rutte de jonghe en hun medeplichtigen moeten berecht worden wegens misdaden tegen de mensheid


rutte voor tribunaal

Teken de petitie >> Alle lockdown-maatregelen moeten worden opgeheven. Er dienen zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen te komen.


Corona vaccins gemaakt van geaborteerde babies, bevat volgens deskundigen schadelijke gifstoffen, Kalium chloride en rna muterende  weefselcellen gemaakt van geaborteerde babies! Volgens top geleerden is het levensgevaarlijk om te vaccineren met de corona vaccins omdat deze niet goed getest zijn, dodelijke zijn voor kwetsbare ouderen,  en op de lange duur bij miljoenen mensen auto-imuunziektes kunnen veroorzaken

Na de vaccinatie

Extreem geweld veroorzaakt onder verantwoordelijkheid rutte, grapperhaus, ollongren,  halsema,

Coronafraude:  arts meldt:  “duizenden euros betaald aan artsen om corona te faken”.Rutte, Grapperhaus, Ollongren, Halsema( driehoek) Tal van  romas zijn volgens de filmbeelden van diverse demos  verantwoordelijk  voor misdaden tegen het Volk der Nederlanden!  Vreedzame weerloze ouderen en jongeren werden zwaar mishandeld bij demonstraties!

u bent het slachtoffer

 me terrorist

Bewijsstuk 234  Inzet van extreem geweld. ROMEOS die jongeren en ouderen in elkaar slaan met stokken zoals op beelden te zien is van  voorgaande demonstraties


Bewijs:   Misdaden tegen het Volk  in Amsterdam,  de getuige verklaring
romeos


romeo wapen

Sociale media en sites melden:

“Undercover ROMEOS  op gezag van o.a. Rutte, Ollongren en Grapperhaus  en korpsleidingen (ism driehoek)  sloegen bij eerdere demos weerloze mensen, jongeren ouderen,  tot bloedens toe in elkaar, zoals in Amsterdam onder bevel van Halsema,  dat staat op filmbeelden en valt niet te ontkennen. Halsema ontkent giechelend alles, Rutte ontkent ook alles. Grapperhaus ontkent ook alles.  Zware criminaliteit op bevel, om de politie een reden te geven om hard in te grijpen, om extreem  hard in te slaan op  weerloze ouderen en jongeren, die  later door  NOS /Telegraaf/  VVD D66 GL werden afgeschilderd als criminele hooligans.”

Getuigen melden.

“Romeo’s kunnen gezien worden als roofdieren, ze wachten  af tot ze hun slag kunnen slaan, in een chaotisch moment of wanneer iedereen eraan denkt naar huis te gaan. Romeo’s houden van het totale overrompelingseffect. Soms gebeurd dit door de ME-bus hard in de demonstratie te rijden. Schreeuwend en soms schoppend en slaand stappen zij uit, om vervolgens een arrestatie te verrichten. Ook heeft hun inzet door hun zeer hoge geweld- en verrassingseffect een moralistische domper. Mensen worden bang en rennen in paniek weg.”

“De romeo’s worden gevreesd want het zijn in vechtsport getrainde mannen (en enkele vrouwen) die vak ook nog lukraak mensen in steegjes in groepsverband in elkaar slaan en afvoeren. Het zijn uitermate agressieve knokploegen die arrestaties verrichten en die gaan er zoals Hitlers gestapo gedurende de oorlog zeer geweldadig aan toe.  Romeo’s moeten het hebben van een verrassingseffect en/of preventief shock effect. Als een demonstratie goed georganiseerd is,  zijn zij door een oplettende groep demonstranten goed in beeld en worden gefilmd en dat werkt preventief. De films dienen voor de rechtzaken naast de getuigenverklaringen zodat de gewelddadige inzet en schending van de mensenrechten en de grondwet door de rechter veroordeeld kan worden.”

Bewijzen van extreem geweld zijn er in overvloed.

“Romeo’s in Den Haag op 21 juni. Op verschillende beelden is te zien hoe men razendsnel en met dreiging van geweld op een demonstrant afstormt. De gewelddadige actie wordt doorgaans beantwoord met tegengeweld paniek of afweer. Een begrijpelijke reactie, maar dat is precies wat de bedoeling is van de Romeo provocaties. Deze Romeo’s maken zich zoals op tal van beelden duidelijk te zien is,  schuldig aan strafbare feiten:  uitlokking (Artikel 46a Wetboek van Strafrecht) en openlijke geweldpleging (Artikel 141 Wetboek van Strafrecht) uitlokking als middel om protesten de kop in te drukken.”

poging moord
PETITIE

Wij

Burgers,

constateren

  • Dat alle lockdown-maatregelen vele malen erger en dodelijker zijn dan de kwaal, de jaarlijkse griep.
  • De maatregelen zijn als misdaden tegen de mensheid en als landverraad.
  • Rutte en zijn misdadige kartel veroorzaken door wanbeleid en corruptie steeds meer schade, dood en ellende. Dat moet stoppen

en verzoeken

  • De schending van grondrechten en mensenrechten onmiddellijk te stoppen.
  • Het opheffen van alle lockdown-maatregelen
  • Oneervol ontslag en berechting van het huidige kabinet en het opstappen van de Kamerleden uit de bijbehorende coalitie.

Teken de petitie >> Alle lockdown-maatregelen moeten worden opgeheven. Er dienen zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen te komen.

About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Column, Gezondheid, Nieuws, Petities, Politiek and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties