5G klachten hartritmestoornissen Tinnitus hoofdpijn longinfecties electroshocks

5g klachten

Beste mensen,

Pieptonen horen? Last van benauwdheid? Longinfectie?

Mobiele straling heeft er wel degelijk mee te maken, endat is geen complottheorie.

Als U wilt weten aan welke gevaren van mobiele straling U volgens tienduizenden artsen en wetenschappers en organisaties van over de hele wereld al vele jaren bent blootgesteld, en als U wilt weten welke nadelen en schade het nieuwste mobiele netwerk 5G met zich mee kan  brengen,  bekijk dan ter introductie,  de documentaire “5G-apocalyps” in zijn geheel van Sacha Stone, en de inspirerende lezing van Claire Edwards: The Madness of Putting 53,000 5G Satellites in Space.

Vorm uw eigen mening door het bestuderen van het op deze pagina gepubliceerde RF en 5G dossier met een schat aan informatie, bewijzen, getuigenissen van wetenschappers,  nieuws, videos en de bijgevoegde enorm grote link- en bronvermelding.

Het  RF 5G mobiele straling dossier word regelmatig aangevuld en bijgewerkt met de nieuwste bevindingen en updates uit de wereld van wetenschappers en mensen uit alle lagen van de bevolking van de hele wereld.  Bij alle items zijn links vermeld, bewijs stukken, fact checks en de ethische verantwoording. Het dossier is bedoeld als bron en als studie-dossier ten dienste van  iedereen, voor een beter begrip, inzicht, en voor een betere gezonde en liefdevolle samenleving.

Informeer U goed, in het belang van Uzelf, en  in het belang  van uw dierbaren, de kinderen en de komende generaties,  voor de vrijheid, veiligheid en de gezondheid van alles dat leeft en bloeit op Moeder Aarde,  dat door Natuur vernietigende overheden, multinationals en schatrijke figuren met hun levensgevaarlijke DNA technieken en bio-wapens zoals muterende  Corona AI Virussen dreigt verloren te gaan.!

Zie het EMF 5G Dossier

Ik wens U allen veel liefde, sterkte en een goede gezondheid toe,

Met vriendelijke groet,

Stan Rams

Amsterdam,  27 11 2020

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Gezondheid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.