Nieuwsuur in opspraak wegens corona verzinselsHuisarts Donna Lenders beweerde van alles dat ze niet kan bewijzen en ze zei dat als de patiënt zich wel had laten vaccineren, ze nu nog had geleefd. Om zonder bewijs stellig te beweren dat de persoon met een vaccin niet was overleden is wetenschappelijk maar ook moreel niet aan de haak. Onderzoeksjournaliste Annelies Strikkers sloeg aan op de ongeloofwaardige berichten van Nieuwsuur en ging op onderzoek uit. Ze is al maanden actief op Twitter en ze bracht deze cases onder de aandacht.


Kinderen overleden na prikDe waarheid moet aan het licht komen

De Rijksrecherche dient alles te onderzoeken zoals of er door de betreffende journalisten en de huisarts, valsheid in geschrifte is gepleegd en/of er sprake is van het aannemen of betalen van steekpenningen zoals voor het maken van valse propaganda inzake verkeerde rapporten mbt overlijden van patienten. FTM en onafhankelijke onderzoekers worden evenals de FIOD verzocht om de financiele zaken van de journalisten van NOS/Nieuwsuur etc te onderzoeken, in verband met mogelijke omkoping van journalisten/politici/medici, naar aanleiding van twitter meldingen dat er forse bedragen aan steekpenningen (100 000 euro) zouden zijn zwart zouden betaald door een reputatie bureau? dat zou zijn gefinancierd door Het Ministerie olv Hugo de Jonge.

De Rijksrecherche dient te onderzoeken of er sprake is van een mogelijk misdrijf/ongeluk na een inbraak en onderzoeken of mensen uit de huisartsenpraktijk zijn overleden en of er autopsie rapporten zijn over de laatste 10 jaren en men dient te onderzoeken of de doodsoorzaak juist werd vastgesteld en geregistreerd volgens de wettelijke regels.

Huisarts Donna Lenders en Hein Hansen van Nieuwsuur worden verdacht van leugens en valse propaganda

Willem Engel deed op 2 september 2021 aangifte tegen huisarts Donna L in Kerkrade wegens overtreden van de wet in het programma Nieuwsuur.

U de burger heeft recht om goed en eerlijk geinformeerd te worden, en recht om te weten of er sprake is van betaalde valse propaganda en leugens, door wie dan ook en waarover dan ook.

U de burger, heeft alle recht om eerlijk geinformeerd te worden, en om te weten of er sprake is van door de overheid of wie dan ook betaalde valse propaganda en leugens, door wie dan ook en waarover dan ook zoals over het klimaat en over corona.

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.