Erik Boomsma: massa sterfte komt direct door het prikkenDe injectie-schade en de toename aan ziekte en sterfte door de experimentele substanties van AstraZeneca, Pfizer, Moderna en Janssen

Statistieken (CBS) laten een structurele stijging van overlijdens in Nederland zien.  De  gegevens bevestigen volgens velen de gevolgen van de bijwerkingen van de injecties met de experimentele Covid-19 substanties. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zorgen de injecties voor zeer veel zieken en voor meer sterfte als gevolg van de bijwerkingen zoals trombose(bloedklontering), hartspierinfectie(Myocarditis) en de substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem van de mens.

Er worden  meer dan 20 x meer aandoeningen waargenomen bij geïnjecteerden met de experimentele Covid-19 substanties,  die direct toe te wijzen zijn aan de substantiële afbraak door spyke van het natuurlijke afweersysteem. Elke nieuwe injectie wordt het natuurlijke afweersysteem zwakker gemaakt.


7/12/21 – Persconferentie Geert Vanden Bossche, viroloog, vaccinoloog aangaande (groeps) immuniteit. Draadje aangevuld met harde wetenschap. Wilt U iets de kwetsbare mens beschermen? Word ziek, onderbuik wetenschap = dodelijk @JoostNiemollerUpdate persconferentiedr. Wolfgang Wodarg vestigt de aandacht op het feit dat coronavirussen geenszins nieuw zijn voor het immuunsysteem, maar onderdeel zijn van de jaarlijkse griep. Vanwege kruisimmuniteiten zijn veel mensen al lang immuun voor SARS-CoV-2.

dr. Wodarg: “Gevaccineerde mensen lopen het risico op een gevaarlijke overreactie van het immuunsysteem in de winter”

dr. Wolfgang Wodarg heeft sinds het begin van de zogenaamde pandemie onvermoeibaar de wetenschappelijke informatie en achtergronden ter tafel heeft gebracht die door de farmaceutische industrie, de politiek en de media worden onderdrukt. Op 18 oktober publiceerde “Planet Lockdown” – een filmproject waarvoor al tal van internationale experts zijn geïnterviewd – een video-interview met hem: daarin bekritiseert hij niet alleen de enorme belangenconflicten in de vermeende “pandemische strijd”, maar ook waarschuwt voor mogelijk ernstige gevolgen van de Covid-vaccinaties in de winter.

dr. Wodarg: “ Gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Het heeft zich nu bewezen in Israël – ik heb contact met veel artsen in Israël – ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder degenen die zijn ingeënt, en er is ook een groter vaccinatieprogramma in het VK en daar zijn ook problemen.”

“De Europese adviesgroep van de Wereldgezondheidsorganisatie voor immunisatie, voormalig vice-president professor Christian Perronne, verklaarde dat alle gevaccineerde personen tijdens de wintermaanden in quarantaine moeten worden geplaatst, anders riskeren ze een ernstige ziekte.

Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten. Hij was voorzitter van het Comité van Deskundigen Overdraagbare Ziekten van de Hoge Raad Volksgezondheid.

De infectieziektedeskundige bevestigde de snel verslechterende situatie in Israël en het VK en verklaarde: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine worden geplaatst en geïsoleerd van de samenleving.”

Bron:  Presseteam Austria


Zeg NEE tegen de  schadelijke  experimentele injecties en NEE tegen het gebruik van 2G en QR-code!

Zie voor meer bewijzen  >>> Corona injecties zijn zeer schadelijk volgens topgeleerden

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.