Eerbetoon Hans Moolenburgh vaccinatie lezing Prik Mij Maar Lek Symposium CZ
Corona Vaccin is gevaarlijk, het veranderd je genetische codeRutte en de Jonghe hebben meer dan 10 000 mensen (oversterfte) de dood in gejaagd door hun corona wanbeleid


De zgn wetenschappers die door Kill Bill Gates betaald worden en andere laboratorium Frankennsteiners klooien met RNA/ DNA zoals met vaccins, het is levensgevaarlijk want het  zijn net een stel onberekenbare kleuters die met DNA spelen alsof het  LEGO is,   en die denken dat ze voor G O D kunnen spelen.

HSM TV Hans Moolenburgh vaccinatie lezing ‘Prik Mij Maar Lek Symposium’ CZ. In verband met het overlijden van de heer Hans Moolenburgh sr (huisarts – en mens – in ruste), dit speciale eerbetoon namens ons. Het betreft zijn lezing tijdens het door ons georganiseerde ‘Prik Mij Maar Lek’ symposium, 1 november 2014 in ons Centrum Zonnewijzer destijds. Let op: deze video bevat ook belangrijke grafieken en beeldmateriaal, die bij andere presentaties nog niet geheel in beeld zijn gebracht! Zie ook tekst en links naar meer werk van Hans Moolenburgh, hieronder:

“Hans heeft als mens en arts ongelofelijk veel betekend voor heel veel mensen, en heeft met zijn anti-fluoridering artsengroep en zijn vaccinatieschade inzichten en ervaring heel wat levens gered! Een groot man met een nog groter brein, ziel en hart die ik persoonlijk heb gekend, gefilmd en geïnterviewd. Ik had ook de eer dat hij een indrukwekkend voorwoord schreef voor mijn boek ‘De Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische,- en Voedingsindustrie’ (zie een deel van zijn voorwoord hieronder bij de reacties onder de video).

We werkten zelfs samen aan onze plannen voor een heus GezondZijnsHuis. En ook de jaartraining ‘Gezonde Zorg en Duurzame Gezondheid’ die wij in 2017 hadden opgezet vanuit ons Centrum Zonnewijzer noemde hij “een draaiboek voor de GeneesKunst voor de komende 50 jaar”. Helaas is ons (fysieke) centrum niet meer en deze bijzondere liefdevolle heer ook niet meer… Maar zijn werk en strijd (en nalatenschap) wordt voortgezet, dat is een ding dat zeker is.

Ik zal hieronder en elders mijn interview met hem, enkele lezingen van zijn hand die ik heb gefilmd en ‘De Waarheid over Vaccinaties’ tv-dialoog die ik heb opgezet en geproduceerd (met Hans Moolenburgh als een van de drie tafelgasten) opnieuw plaatsen. Lieve Hans, rust zacht en wees gerust: je harde werk is klaar, maar wordt versneld voortgezet…

Drs. John Consemulder
(neuropsycholoog, research journalist, auteur, muziek/events/radio/tv producent)”

Vaccin moordwapen

De spuiten zijn 100% vergif.  Het dodental van van de CORONA crisis is nog niet hoog genoeg, om de RIVM en de WHO peilingen te doen gelden. Met die spuiten gáát het dodental nog verder omhoog.  Zelfs bij de GGD test straat wordt je bewust besmet want die watten staaf is drager van het Corona virus.  Tijd om alles kenbaar te maken en hoogverraad af te kondigen. En goed en rationeel nadenken..

M. Rutte, Ab Oosterhaus, H  de J, Bill Gates, Tedros (WHO)  zijn levensgevaarlijk. Hugo De J zijn broer werkt in de vaccin-industrie. Zijn  vader is dominee maar opa, was kamp bewaarder van de nazi’s, net zoals de opa van rutte (dilling) (SBB)en G. Soros. De geschiedenis van 1936 herhaald zich op dit moment. Winkels sluiten avond klok etc. Levensgevaarlijke gasten zijn er op dit moment aan de macht.

Niet alleen de klimaat drammers waanzin. Ook de CORONA waanzin moet stoppen.
Het CORONA virus zit al vanaf 2016 in de griep vaccin. Veel van die griepprik afhankelijke mensen zijn omdat Rutte & Co dat wilden overleden, met name ouderen. Omdat deze (R)overheid hun pensioen hééft verkwanseld aan Brussel en Straatsburg voor Klimaat idioterie. Massa emigratie (uit veilige landen). WEF heverdeling  Kapitaal, grondonteigening, massa vaccinatie, genocide op ouderen. Alles moet gestopt en terug gedraaid worden.  Bekende wereldleiders – waaronder de Braziliaanse president Jair Bolsonaro, de aartsbischop van Rome Carlo Vigano,  Viktor Orban,  de gerenommeerde professor Raoult en vele anderen – doen een dringend beroep op u.


zie>>>StopWorldControl.com

We hopen dat u deze levensbelangrijke informatie aandachtig tot u zult nemen en de nodige stappen zult zetten om het welzijn van de mensen die u dient, te verzekeren.
They aprove baby murder for making vaccins from living aborted fetuses


rutte en bill gatesEvil Gatesvaccin rotzooi


Corona is a hoaxzie ook Corona Sam Vaccin en nadere uitleg over de Corona Crisis


Zie ook  Vaccinaties  Alarm

About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Gezondheid and tagged , . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties