doe wat U voelt wat er gedaan moet worden, volg uw hart de enige weg en de juiste

I

I

Beste mensen,

Het gaat erg aan het hart, ontelbaar veel mensen zijn diep getroffen  door de waardeloze leugen regeringen en hun criminele handelswijze.  De schade is niet te overzien. Het verdriet is onvoorstelbaar wat er gebeurd,  door de schuld van de elites en de Hoge Adel  die denken verheven te zijn boven het volk  en  door de schuld van de liegende Media  met hun valse propaganda waarmee ze de regerende elites helpen om oorlogen te voeren en overal onheil aan te richten.


Ieder mens die door onrecht misdaad getroffen is er 1 teveel.  De wereld is een wonderbaarlijke planeet maar ook helaas een onveilige plek zoals door natuur rampen, oorlogen en geweld. Wraak nemen neemt het verdriet niet weg. We dienen de misdaad en corruptie effectief en niet slapjes aan te pakken en  met een goede preventie inzetten op  handhaving en educatie. Samenwerking is essentieel om de wereld mooier veiliger vrijer leuker gezonder te maken en om de wonderschone natuur die bedreigd word zoals door giflozing biomassa uitstoot boomkap en vervuiling te redden.


De nieuwe lente begint bij ieder zelf, en dan samen met steeds meer en meer verzetten we bergen tenzij men de moed laat zakken en nergens meer in gelooft en zich overgeeft aan de corrupte elites en zwicht voor misdaad. Weet goed, het geloof de wil voor vrijheid  en de liefde vd mens kan met geen macht van de wereld gebroken worden, zo leert de geschiedenis, dat ware vrede niet door drang en repressie maar alleen door ware liefde, licht en wijsheid kan bestaan.


De wereld in de ontwaking die steeds voortduurt, is zich nu in een rap tempo bijeen aan het pakken om schoon schip te maken,  om een nieuwe tijd van liefde en vrede vorm te geven waarbij elk mens de taak heeft daaraan bij te dragen.

Geef de moed niet op, doe wat U in uw hart voelt wat er gedaan moet worden,  volg uw hart de enige weg en de juiste. Elke bijdrage is onmisbaar omdat het meer is dan een strijd is tussen goed en kwaad en een strijd voor het voortbestaan van de mensheid en Moeder Aarde die alleen maar met liefde zal slagen door samen te werken  want liefde overwint alles, geloof en geef de moed niet op, samen zullen we slagen!

Ik wens u allen veel liefde,  gezondheid,  sterkte en al het goede toe.

Stan Rams

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.