de door Gates gesponsorde FDA keurde schadelijk potassium toe in pfizer-biontech prikken

Belangrijke informatie over de prikken!

Wist U dat er ook een chemisch stof gebruikt word  in covidprikken? een stof die bij bepaalde hoeveelheden dodelijk is zoals deze voor de zgn Lethal injecties word gebruikt.

Artsen, HA, Medici etc moeten toch weten dat dit helemaal niet goed kan zijn !

Bij hoge doses dodelijke zoutoplossing in prikken

 

* Erasmus MC Holding BV

Erasmus/RIVM betrokken bij de uitrol van de agenda 2030/WEF

De Universiteit van Oldenberg werkt al vele lange jaren samen met RIVM/ERASMUS aan 5 g crowdcontrol dmv ai-nano-techniek. Het betreft een systeem om mensen jaarlijks steeds een of meerdere keren in te enten met experimentele vloeistoffen en geavanceerde nano-micro-robots, die signalen ontvangen en uitzenden dmv 5G.  De bedoeling is via 5g techniek de  controle samenleving annex prikdictatuur te vestigen met o.a. het track and tracen van de geprikte bevolking.

Koopmans, Oosterhaus Van Dissel, Daszak,  Fouchier en o.a. de prik promotor Femke Nnijboer(is dat wel haar echte naam?)  vd Universiteit van Twente met ook in haar en alle eerder genoemden uitgebreid netwerk van geleerden waaronder professors, werken dus ook samen met o.a. Oldenberg aan de 5g crowd control techniek en neuro-brain-control,  dat is het via EMF of 5G straling manipuleren van de hersenen en het controleren van de menselijke geest. Ander gezegd:  men is zoals de wetenschappers die betaald worden door de excentrieke multimiljardairs Elon Musk  en Bill  Gates met  het ontwikkelen van een techniek om mensen te reduceren tot “bevelen opvolgende empathie-loze robots”

Erasmus MC Holding BV

Osterhaus of Oosterhype? oktober 2009): de niet-transparante financiële belangen van ErasmusMC en Ab Osterhaus. CoroNovative B.V (Coronavirus patent en vermarkten daarvan)

zie o.a. ook  https://twitter.com/Wftproof/status/1472699498413625345/photo/1

Het, zogenaamde “Coronavirus” patent uit 2003 !

Erasmus MC Holding BV Oosterhaus

Ab Osterhaus (Oosterhuis)Patent

Oosterhuis patent

Het is bizar dat sindsdien (2009) alleen FTM_nl uitvoerig onderzoek zou hebben gedaan naar de miljoenen winsten van Jaap v Dissel en Ab Osterhaus en dat ook nu niet bekend is wat hun financiële belangen zijn en/of die van Erasmus MC Holding  BV bij patenten Corona-virus.

Dat ook het humane vaccin van Isconova  er  gekomen is blijkt uit  een persbericht (na FTM).  Isconova werd  in 2013 overgenomen door Novavax.  Welk bedrag heeft Osterhaus voor zijn aandelen Isconova gekregen? Heeft Oosterhaus  belangen in SLU? Novavax betaalde waarschijnlijk een forse “kickback” fee per vaccin aan Ab Osterhaus. Dergelijke  constructies zie je wel vaker bij zulke overnames.

Abraham Osterhaus zoals u allen kunt checken bij het patentbureau, heeft o.a. Sars-line b met o.a. Ron Fouchier het Betacoronavirus  lineage c ontwikkeld met als doel daar veel geld aan te verdienen.  Dat de ziekteverwekker (SARS Of Coronabeta) in alle prikken zou zitten, dat is echter niet duidelijk omdat bijsluiters( met daarin de vermelding sars-line b en andere informatie)  die eerst was te vinden spoorloos verdwenen is en andere  bijsluiters ook weer me de tijd werden veranderd, en omdat bijvoorbeeld Pfizer en  Astrazeneca/Moderna totaal niet te vertrouwen zijn. Pfizer werd namelijk door de rechter tot een van de hoogste boetes aller tijden in de orde van miljarden dollars veroordeeld zoals wegens bijsluiterbedrog (uitermate crimineel onzorgvuldig gemaakte bijsluiters waar ernstige en dodelijke bijwerkingen waren weggelaten o.a.)

Wat er exact in de overigens diverse soorten prikken zat en wat er nu in zit, dat is op dit moment bij ons team, althans  niet duidelijk en dat zal door goed nationaal en internationaal  onderzoek aan het licht moeten worden gebracht.

Fact check: Pfizer settled allegations of bribery, illegal marketing

Ivolving criminal activities Pfizer in which the company pleaded guilty to a federal criminal charge relating to the marketing of drugs. The company agreed to pay $2.3 billion as part of the settlement.

Note: Moderna werd opgericht door Bill Gates en Anthony Fauci. Bill Gates is niet de eígenaar van Pfizer Inc. De Bill en Melinda Gates Foundation heeft gigantisch veel geld  aan Pfizer gegeven voor onderzoek en het ontwikkelen van ziekteverwerkers en medicijnen etc. Gates bezit  volgens  diverse bronnen wel aandelen in Pfizer.

Koopmans heeft lak aan de Code van Neurenberg.

Marion Koopmans behoort onder ede ondervraagd te worden over de teleconferentie met de KSS-er Fauci. Want zij was met Oosterhaus bezig in Erasmus met het coronabetavirus en 5g nano tech crowd control ism  Oldenberg. Alle biolabs dienen omwille de veiligheid per direct gesloten worden.

zet hiermee aan tot het schenden van en/of overtreedt zelf de code van Neurenberg.

Nu dan ook een Bijsluiter onderzoek

Als voorbeeld nemen wij de op 25 09 2022 online staande bijsluiter v Moderna Spikevax

Spikevax Moderna

Men publiceert:

Over dit geneesmiddel:

Werkzame stof: ELASOMERAN

1,2-DIMYRISTOYL-RAC-GLYCERO-3-METHOXYPOLYETHYLEENGLYCOL-2000
1,2-DISTEAROYL-SN-GLYCERO-3-PHOSPHOCHOLINE
AZIJNZUUR (E 260)
CHOLESTEROL
HEPTADECAAN-9-YL 8-((2-HYDROXYETHYL)(6-OXO-6-(UNDECYLOXY) HEXYL) AMINO) OCTANOAAT
NATRIUMACETAAT 3-WATER (E 262)
SACCHAROSE
TROMETAMOL
TROMETAMOLHYDROCHLORIDE
WATER VOOR INJECTIE

Opmerkingen:

Het door Bill Gates vriendin, de corrupte Pfizer lobyiste Emer Coock,  directrice van  EMA, geeft op de site van EMA  informatie  over de bijwerkingen waaronder hartspierinfectie.

“Myocarditis (inflammation of the heart muscle) and pericarditis (inflammation of the membrane around the heart) may occur in up to 1 in 10,000 people.”

Uitgaande van met kwade opzet naar  beneden gedrukte cijfers, zoals we gates vaccin-bedrijven Moderna en Pfizer wel kennen, zijn er veel meer mensen ziek geworden en overleden agv de prik door een of meerdere bijwerkingen al dan niet in combinatie met met 1, of meerdere onderliggende aandoeningen.

Het zal duidelijk zijn dat er een significant hoger risico  is op overlijden bij bijvoorbeeld mensen die een prik- hartinfectie( Myocarditis) kregen in combinatie met de door een of meerdere prikken veroorzaakte bloedproppen( Trombose).

Hierbij dient opgemerkt te worden dat mensen met Trombose aldus voor dat zij een prik kregen, met of zonder griepklachten, ziek of zieker konden worden en  overleden agv de toegenomen Trombose, en/of mede agv de door de prik of prikken veroorzaakte hartspierinfectie, en mogelijk door de prik of prikken die een schadelijke uitwerking kunnen hebben op reguliere medicijnen zoals bv medicijnen voor Trombose of voor een hartkwaal.

Er is op de hele wereld nog geen enkel multidisciplinair onderzoek gedaan, en met de huidige stand van zaken zoals een veelheid aan liegende wetenschappers, alom corruptie, ruzie om het gelijk en ook een chaos van desinformatie en elkaar tegensprekende wetenschappers en ook gezien de complexiteit van de MNRA technieken etc, is het vrijwel onmogelijk om dit alles binnen een paar jaar in kaart te kunnen brengen.

Dit is onmiskenbaar een zeer goede reden om direct te stoppen met alle prik campagnes wereldwijd!

Minstens  200 000 geprikten Europeanen kregen een hartspierinfectie

Ervan uitgaand dat bijvoorbeeld 40 miljoen mensen geprikt werden met Moderna, zou dat betekenen dat 1000 X  40 = 40 000 geprikten een hartspierinfectie kregen door de Moderna prik of prikken.

Omdat andere prikken  en die van BIONTECH/PFIZER ook tal van bijwerkingen hebben waaronder Trombose en Myocarditis, valt niet uit te sluiten dat als er inderdaad 200 miljoen Europeanen werden geprikt( zoals word beweerd),  en dat een of meerdere keren, dat minstens 200 000 Europeanen een hartspierinfectie kregen door een of meerdere prikken.

Samen met de VS en andere NWO- landen, komt dit  ongeveer neer op het minstens  door  overigens meer  dan 1 wetenschappers gemelde aantal van 500 000 mensen ! die een hartspierinfectie kregen direct door de prik en/of door de prikken.

Echter dient ook rekening gehouden te worden met het aantal mensen met een niet door een prik veroorzaakte reeds aanwezige hartspierinfectie, en met het aantal mensen met een latente, of een al dan wel of niet ( tijdig) behandelde hartspierinfectie, die ook de niet natuurlijke Myocarditis erbij kregen en wel door de prik of door meerdere prikken.

Hoeveel mensen  in de NWO landen direct door Myocarditis agv de prik of prikken zijn komen te overlijden is niet met zekerheid te zeggen, maar het zal voor iedereen glashelder duidelijk zijn dat er per direct in alle landen gestopt moet worden met de prik campagnes gezien het enorm hoge aantal mensen die ziek werden door bijwerkingen en al dan niet wegens 1 of meerdere onderliggende aandoeningen kwamen te overlijden.

 

 
En Rutte?

Rutte blijft maar stoken, ophitsen, poetin aanvallen, en Rutte zei dat het onze oorlog is…waardoor hij de bevolking gevaar laat lopen. Rutte is volgens velen strafbaar bezig

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Gezondheid, Nieuws, Politiek and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.