Kappen met kappen op de monumentale Broekhuizerlaan in Leersum

De eigenaren van de Broekhuizerlaan in Leersum hebben bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug en de Provincie Utrecht vergunningen aangevraagd voor de gefaseerde kap van 680 eeuwenoude beuken en eiken.

De eigenaren willen deze eeuwenoude, monumentale onvervangbare bomen uit blinde   hebzucht wegkappen om met SDK EU subsidie te laten verstoken in vervuilende biomassa centrales.

PETITIE: Teken alsjeblieft deze oproep aan de gemeente Utrechtse Heuvelrug om geen vergunning te verlenen voor de kap van de bomen aan de monumentale Broekhuizerlaan en de paden daaromheen en structureel toe te zien op de bescherming ervan.Het gaat om 1000 bomen!

Teken en deel alsjeblieft deze PETITIE

Attentie, kijk na het tekenen en delen ook hieronder en help ons mee om de  boomkap door RUTTE III  , Natuurmonumenten,  SBB en andere misdadigers te stoppen !!!

Teken en deel aub de Petitie: “Stop de massa bomenkap!”


In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt om te verstoken in ziekmakende biomassa centrales. Teken en deel de petitie: Stop de massale bomen kap , voor een duurzaam boom- bos- natuurbeleid voor ons en de komende generaties!

 

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Petities and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.