Giorgia Meloni pleit voor een humane samenleving van vrede en liefde

Italy’s new Prime Minister Giorgia Meloni. Watch this. It’s pretty hard to disagree with her words here. We are not numbers. We are all individuals.

 

Meloni  tegen oorlogzaaiers zoals Macron Vd Leyen Rutte etc

NOTE:

Volgens de Universele Verklaring vd  Rechten van  de Mensen heeft elk mens  o.a. recht op een Nationaliteit, en dienen Alle Culturen en dus ook de Landen met grenzen en een veelheid aan tradities, religies en gebruiken( divers per land gezien historische ontwikkelingen)  gerespecteerd en beschermd te worden.

Door de “verplaatsing” in algehele zin van miljoenen en steeds meer mensen uit andere culturen en door het aanhouden van  zgn “open grenzen beleid” is gezien de wijze waarop de massale toestroom tegenwoordig plaats vind, een ontwikkeling van verrijking en bevolkingsaanwas  die echter ook  leidt tot spanningen en grote zorgen zoals ontwrichting van de culturele identiteit voor zowel allochtonen en voor nieuwe bevolkingsgroepen.  Alle  culturen worden door de massale toestroom qua identiteit geschaad vinden velen.

De  “melting pot” is de term die gehanteerd werd in de VS  voor het beoogde  samengaan van de oorspronkelijke immigranten bevolking( die de indianen o.a. van hun land hebben beroofd),en nazaten van kolonisten etc en later de toestroom van miljoenen immigranten via o.a. Elis Island.  Het betrof de toestroom van miljoenen immigranten uit een diversiteit van met name Westerse landen destijds,maar ook uit bijvoorbeeld Mexico en China. Er bestaan evenwel verschillen met de huidige toestroom naar de afzonderlijke EU landen omdat de meeste immigranten uit met name Afrikaanse en Oosterse landen komen waaronder een aantal door oorlog getroffen landen zoals Syrie.

Gedurende vele eeuwen zijn er qua samenstelling vd bevolking, bestuur en inrichting van de landen grote overeenkomsten maar ook velerlei verschillen. Er is een diversiteit aan Europese volkeren waar elk land gezien historische en culturele ontwikkelingen en wegens gevoerde interne en externe eoorlogen en daarop vredesverdragen, weer een andere kijk en visie heeft over Europa en over het gevoerde EU-beleid. Ook wegens de door de EU opgelegde verplichtingen en de mede door de vrij grote toestroom ontstane zorgen voor de samenleving, zoals  in Griekenland, Engeland, Italie, Frankrijk en Zweden,  vinden steeds meer mensen dat het beleid op een democratische wijze en niet door EU drang  moet worden afgestemd op de wensen van alle burgers in de betreffende lidstaten. Bovendien zijn de volkeren voor de vrede en tegen  het vreselijke EU/VS/NATO beleid van expansie en het voeren van oorlogen, zoals deze werden gevoerd in Irak, Libie, Afghanistan, Irak en meer dan 50 andere landen en sedert 2014  in de Oekraiene

Giorgia Meloni wint met haar partner partijen de Italiaanse verkiezingen. Deze behoren tot gematigd links en rechts en in feite is daar geen of nauwelijks verschil. Meloni is geen radicale extremist, zoals Leugen Media de kijkers willen wijsmaken, want zij en haar partners zijn allemaal vd vrede en respect voor alle culturen en religies.!

Meloni klaagt Macron aan wegens uitbuiting van Afrikaanse landen door Frankrijk

Niet Georgia Meloni,  maar Rutte Swab en co/WEF  zijn bezig met expansie  en oorlogen voeren en dat moet stoppen ! Weg met Rutte Swab/WEF !

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Love, Nieuws, Politiek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.