ruttes bende vernietigt nederland met de hoogste belastingen van de hele wereldBeste slachtoffers,

Ruttes Regime stort Nederland in de afgrond zoals door de Inflatie, qr-massa ontslagen, oorlog tegen de boeren, grote voedselnood, belasting afpersing, onbetaalbare energie.

De komende ineenstorting van de economie en massa sterfte worden onder meer veroorzaakt door de vergiftiging van de mensen, de dieren, het land, de lucht en het water.

Als U, de burger om uw recht en hulp vraagt, dan krijgt U van Ruttes Bende een klap om de oren, een taxmes in de rug en de beurs en dan word U van uw geld en pensioen beroofd met een opgedrongen gifprik in het ravijn van de dood geduwd. Voor zij die nog leven met een dikkere beurs, is er straks ook geen redding want er is ook al geen plek meer in de zorg wegens het door Ruttes Bende wegbezuinigen van levensreddend zorgpersoneel en U kunt ook niet rekenen op hulp wegens de door de landverraders RUTTE SWAB en WEF ingevoerde NAZIE QR en TAX dictatuur.

Voor het gemiddelde gezin steeg de optelsom van alle energiebelasting in de afgelopen acht jaar zeer fors met ruim € 225,-, van € 550,- naar € 775,- per jaar. Samen met de stijging van de ODE liepen door ruttes wanbeleid de energiebelastingen en -heffingen over een periode van tien jaar op tot nog meer dan € 900,- per jaar. Over de vreselijk hoge energiebelasting en ODE werd ook nog eens extra veel btw geheven. De groot vervuilers betalen nauwelijks of geen belasting. De meest schone en zuinige gebruikers betalen het meeste. Het overgrote deel van de biljoenen winsten word opgeslokt door de rijkste elite, het Oranjehuis en enorm veel geld dat aan Nederlanders toebehoort, word weggesluisd naar de Elite Dieven in America, Duitsland, De Maagdeneilanden en vijandige swabmogendheden waar Rutte mee heult, zoals ook de SWAB ELITE Nederland misbruikt als een super winstgevende fabriek, waar de mensen als werkslaven worden uitgebuit en bestolen door de Landverradersbende olv RUTTE. Bijna de helft van de energierekening voor de misbruikte Nederlanders bestaat uit belasting. In de komende drie jaar zal de belasting afpersing door Ruttes Kartel en GL nog veel verder stijgen, omdat de heffing Opslag Duurzame Energie (ODE) zoals de Etna en La Palma op exploderen staat.

Omdat veel boeren en kwekers de vreselijk dure en steeds hogere energieprijzen nauwelijks kunnen ophoesten, en doordat het Gruwelijke Rutte Kartel de boeren wil wegwerken en onteigenen zoals in Zuid Afrika, zullen steeds minder boeren steeds minder produceren. Door de schaarste stijgen de prijzen en dat is precies wat Ruttes Bende en Groen Links veroorzaken: de totale verpaupering, hongersnood, burgeroorlog en steeds meer vervuiling door multinationals.

De lachende leugenaar Rutte verklaarde dat Nederland een schatrijk supergaaf land is en een van de mooiste rijkste landen om in te leven van de hele wereld, maar de waarheid is helaas het omgekeerde. Nederland word namelijk op een ongekend schandalige wijze leeggeroofd, en het leven in het tot derde wereldland verworden Nederland, word nog veel onveiliger, onvrijer, drukker, duurder en het land, de bodem, het water worden op een steeds grotere schaal helemaal verziekt en vergiftigd zoals door de groot vervuilers en BiG Pharma die van de misdaad bende Rutte alle regels en wetten mogen schenden en geen belasting hoeven te betalen. Er bestaat geen erger onrecht en geen groter gevaar en misdaad dan in Nederland.

Uw leven en de toekomst staan op het spel. Dat moet stoppen ZSM ! PTTP

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column and tagged , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.