Tips voor een sterker immuunsysteem

versterken-imuunsysteem

Het immuunsysteem versterken

Het immuunstelsel werd door het merendeel van de wetenschap bestudeerd en steeds weer ontdekt men weer wat nieuws. Het immuunstelsel word in de moderne tijd door de meeste media echter steeds weer verkeerd benoemd als 1 enkel systeem,  zoals door de staatsmedia die nieuwe of alreeds lang bekende kennis en deugdelijke ontdekkingen op het gebied van de wetenschap,  liever niet publiek maken zoals Rutte en Co dat met opzet  doen, om de burgers te misleiden, armer te maken en te verdelen via ingehuurde liegende pseudo-geleerden,kwakzalvers en valse propaganda media zoals NOS, Nieuwsuur, Jinek, Lubach etc.

Spreken we echter over gezondheid en het “afweerstelsel” van de mens, dan  zijn er gelukkig wel heel wat goede tips en werkzame middelen beschikbaar, voor een betere afweer en voor een betere gezondheid en een gezondere leefstijl.

Hieronder treft U de gewenste informatie  met de beste tips voor het versterken van uw weerstand en voor een betere gezondheid.

Versterk Uw weerstand door:

*gezond en gevarieerd eten, eten van vers fruit

*elke dag of  meer dan 1 per week,  een appel eten, deze eerst wel goed wassen onder de kraan

*eten van verse natuurlijke antibiotica zoals knoflook, ui en ander natuurlijke producten zoals gember, olijf, en het gebruik van biologische lijnzaadolie

*vitamine A  zorgt mede voor een goede weerstand omdat het een rol zou spelen bij de ontwikkeling van een type witte bloedcellen die je lichaam helpen beschermen tegen ziekteverwekkers. Vitamine A zit onder andere in ei, donkere bladgroentes en levertraan.

*vitamine C – helpt het natuurlijk afweersysteem van je lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf en heeft zo een positieve invloed op je immuunsysteem. Sinaasappels, (vers) sinaasappelsap, broccoli, tomaat, aardbei en rode of groene paprika zijn allemaal rijk aan vitamine C.

*vitamine D – ondersteunt het immuunsysteem en helpt zo het lichaam beschermen tegen infecties. Tussen maart en oktober vormt zonlicht onze voornaamste bron van vitamine D. In de wintermaanden is de productie van vitamine D laag of afwezig. Dan gebruikt je lichaam de voorraad die je tijdens de zomermaanden hebt opgebouwd. Dit kan je aanvullen met een supplement.

*zink helpt het immuunsysteem, het zit o.a. in zeevruchten,  pompoenpitten, kikkererwten en eieren.  Pas op dat je niet te veel zink binnenkrijgt. Het Voedingscentrum hanteert een dagelijkse aanbeveling van 9m voor mannen en 7mg voor vrouwen. De reden dat Rutte en v Dissel en tal van andere oplichters  Zink en HCQ niet promoten en deze werkzame middelen afwijzen, zal duidelijk zijn,  zij willen helemaal niet dat mensen door die stoffen beter worden omdat hun handlangers zoals de Duitse Pharma veel meer geld verdienen aan zieke mensen, dan aan de gezonde burgers.

*ijzer heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. IJzer zit in vlees, groene groenten, noten en volkorenproducten.

*citrusfruit is een zeer goede bron van vitamine C, en heeft een positieve invloed heeft op het immuunsysteem.  Het is het belangrijk om elke dag voeding te eten waar vitamine C in zit zoals verse sinaasappel, citroen en limoen.

*kiwi ‘s  zijn zeer voedzaam,  ze bevatten  meer vitamine C (1 kiwi = 166% van de dagelijkse behoefte) dan veel andere fruitsoorten. Kiwi is een goede kaliumbron. Kiwi’s bevatten het cholesterolverlagende pectine, aminozuren, bètacaroteen, foliumzuur, magnesium, koper, zink, fosfor, mangaan, vitamine A en ze zijn een vetarme bron van vitamine E. Ze bevatten ook koolhydraten, eiwitten en zeer weinig vet. De kiwi kan niet met melkproducten gegeten worden, omdat het enzym actinidine de eiwitten afbreekt en het geheel een bittere smaak geeft. Het actinidine enzym breekt ook gelatine af maar kan wel gebruikt worden in marinades, omdat het het vlees al enigszins verteert en malser maakt. Het enzym verdwijnt door de kiwi te blancheren.

*champignons zijn een van de weinige plantaardige bronnen van vitamine D dat nodig is  voor een goede weerstand.

