emeritus hoogleraar professor Cees HamelinkOMT moet weg !

Minister Kuipers, mag ik u adviseren dit team zo snel mogelijk te ontbinden!” zegt professor Hamelink

We leven in een democratische samenleving, wat betekent dat het volk regeert. “Maar heerst het volk óf wordt het bestuurd door … deskundigen?” dat vraagt emeritus hoogleraar professor Cees Hamelink zich hardop af.

“Een volk dat toestaat gerepresenteerd te worden verliest haar vrijheid. Een autonoom volk beslist zelf over haar leven en toekomst en kan die besluitvorming niet overdragen aan deskundigen. We hebben daarvan natuurlijk in de afgelopen twee jaar een sterk voorbeeld gezien. We lieten de autonomie over onze gezondheid over aan de deskundigen van het OMT – een niet transparant gezelschap van mannen en vrouwen – die uit de wetenschappelijke literatuur een selectie maakten en die als het laatste woord van de wetenschap presenteerden. Minister Kuipers mag ik u adviseren dit team zo snel mogelijk te ontbinden!” zegt professor Hamelink.

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
Dit bericht is geplaatst in Column met de tags , , . Bookmark de permalink.

Doe mee!

Reacties

@peepso_user_2(Stan Rams)
https://www.youtube.com/watch?v=eOx_mAyo0xM Red Hot Chili Peppers - Dani California [Bass Cover]

@peepso_user_2(Stan Rams)

3 maanden geleden
@peepso_user_2(Stan Rams)

3 maanden geleden
@peepso_user_2(Stan Rams)

3 maanden geleden