Bloedonderzoek bij gevaccineerden en niet gevaccineerden>>> Video

BLOEDONDERZOEK bij GEVACCINEERDEN en NIET GEVACCINEERDEN

 

Beste mensen,

Het is van levensbelang dat laboranten uit heel de wereld het bloed gaan onderzoeken, van mensen die wel en die niet gevaccineerd zijn,  liefst live met een notaris erbij en getuigen zodat er geen bedrog kan plaatsvinden.

Bij het laboranten onderzoek en mogelijke gevolgtrekkingen dient men wel rekening te houden met o.a. de volgende factoren:

a. Duidelijk  bewijs dat de test- personen wel of niet gevaccineerd zijn,  en met welke vaccins, en het tijdstip van vaccineren. Tevens de reden van vaccinatie en melding van bijwerkingen. Helderheid over aanwezigheid van antistoffen of specifieke antistoffen/ oorzaak/reden.

b Het medisch dossier van de testpersonen dient meegenomen te worden, dus o.a. de conditie, de leeftijd, ziekte geschiedenis, medicijnengebruik, leefstijl, eventuele opnames, dus een volledige anamnese.  IVM Tuberculose en parasitaire long- en darminfecties en venerische ziektebeelden en malaria, zoals deze in delen van Afrika en in andere landen waar oorlog en grote armoede is,  in hoge mate voorkomen, is het noodzakelijk dit ook zeer zorgvuldig en nauwkeurig in kaart te brengen.

c  Identiteit- en medische documenten of verklaringen dienen op geldigheid/echtheid gecontroleerd te worden om fraude zo goed als het kan, uit te sluiten.

d De onderzoeken dienen te worden gedaan door daartoe goed opgeleid medisch personeel zoals laboranten, deskundigen op het gebied van bloed, en zo ook infectie-ziekten etc maar niet door onbetrouwbare personen zoals ab oosterhuis, marion kaufmann, jan kluytmann en andere OMT figuren etc die belang hebben in de Big Pharma- industrie of lieden die subsidies ontvangen van de overheid of van criminele   multimiljardairs zoals Bill Gates of een van zijn vele duizenden “bedrijven” en de B&M Gates foundation, Oxford/Harvard/Rockefeller/Hopkins etc.

e  Omdat er de laatste periode, sinds de vaccinaties begonnen,  veel mensen ineens ziek werden, of overleden, zoals kerngezonde jongere en oudere sporters die op het veld dood neervielen, is onderzoek noodzakelijk naar  de oorzaak of (oorzaken) van overlijden dmv autopsie, inclusief specialistisch onderzoek van de organen en het bloed.

f Het gericht naar 1 enkele oorzaak zoeken, is niet aan te bevelen, aangezien 1 of meerdere oorzaken of onderliggende aandoeningen, zoals ook een combinatie van 1 of meerdere vaccins in combinatie met geen, een of meerdere onderliggende aandoeningen of infecties, de oorzaken van overlijden kunnen zijn.

g Bij het onderzoek mag ook de leefomgeving van de testpersonen niet buiten beschouwing gelaten worden zoals of men in de buurt woont, van vervuild Schiphol,  of in de buurt van  een biomassa-centrale die kankerverwekkende stoffen(toxinen) en fijnstof uitstoot,  zoals ook afvalverbrandingscentrales die  enorme hoeveelheden troep en  medisch afval uit het VK en andere landen in Nederland verbranden. Tevens dient men te onderzoeken of er sprake is van vergiftiging zoals  in gebieden waar Multinationals actief zijn zoals  Shell, NAM, Dupont, Tata Steel, Vatenfall, AEB, Monsanto (landbouwgif)  en anderen. Tevens is er een nationaal onderzoek nodig naar  de kwaliteit van het drinkwater in ALLE STEDEN en wegens de enorme giflozingen van miljoenen kuubs vervuilde slib en bagger(o.a. uit Belgie)  in de Roer en Overmaas olv Ruttes Kartel ism Gl.  Globaal onderzoek is sterk aan te bevelen  omdat bij de medische onderzoeken  ook vergiftiging zoals door Multinationals in welk land en welke regio dan ook niet mag ontbreken voor een compleet beeld en een optimale analyse.

