Teken het Europees Burgerinitiatief 5GBeste mensen,

De uitrol van 5G lijkt erg mooi maar deze brengt onze rechten op een gezond milieu, op vrijheid en op privacy helaas in gevaar. Wij roepen de Europese Commissie op wetgeving voor te stellen die burgers en het milieu tegen deze gevaren beschermt: Mensen, fauna en flora ondervinden namelijk schade van straling. De huidige blootstellingslimieten bieden onvoldoende bescherming – vooral voor kwetsbare mensen (zoals kinderen, zwangere vrouwen, patiënten, ouden van dagen), dieren, bestuivende insecten, bomen en planten.


Wat is er aan de hand?

Met de gigantische uitrol van 5G zal het aantal aangesloten elektronische apparaten, antennes en satellieten zeer explosief toenemen. Dit zal leiden tot een onhoudbaar energieverbruik, stralingsemissies, mijnbouw en vervuiling hetgeen de biodiversiteit en natuurlijke habitats in gevaar brengt.


5G en de daarop aangesloten objecten maken massale dataverzameling en surveillance mogelijk. Dit zal het risico op cybercriminaliteit, het lekken van, diefstal van en wederverkoop van data en het misbruik van kunstmatige intelligentie verhogen.

Tienduizenden artsen en geleerden van over de wereld  hebben een manifest ondertekend waarin duidelijk word gemaakt dat uit onderzoek is gebleken dat 5G straling ziektebeelden veroorzaakt zoals o.a. Tinnitus (oorsuis), migraine, hartritmestoornissen, bloedcel-schade en een significant hoger risico op vormen van kanker (leukemie)

Uit de publicaties op Internet blijkt dat sinds januari 2022 veel meer dan 63.000 wetenschappers, dokters, milieu- organisaties en burgers uit 168 landen de uitrol van het 5e generatie draadloze mobiele netwerk willen stoppen, met inbegrip van 5G met tienduizenden satellieten, omdat 5G straling volgens hen schadelijk is voor mens en milieu. Het gebruik van mobiele RF 5G  straling leidt volgens de onderzoekers tot allerlei ziektebeelden en een significant hoger risico op hersenkanker.

Prof dr. Martin Pall, emeritus hoogleraar Biochemie en Fundamentele Medische Wetenschappen aan de Washington State University :

“De wereldwijde introductie van 5G – zonder voorafgaande, uitgebreide gezondheidstests – noemt hij “volslagen krankzinnig” en “het stomste idee uit de hele wereldgeschiedenis.”

“Ze vertellen je dat het het milieu op aarde zal redden…
MAAR in werkelijkheid meer elektronische apparaten, meer elektronisch afval, meer elektriciteitsverbruik, onveiligheid en privacyschending door crowd-control, meer mijnbouw, meer ziekmakende straling, meer vervuiling en een catastrofale milieu-impact.”

Per April 2020 hebben meer dan 227,433 artsen en organisaties uit 211 landen het 5GspaceAppeal  ondertekend.

Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG) heeft op 14 mei  2020 in een persbericht aangegeven uitermate bezorgd te zijn over de uitrol van 5G. Zij roept op 5G niet uit te rollen zolang er geen onafhankelijk bewijs is voor de veiligheid van 5G-straling.


Oplossingen:


Vanwege de gevaren, zoals ziekte door straling, roepen wij op tot een moratorium op de uitrol van 5G totdat alle schadelijke effecten volledig zijn onderzocht.

Wij verzoeken de EU om zich te houden aan de EU-wetten en -waarden en stellen de volgende wetgeving voor:

Maak regelgeving om al het leven te beschermen tegen radiofrequente en microgolfstraling

Maak strenge regelgeving om het milieu te beschermen tegen 5G en digitalisering/massale verzameling en bewaking/cybercriminaliteit, datalekken, diefstal, wederverkoop en misbruik

Maak regelgeving voor effectieve databescherming teneinde onze privacy, veiligheid en vrijheid te waarborgen

Teken het Europees Burgerinitiatief

>>> Teken    Europees burgerinitiatief

>>> Info         https://signstop5g.eu/nl

>>> Dossier    D O S S I E R  RF  5 G

 

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Natuur, Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.