EP-landbouwcommissie: Stikstofplan Rutte4 onacceptabelVergadering van de EP-landbouwcommissie over het Europees landbouwbeleid en de door Ruttes Kartel gepleegde stikstofmisdaad (13 juni 2022). EP en andere lidstaten gaan niet akkoord met de door Rutte4 (Klimaatplan van o.a Rutte/Nijppels/Kaag/Pechtold/Ollongreng/) ingezette onteigening van boerenland onder het mom van stikstofreductie. De Europese Commissie bevestigde dat de stikstofplannen een nationale keuze en nationale besluitvorming van Rutte4 zijn, dat metingen ontbreken, en dat er behoefte is aan harde geverifieerde data en metingen voorafgaand aan een eerlijk beleid.

Stikstofprobleem, de grootste leugen. Van der Wal liegt de boeren en ook heel Nederland voor. De leugen regeert in Den Haag. Rutte is een landverrader want hij gaat niet voor het Nederlandse volk, niet voor de boeren. Rutte  valt ons land aan  met Food Innovation House via #COVID19 Nadat de #boeren geheel onteigend zijn komen er Food Hubs in uitrol #SDGs olv @VNONCW  en @VNGemeentenVNONCW etc. doen ook dapper mee. Doe die boeren maar weg, anders komen sdg’s in de knel …

“Stikbeleid door ruttes bende is misdaad tegen het Volk der Nederlanden. Ruttes bende wil de burgers verstikken met een  georganiseerde aanval op ons mooie land”

Tachtig procent van de lucht is #stikstof. Het is een prachtig element en niet gevaarlijk. Toch gaat het kabinet onder leiding van de @VVD 25mld uitgeven aan het vernietigen van onze #boeren. @hermans_sophie lijkt überhaubt niet te begrijpen wat neerslaande #stikstofdioxide doet.

 

De Europese Commissie (directoraat-generaal landbouw en plattelandsontwikkeling) DG AGRI (namens de Europese Commissie aanwezig) eist innovatie en meer technologie om duurzame landbouwproductiviteit te bevorderen en hij eist dat de Nederlandse voedselproductie word behouden.


NWO plannen / Food Hubs / onteigening vd boerenStikstof probleem door Ruttes Bende verzonnen


Prof.Dr. R.H.A. (Ronald) PlasterkGet Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!
Geen berichten gevonden.
Geen berichten gevonden.

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.