h De kwaliteit van de lucht/de mate van bodem-water-luchtvervuiling in de woonomgeving van de geteste personen dient nauwkeurig in kaart gebracht te worden door deugdelijke metingen zoals ook de intensiteit(doses) van G straling door zendmasten(mobiele telefonie)  ivm radiatieschade zoals bloed-celwandschade, trombose, hersenkanker/leukemie en de door radiatie toenemende groei van schimmels en bacterien die longinfecties en hypo/allergeen shocks(ook bij pollen allergie) veroorzaken etc.

i Volledige analyse van de vaccins, wat zit er allemaal in de prikken?  en welke werking en welke bijwerkingen hebben deze zogenaamde “vaccins” die volgens top-experts uit de hele wereld geen regulier vaccin zijn maar een experimentele injectie met o.a. giftig spyke en onder meer afgezwakt Sars-line b? Hoe dodelijk zijn de bijwerkingen?   Welke effecten  en gevolgen heeft regulier medicijngebruik ism de vaccinaties? Dat alles is overigens nimmer onderzocht.

j Onderzoek naar de aanwezigheid van fiber, morgelons, bacterien, parasieten, schimmels of niet eerder gekwalificeerd allergie of ziekmakend spul(o.a. made in china) in mondkapjes. Tevens een grondige analyse van in mondkapjes aanwezig kankerverwekkende Ethyleen Oxide en andere chemicalien zoals zilveroxide die zoals door het dragen van de kapjes  de gezondheid schade en zelfs zeer ernstige schade kunnen toebrengen.

k Publiek maken van de ware en geen fake statistieken mbt COPD/Longkanker/Diabetes/Parasitaire long- en darminfecties etc

l De beschikbaarheid van goed opgeleid medisch personeel, en medicijnen per land en per regio in kaart brengen en andere factoren die een rol spelen bij de volksgezondheid zoals  dan wel geen, of wel aanwezige natuurlijke antistoffen en resistentie voor bepaalde  infectieziekten per land en per regio.

l overige factoren zoals  ( zonnestormen/ klimaat gerelateerd zoals ook vulkanische gif-uitstoot) afname van de hoeveelheid zuurstof  in de dampkring en leefklimaat wegens o.a. de massa- boomkap en toenemende vuilverbranding en elektro-smog,  HAARP en Chemtrails.

m De  “relativiteit” van steekproeven en dubbelblind onderzoek en plotselinge of onverwachte “fouten” afwegen m.b.t.  extrapolatie( lange termijn effecten voorspellen valt niet aan te raden). Meten is weten,  als men de juiste instrumenten en de juiste techniek gebruikt, maar statistiek is zeker ook niet allesbepalend wegens de mogelijkheid van verschillende en  afwijkende interpretaties en wegens bijvoorbeeld sprongmutaties.

n Bij de “weging” van meetresultaten dient men alle aspecten meenemen en niet het een of het ander uit ondeskundigheid of in de haast weglaten zodat er een zo goed als het maar kan compleet beeld ontstaat en niet slechts een  beperkte of voorbarige of totaal verkeerde conclusie word getrokken zoals door het weglaten of niet of verkeerd of frauduleus in kaart brengen van  meetresultaten en oorzaken.

o andere factoren (nanotech-oorlog met AI biowapens/niet gespecificeerde fysica)

Oproep

Ik roep dan ook Medisch Nederland en alle Medici vd Wereld op,  om per direct te beginnen met een grondig onderzoek zoals van de organen, luchtwegen,  het bloed van gevaccineerden en niet gevaccineerden, en de resultaten van het onderzoek inclusief Toxicologie via sociale media en alle andere media en sites wereldkundig te maken.

