Oversterfte Mondkapjes Big Pharma Podcast Documentaires


Mondkapjes zijn schadelijk


Note: In het RIVM rapport over mondkapjes ontbreekt volgens M  de sterkere groei van anearobe bacterien( zekteverwekkers)  in mondkapjes etc en EO of Ethyleen Oxide, dat is een niet afbreekbaar bij hogere doses  kankerverwekkend goedje, het EO merkteken staat zelfs op de verpakking, zie hiervoor het Mondkapjes Artikel op deze site.

PS:  RIVM meldde in hun rapport wel o.a. dat  in mondkapjes aanwezige  zilver-nanodeeltjes mogelijk een toxisch effect laten zien op de huid en zilver door de huid kan  penetreren, en zich kan ophopen in verschillende organen. Nanozilver wordt toegepast in mondkapjes en  dat maakt dat er een zorg is voor de toepassing van nanozilver in mondkapjes. Ook is er sprake van niet of nog niet gedaan onderzoek. Waarom niet?  Is hier dan niet sprake van  ernstige nalatigheid door het door Bill Gates gesponsorde  RIVM!

Bovendien werden er in de jaren 80 ook onderzoeken naar schadelijke effecten van het dragen van mondkapjes gedaan, dat is door goed zoeken op internet te vinden. De expertise en bevindingen zoals over kankerverwekkend EO maar ook boekwerken van o.a. Anthony Fauci ! heeft RIVM aan de laars gelapt en er helemaal niets en geen donder mee gedaan!

Voor nog meer info over Mondkapjes zie: Mondkapjes Dossier


Oversterfte uitgelegdMondkapjes zijn schadelijkZorgsector DossierDe oorzaken en de vreselijke gevolgen van het gevoerde wanbeleid door de kabinetten Rutte. Zorgsector Alarm 2022


Medisch Bedrog door KSSBevolkingskegel, de gevolgen van Abortus
Zie de Vimeo Film met meer informatie over Abortus


De globale pro-life beweging vormt globaal de meerderheid en doet er van alles aan om de waarheid van wat abortus werkelijk inhoud, aan zoveel mogelijk mensen duidelijk te maken. Make this viral … give a speech in defense of innocent baby’s lives!


Wat is KSS?


KSS is een in NWO landen door de eeuwen heen groter en rijker geworden georganiseerde sekte met door misdaad schatrijk geworden oplichters,oorlogzaaiers, corrupte rechters en juristen, liegende politici/wetenschappers/ pers en media/Bilderbergers landverraders, hoge adel en eigenaars van multinationals zoals Vatenfall,  Dupont, Tata Steel,  Shell etc en directies/bestuur van o.a Natuurmonumenten/Postcodelotterij/RIVM/EMA/WHO/ Sociale Media/Facebook en vrijwel allen van het WEF.

About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Gezondheid, Politiek and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties