Melissa Cuimmei slaat alarm over het nieuwe geldsysteem en het vaccinatiepaspoortBron: Stichting Vaccinvrij Voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuzeBoosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit. Afgelopen week reisde programmamaker Flavio Pasquino samen met een cameraploeg af naar België om een tweeluik op te nemen met  viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche.


Epidemioloog-Cardioloog en internist dr.Peter McCullough werd net zoals Prof.Kulldorf, Dr.R.Malone, Prof. M.Levitt , Prof. S. Gupta, Prof.J.Bhattacharya en vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche en Viroloog Luc Antoine Montagnier belachelijk gemaakt en door de Main Stream Media GECENSUREERD.


Kapjes dragen is meer dan schadelijk


Update zie: Fauci, Walensky testify in Senate on the federal response to new COVID-19 variants

Fauci en Collins hebben vooraanstaande wetenschappers zoals Prof.Kulldorf, Viroloog Luc Antoine Montagnier, Dr. Satoshi Umara,  Prof.M.Levitt, Epidemioloog-Cardioloog en internist dr.Peter McCullough, Prof.Kulldorf, Dr.R.Malone, Prof. M.Levitt , Prof. S. Gupta, Prof.J.Bhattacharya, vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche en tal van andere geleerden, door lastercampagnes in diskrediet proberen te brengen om het covid-beleid te rechtvaardigen.

Door Fauci aangestuurde factcheckers hebben claims van Luc Montagnier en andere geleerden afgewezen, terwijl zij niet over de expertise, kennis en ervaring en over glasheldere bewijzen beschikken, en geen deugdelijk bewijs getoond hebben, wat wel nodig is om dergelijke complexe claims goed te kunnen keuren of af te wijzen.

Luc Antoine Montagnier, Françoise Barré-Sinoussi en Harald zur Hausen, kregen de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde in 2008. Luc Montagnier ontving de Amsterdamse Prijs voor de Geneeskunde 1994 voor zijn ontdekking van zowel het virus (HIV) dat de ziekte AIDS veroorzaakt.

Fauci ontkent de met bewijzen aangetoonde door hem gedane leugens en beroept zich op het CDC. Fauci heeft ook een boek geschreven waarin word beschreven hoe schadelijk gasmaskers en mondmaskers zijn. Zoveel jaren later geeft Fauci adviezen die totaal in strijd zijn met wat hij allemaal eerder beweerde. Fauci adviseert het dragen van ziekmakende mondmaskers, hetgeen niet anders gezien kan worden dan onverantwoord en uitermate schadelijk advies geven en de boel bedriegen, omdat het dragen van maskers de volksgezondheid ten zeerste schaadt, zoals dat door hemzelf en door veel andere geleerden goed onderbouwd is aangetoond.

OMT waardeloos, zeer schadelijk en corrupt

Het gehele OMT, dat het prikken met schadelijke vloeistoffen met giftig spyke adviseerde   zoals Fauci, dient dan ook om meer redenen dan corruptie en belangenverstrengeling met Big Pharma, per direct te worden ontbonden en aangeklaagd, wegens het geven van aantoonbaar crimineel advies dat de Volksgezondheid, U de burger een niet te verwoorden schade en de dood van ontelbaar veel mensen heeft veroorzaakt.

Fauci geniet na zijn ontmaskering dan ook geen enkel vertrouwen meer want met onweerlegbaar bewijs werd aangetoond dat hij tegen de Senaat onder ede gelogen heeft over( Gates en Fauci zijn eigenaars van o.a. Moderna), over de financiering van levensgevaarlijk “gain of functions” onderzoek te Wuhan en (via Gates) bij het Erasmus/RIVM laboratorium waar o.a. ron fouchier, ab oosterhaus en marianne koopmans ism Oldenberg experimenteerden met SARS en nano-vaccins voor 5G crowd control.


“Afgezien van de ineffectiviteit van medische en niet-medische mondmaskers in het verspreiden van virussen, zijn er dus de risico’s van co-infecties door bacteriën, schimmels en CO2 toename, waardoor het immuunsysteem ernstig verzwakt kan raken”, aldus Peeters, die pleit voor de afschaffing van de mondmaskerplicht. “Zeker bij kinderen is dit een probleem omdat zuurstof belangrijk is voor de groei en herstel”.

Hier is een link naar de publicaties van Carla Peeters in HP de Tijd

UK health Security Nieuws

UKHS  verklaarde dat vaccins geen volledige immuniteit geven tegen Covid.  Gevaccineerde mensen maken volgens tal van onderzoeken minder of zelfs geen antilichamen aan tegen het nucleocapside-eiwit, de omhulling van het virus. Volgens Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche en de nobel-prijswinnaar Luc Montagnier zijn gevaccineerden op de langere termijn veel meer vatbaarder voor mutaties wegens de schadelijke invloed van spyke, en omdat variaties ontstaan door vaccinatie. Niet-gevaccineerde mensen hebben volgens tal van hoogleraren en professors,  significant meer kans op  bescherming tegen varianten, door een natuurlijke immuniteit.

Bron: COVID19 vaccine surveillance report week 42

ZEER Dringend ADVIES

Het eten van vers fruit, groenten – natuurlijke vitaminen- heilzame kruiden, en sport en beweging zijn de beste remedies en oplossingen voor een betere gezondheid. De Corona maatregelen zijn daarentegen allemaal ziekmakend en dodelijk.

Het gebruik van chemische medicijnen, drugs en vaccins is dodelijker dan valt te vrezen.

Beelden tonen: Ongekend veel kerngezonde sporters vielen na vaccinatie ineens dood of vreselijk ziek  neer met o.a. een hartspierinfectie/hartaanval. Er zijn geen beelden van een agent,soldaat of piloot die ineens neerviel al dan niet door vaccinatie. Werden de beelden weggehouden voor het grote publiek?

De feiten liegen er niet om. In het verkeer verongelukten meer mensen dan ooit, agv drank- en drugs misbruik, door hardrijders en wegpiraten,  wegens onveilige wegen en   door plotselinge bewusteloosheid  agv een hartspierinfectie/hartaanval/mede toe te schrijven aan de bijwerkingen van vaccinatie(s).

ZEER Dringend ADVIES

Er is  zeer dringend behoefte aan een grondig onafhankelijk en eerlijk onderzoek naar de ziekmakende/ dodelijke bijwerkingen van vaccinatie/  in combinatie met andere vaccins, medicijnen/ drugs en andere middelen bij mensen met geen, een of meerdere onderliggende aandoeningen.

De gehele vaccinatie campagne dient per direct te stoppen ~evenals alle corona – maatregelen die onmiskenbaar een niet te verwoorden schade, meer ziekte en agv de bijwerkingen  de dood van steeds meer mensen veroorzaken.

Zie ook, het zal mensenlevens redden >>>: Mondkapjes Dossier

About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Column and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties