Engeland stopt met vrijwel alle corona maatregelenBoris Johnson verklaarde woensdag dat vanaf volgende week niemand verplicht een mondkapje hoeft te dragen. Het thuiswerkadvies komt te vervallen en er komt ook geen verplichte coronapas.Na een aanvraag tot vrijgeven van informatie bij het CBS van Groot-Brittannië blijkt dat er in 2 jaar tijd 17.300 mensen AAN covid-19 (griep) overleden zijn, en enkel 3600 onder de 65 jaar. Groot-Brittannië heeft 62,2 miljoen inwoners. Engeland is volgens wetenschappers over de piek in het aantal besmettingen heen en kan een groot aantal regels versoepelen.


Johnson verklaarde ook om met zijn regering samen te werken aan een langetermijnstrategie voor de aanpak van COVID-19 en hoe nieuwe restricties in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Er blijven nog een paar maatregelen zoals voor verzorgingshuizen, en het verplicht in isolatie gaan als men ziek is getest.  De premier  overweegt  ook die maatregel snel overboord te gooien.Former WHO vice-president speaks at an EU summit: Approving and promoting the vaccine is the biggest scandal of medical history.


Update : nog veel meer geleerden spreken zich uit tegen de prik dictatuur !Ao. Univ.-Prof. Dr. Michael Geistlinger im Zuge des Expertenhearings im parlamentarischen Gesundheitsausschuss zum Thema “COVID-19-Impfpflichtgesetz”, am 17.1.2022. Die drei Wortmeldungen wurden in diesem Video zusammengefasst. (Quelle: Parlaments-Mediathek)


17000 US artsen en geleerden tegen corona mandaat !
Hoogleraar Karel van Wolferen. Mensen gaan onnodig dood omdat de staat het gebruik van een werkend medicijn tegen #Corona heeft verboden…
Downloadditfilmpje en zet het op je eigen Twitter kanaal!


Bron Nu.nl

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.