De waarheid moet boven water komen !

De levens van ontelbaar veel mensen staan op het spel.

De tekenen aan de wand,  tonen dat de burgers onjuist werden voorgelicht en voorgelogen over de testen, de kapjes en de vaccins, door o.a. WHO/FDA/EMA/RIVM/OMT, Tedros, Gates, Merkel, Macron, Trudeau, Von der Leyen, Fauci, Rutte, De Jonge, Oosterhaus, Koopmans, Peter Daszak, Ron Fouchier, Emer Coock en tal van anderen die belangen hebben in Big Pharma, en enorm veel geld verdienen dmv de zogenaamde corona-plandemie

Laat het licht vd waarheid schijnen.

Stan Rams

Amsterdam

13 12 2021

note: Onder meer per chatmail,  werden in december 2021 tientallen ziekenhuizen, laboratoria en instituten in tal van landen van de wereld geinformeerd. Zij werden verzocht om z.s.m. te starten met het laboratorium -onderzoek en de resultaten te publiceren op Internet.

Update : Tevens is onderzoek noodzakelijk naar teststaafjes, mondkapjes ivm kankerverwekkende stoffen op advies van o.a,  Prof.Dr. Werner Bergholz

Prof. Dr. Werner Bergholz im größten Netzwerk der Welt an. … Professor of Electrical Engineering bei Jacobs University Bremen.

Advies mbt aanbevolen onderzoek

Te onderzoeken ziektebeelden:

Tuberculose
Parasitaire long- darm infecties
Diabetes en Obesitas
Hart en hartspierinfecties
Trombose
Kanker/ Leukemie/ COPD
Allergeen Hypo Shock
SARS line-b of variant
Influenza A B en variaties
Bloedarmoede/ witte bloedlichaampjes/trombosieten/lymphocieten
Ribosomen/cytoplasma/endoplasmatisch reticulum kernmembraan.
Bloedcelwand-schade/ Alzheimer/AIDS

Controle Aanwezigheid  in het bloed van:

bacterien
fibers/teststaafvezels/ethyleenoxide
nano partikels
schimmels
parasieten
toxinen en o.a. allergeen hypo-shock oproepende pollen of nanodeeltjes
metalen zoals zink, ijzer, aluminium/ dan ook Strontium/olie-substracten etc
vitaminen zoals b12, d en c/cholesterol/ hormonen zoals SH

Ingespoten vloeistoffen

zoutoplossing/ spyke/ cross over wisselwerking/reguliere medicaties/ correlatie met vaccins-bijwerkingen

de gevolgen van regulier gebruik EN (over) dosis medicijngebruik en o.a.
antidepressiva (opiaten en uit  olieafval gemaakte tranquilizers) in combinatie met vaccins en  andere middelen

SSRI’s en aanverwante soorten en Tricyclische Antidepressiva (TCA’s).

Omgevingsfactoren per land en regio

aard en staat vd bodem – water -luchtvervuiling/gemeten zuurstof/koolstoffen Co2/ CO /fijnstof
intensiteit radiatie zendmasten (5G) in woonwijken, steden, bij bejaarden-huizen, universiteiten, scholen en sportvelden etc


Oproep van  Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden BosscheBoosters verergeren de zaak Op de vraag “wat moeten mensen doen die al dubbel gevaccineerd zijn, nu ze een booster krijgen aangeboden?” Vanden Bosche is glashelder:  “Boosters verergeren de zaak en zijn uit den boze! Ten eerste ga je de kwaliteit van je antistoffen niet verbeteren. Ten tweede lopen mensen opnieuw gevaar op bijwerkingen. Ten derde wordt er wederom een nieuwe variant gestimuleerd om te gaan domineren. We houden daarmee de pandemie in stand!”

Bron: blckbx.tv

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.