Open alles nu en berecht alle corrupte politici en bestuurders en hun handlangers UNLOCK THE WORLDbeste mensen,

heart

UNLOCK WITH LOVE

Het is nu of nooit en een kwestie van leven of de dood.Wilt u allen zsm de politiek, de pers en omroepen en iedereen die ermee bezig is dringend verzoeken te stoppen met nep nieuws omdat ingehuurde liegende influensers en leugenaars zoals gates tedros fauci, macron, trudeau, merkel, rutte v dissel, grapperhaus, hoekstra, de jonghe, koopmans, oosterhaus en medeplichtigen zoals jetten, seegers, mouthaan, michiel vos, marcel gelauff  van leugenmedia zoals NOS  CNN RTL en ollongren die met opzet bezig zijn met het internationaal kondigen van niet bewezen corona besmettingen, angstzaaierij en valse propaganda laster en  leugens zoals dat er zoveel mensen aan corona dood gaan, hetgeen een pertinente LEUGEN is, alleen al wegens het feit dat er geen autopsie rapporten zijn waaruit blijkt dat zoveel mensen aan corona zouden zijn overleden,

bovendien geven de corona pcr testen bij iedereen die ooit eens griep heeft gehad, of nu griepklachten heeft, een positieve uitslag, de uitvinder vaan de pcr test Kerry Mullis, bevestigde dat, en het is bewezen door duizenden wetenschappers van over de hele wereld dat de pcr test( en alle andere reactie corona testen)  niet deugen, en geen enkele  PCR uitslag betrouwbaar is om corona mee aan te tonen.

Dat betekent onmiskenbaar dat de in laboratoria vastgestelde zogenaamde besmettingen en de corona sterfte niet alleen een grote vergissing en wegens de testfraude en wegens de ontbrekende autopsie niets dan klinkklare leugens zijn.

De lock down en beperking van de vrijheid (en de vreselijke schendingen van de grondwet en de mensenrechten) zijn gebaseerd op de pcr-test, en omdat de pcr test niet deugt en de door gates omgekochte WHO en RIVM zoals aangetoond is net zoals  de door gates omgekochte Harvard en Oxford University  glashard liegen en knoeiden met de metingen en de statistieken, is er geen enkele basis en geen geldige reden voor welke spoedwet of lockdown dan ook.

Bovendien zijn alle lock-maatregelen volledig in strijd met de Universele Mensenrechten en leiden de spoedmaatregelen tot onvoorstelbaar  leed, een niet te verwoorden economische sociale en psychische schade en de dood van steeds meer mensen.

Het dragen van mondkapjes is ook zeer schadelijk en heel erg ongezond volgens tienduizenden artsen en wetenschappers,  dat heeft Fauci in het verleden in zijn boek zelf ook haarfijn uitgelegd.

Weet goed:  99,7 procent vd mensen overlijd niet door corona,  elk jaar overlijden tussen 7000 en 12000  mensen in Nederland agv een zware griep, dat zijn veelal ouderen met of zonder onderliggende aandoeningen en een zwak immuunstelsel.

Het RIVM en de WHO kunnen dat niet langer ontkennen, ze hebben immers jarenlang de mortaliteit cijfers bekend gemaakt en ineens in 2021 is de griep WEG uit hun statistieken en  zo word de griep EN TB sterfte zonder autopsie of deugdelijk bewijs door hen aan corona toegeschreven. Dat is bedrog !

Dat betekent dat WHO en  RIVM absoluut niet betrouwbaar zijn, en omroepen pers en media en iedereen moet weten dat corona een door samenzweerders geplande hoax is,  zodat het angst zaaien en verkondigen van fakenieuws en leugens STOPT waar tedros fauci macron merkel trudeau en ruttes bende en  sinistere zakenlui  zoals  oosterhaus en gates mee zijn begonnen om met opzet ism met de leugenmedia de wereld bang te maken en om middels bonds en corona herstelfondsen honderden miljarden te STELEN van U de burgers! en om om Uw goede grondrechten af te pakken.

Alarmeer iedereen en informeer de mensen over de schadelijke gevolgen van vaccinatie met het niet deugdelijk levensgevaarlijk geteste corona vaccin(het is volgens tal van hoogleraren en professors een gifspuit).

Laat U niet wijsmaken  dat 10 000 den mensen na de testvaccinatie goed en wel beter werden, want er zijn in de korte tijd van experimenteren  helemaal geen tienduizenden mensen getest en uit tal van landen komen steeds meer berichten en clips binnen van mensen die door vaccinatie doodziek zijn geworden. Er zijn op 16 januari  2021 vaccinatie doden te betreuren, het is vreselijk. De clips van zeer ernstige verminking en sterfte door de corona vaccinaties zijn te gruwelijk om te publiceren.

De  300 landen die gelocked zijn moeten nu echt zoals de rest van de wereld al is  eensgezind open, de schade als gevolg van het crimineel wanbeleid en de op leugens gebaseerde lock en vaccinatie met giftige rotzooi( en rna muterende cellen van geaborteerde babies)  is niet in woorden uit te drukken, HET IS GRUWELIJK en word steeds erger als wij burgers de kop in het zand steken en uit angst onze stem niet laten horen.

Wij burgers dienen nu unaniem de leugens van  rutte, v dissel, de jonghe,  oosterhaus, tedros, fauci, macron, trudeau, merkel en hun media handlangers  te verwerpen, en eensgezind te UNLOCKEN en alle corrupte politici en de leugenmedia handlangers stuk voor stuk te ontmaskeren en te berechten, want  als dat niet gebeurd,  gaat alles kapot dat u dierbaar is,  en dan is er geen vrijheid, geen veiligheid, geen recht en  geen vrede en geen toekomst voor U en de toekomende generaties.

Het bedrog, de coronahoax, de gigantische diefstal van duizenden miljarden van burgers geld onder het mom van corona-bonds moet stoppen. !

Doe allen mee en maak een einde aan het khasaars schrikbewind, straf de corruptie en media leugenaars, voorkom de vernietiging, red de wereld!

UNITED UNLOCK WITH LOVE

EENDRACHT MAAKT MACHT

OPEN EN LEEF MET LIEFDE !

Teken en deel:  Alle lockdown-maatregelen moeten worden opgeheven. Er dienen zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen te komen.

Stan Rams

Amsterdam, 17 januari 2021

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
Dit bericht is geplaatst in Column, Gezondheid, Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.