Like a Bridge over troubled” water, piano improvisatie Stan Rams video Victoria Hotel Amsterdam | Park Plaza 2013

I Love Victoria Park Plaza!

Het optreden in het Victoria Park Plazza in het kloppend hart van Amsterdam,  29 maart 2013:  een droom die waarheid word.  De  jazz bar was verlicht  in een scala van diepe warme kleuren. De yamaha c5 vleugel  streelde me bij de eerste noot als een engel  en zo voelde ik me gelijk al in de wolken.

Na een  Remy Victoria Cognac  en niet te overtreffen Victoria Espresso … met alle liefde  gemaakt door de jonglerende  bartender  speelde ik   “The Rose”,  Hallelujah” en een  slaap kindje slaap”  met voor moeders en kinderen  de  klassieke improvisatie, “Roodkapje”,  gevolgd door “Like a bridge over troubled water” en  verlangend naar een  heerlijke zomer “Summertime” van  George Gershwin.

Na een klein uurtje spelen  wilde een toets opeens liever onder de dekens en zo klonk Mozart even ietwat anders dan de bedoeling was. maar Beethoven  sloot waardig af  en bracht  met Fur Elise de gasten in de stemming voor een warme romantische nacht en nu droom en geniet ik na van de piano en de hartelijke reacties van publiek en personeel.

Door deze muziek en meer nog door het improviseren en hartelijke reacties van publiek ervaar ik  steeds nieuwe dimensies en emoties en vind ik  kracht, moed maar ook de kalmte om door te gaan in de moeilijke momenten en de tijden  dat het soms  allemaal te veel word.

Ik verheug  me op het volgende optreden in  Okura  om 8 uur  avonds,   de entree is vrij. Op het programma staan  o.a.  “Sailing”  van Rod Stewart, “Morning has broken” van Cat Stevens  , “Sign in the world”  “Nights in white Satin” van de Moody Blues ,  The Rose van Bette Midler,  “I dont know how to love him” van Loyd Webber,  en 14  eigen liedjes waaronder “Dance for peace”,  “Laat me niet los” en “La Luna”.

More?   meer video’s >>> be  my quest at:

Stan Rams Music Video’s

Stan Rams

Door Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.