Klaver Samsom Timmermans Rutte Jetten Paternotte Leugens aangetoond door KNMIRutte en zijn kartel hebben Nederland bedrogen


Satellietbeeld van de KNMI Tropomi-satelliet met een overzicht van stikstofuitstoot boven Nederland en het Duitse Ruhrgebied.  Denkt U eens na, waar wonen de meeste boeren? Niet in Amsterdam, de Randstad, op de Maasvlakte en ook niet in de haven van Antwerpen. In Amsterdam zijn er nauwelijks boeren. Onacceptabel  crimineel  is het dan ook dat media zoals  de leugen-NOS van alles verzinnen en liegen zoals rutte klaver paternotte timmermans en jetten, dat de landbouwsector de grote boosdoener is van het zogenaamde “stikstofprobleem”.

Note:  Minister Jetten meent ook nog dat mensen stikken door stikstof, terwijl stikstof onmisbaar is voor een gezonde flora en fauna.


Rotterdam een van de grootste vervuilers van Nederland


?


Rutte gaf aan dat U “de bek moet houden”


Alle zeeboten in Rotterdam stoten  jaarlijks  zelfs nog veel meer dan 80 keer meer fijnstof uit, dan alle autos van heel Nederland. Nederland is ook wegens de gigantische fijnstof uitstoot in Schiphol, Rotterdam en onder meer als gevolg van de uitstoot door kankerverwekkende biomassa-centrales en wegens de jarenlange door Rutte goedgekeurde lozing van enorme hoeveelheden kankerverwekkend afval van Multinationals zoals Dupont en Tata Steel etc een van de meest vervuilde landen van de EU en zelfs van de hele wereld,  met de hoogste sterfte agv Kanker!  Ruttes Kliek, met handlangers zoals Klaver van Groen Links,  geeft onze en de meest duurzame boeren vd wereld de schuld. ! Wegmetrutte4 en GL !


Aanbevolen:

Zie voor uitvoerige documentatie en de bewijzen van Ruttes kartelbedrog het:   Internationale Klimaat Dossier

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.