bossen

Jaarlijks 35000 hectare extra aanplant van gemengd bos en bomen

Wij hebben recht op, en eisen een permanent duurzaam boom- bos- natuurbeleid!

Wij, en de komende generaties en alle dieren verdienen een betere toekomst!

Teken aub hier de Petitie !


STOP DE BOOMKAP EN BIOMASSA MAIL CAMPAGNE

Als eerste: Bewaar deze pagina, teken en deel de petitie en deel deze pagina aub!

Roep de politieke partijen z.s.m. op, als je vindt dat de geplande miljardensubsidies voor de ziekmakende hout-gestookte biomassacentrales moeten worden STOPGEZET.

De door De EU geclaimde duurzaamheid van biomassacentrales is een pertinente leugen, omdat de uitstoot van CO2, fijnstof, en andere zeer schadelijke stoffen door biomassa-centrales, gevaarlijk is voor onze gezondheid, de luchtkwaliteit en voor het gehele Klimaat.

Stop de massa boomkap en vervuilende biomassa-centrales ! Dat kan door de onwetende voorstanders van biomassa en boomkap zoals van PVDA D66 GroenLinks en CU een bondige mail te sturen, met daarin de claim dat zij hoofdelijk verantwoordelijk worden gesteld voor alle uit hun beleid voortvloeiende schade, zoals ziek worden( Astma, COPD, Longkanker e.a.) agv verwijtbaar wanbeleid zoals het toestaan van giflozingen in Nederland, en het subsidieren van lucht-vervuiling zoals door ziekmakende biomassa-centrales.

De mailadressen van de Eerste Kamerleden van PvdA, D66, Groen Links en CU staan hieronder.

 

Roep hen tot de orde, het effect zal enorm zijn!

 

DOEN DUS !!!!

Wij hebben recht op, en eisen een permanent duurzaam boom- bos- natuurbeleid!

Wij, en de komende generaties en alle dieren verdienen een betere toekomst!

Stuur hen allemaal de claim mail!

PvdA

ferd.crone@eerstekamer.nl
MeiLi.Vos@eerstekamer.nl
e.m.sent@eerstekamer.nl
jopie.nooren@eerstekamer.nl
ruud.koole@eerstekamer.nl
jeroen.recourt@eerstekamer.nl

D66

annelien.bredenoord@eerstekamer.nl
petra.stienen@eerstekamer.nl
j.backer@eerstekamer.nl
boris.dittrich@eerstekamer.nl
alexandra.vanhuffelen@eerstekamer.nl
carla.moonen@eerstekamer.nl
henk.pijlman@eerstekamer.nl

Groen Links

margreet.deboer@eerstekamer.nl
r.ganzevoort@eerstekamer.nl
roel.vangurp@eerstekamer.nl
farah.karimi@eerstekamer.nl
saskia.kluit@eerstekamer.nl
paul.rosenmoller@eerstekamer.nl
gala.veldhoen@eerstekamer.nl
kees.vendrik@eerstekamer.nl

CU

mirjam.bikker@eerstekamer.nl
p.ester@eerstekamer.nl
tineke.huizinga@eerstekamer.nl
maarten.verkerk@eerstekamer.nl

Note: de hele openbare lijst van eerste Kamerleden vind je op https://www.eerstekamer.nl/…/ledenlijst…/f=/vl1smtivtlvc.pdf:


“Hoe haal je het in je hoofd om zo’n ding in het midden in een woonwijk te plaatsen, direct naast een school en vlakbij een ziekenhuis!”

biowaanzin


About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Natuur, Petities and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.