*pecannoten zijn rijk aan gezonde vetten en mineralen zoals zink. Zink zorgt mede voor een goede weerstand en helpt bij de opname van zuurstof.

*kaneel heeft een antibacteriële werking en kan zo het vermogen van bacteriën om zich te vermenigvuldigen tegenwerken

*eet regelmatig liefst natuurlijke antibiotica zoals knoflook en ui. Knoflook heeft net zoals de ui zeer sterke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen

*van cannabis afgeleide antibiotica zoals THC worden de komende jaren belangrijker voor de wetenschap. Onderzoek naar de antibacteriële effecten van THC  toonde aan dat cannabinoïde effectief is tegen streptokokken en stafylokokken –  stafylokokbesmetting.  THC (CBD)  bleek echter niet effectief te zijn  tegen bacteriën in het bloed, en niet effectief  tegen diverse soorten gramnegatieve bacteriën. Meer recent uitgevoerde studies toonden aan dat Cannabisolie werkzaam kan zijn, als antibioticum bij Pseudomonas aeruginosa en E.coli. (2 soorten gramnegatieve bacteriën).

*verse producten bevatten doorgaans  veel meer vitamines, mineralen en stoffen die onmisbaar zijn voor een goed werkend immuunsysteem.

*watermeloen is rijk aan vitamine A, C en vitamine B6, en draagt bij aan een goede weerstand. Het rode vruchtvlees van de watermeloen is rijk aan lycopeen, dat bekend staat als een krachtige antioxidant. Antioxidanten helpt je lichaamscellen beschermen tegen slechte invloeden van buitenaf.

*citrusfruit is een geweldige bron van vitamine C, en heeft een positieve invloed heeft op het immuunsysteem.  Het is het belangrijk om elke dag voeding te eten waar vitamine C in zit zoals sinaasappel, citroen en limoen.

*broccoli zit vol met vitamine A, C en E en bevat choline, waarvan gezegd wordt dat het goed is voor je darmen. Door broccoli rauw te eten of te stomen, blijven er meer voedingsstoffen behouden dan wanneer je de broccoli kookt.

*rode paprika  is rijk aan vitamine C, dat je immuunsysteem ondersteunt. Vitamine C stimuleert bovendien de opname van ijzer, dat ook belangrijk is voor je weerstand.

*vlierbessen bevatten veel flavanoïden, dat zijn antioxidanten die je helpen beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf en bijdragen aan een sneller herstel zoals bij griep

*chilipepers zijn rijk aan vitamine A en C en bevatten capsaïcine, waarvan gezegd wordt dat het bacteriële infecties kan voorkomen en slijm dunner kan maken.

*eet geen rund, schaap en geen varkensvlees, geen ingeblikt vlees, en zo min mogelijk of liefst helemaal geen vlees

*koop geen voeding uit lage loonlanden waar men de regels  omtrent voedselwaren omzeilt en waar de hygiene bij de productie ver te zoeken is. Koop betrouwbaar goed voedsel zoals dat door de Nederlandse boeren duurzaam en goed in eigen land word geproduceerd.

*eet vezelrijk brood en zorg voor een gezonde darmflora. Voeding heeft een grote impact op darmbacteriën, daarom is het belangrijk om voor gezonde voeding te kiezen, veel groente en zo puur mogelijk. Medicatie (vooral antibiotica), stress en alcohol hebben een negatieve invloed op de darmflora.

*liefst geen fluor gebruiken zoals dat in tandpasta zit en massaal word verkocht

*voldoende en regelmatig slapen

*probeer altijd overgewicht te voorkomen of tegen te gaan door een verstandig dieet

*gebruik geen slaappillen maar natuurlijke middelen en gezonde kruiden en Thee zoals Kamillethee.

*pillen?: “We worden voortdurend bedonderd door de farmaceutische industrie” Met leugens propageert de machtige farmaceutische industrie pillen waar ze vooral zelf beter van word, zo waarschuwt huisarts Hans van der Linde.

*kamillethee werkt kalmerend en slaap – opwekkend. Van lavendelthee ontspannen je zenuwen en de thee vermindert angst. Witte thee,Muntthee, Valeriaan wortel thee bevorderen de nachtrust. Bovendien zitten in thee vitaminen zoals A, B1, B2 en B6. Vitamine A beschermt tegen nachtblindheid, vitamine B6 is belangrijk voor het metabolisme en de vitamines B1 en B2 zijn nodig om energie uit het voedsel vrij te maken. Thee bevat verder geen calorieën en zorgt, naast de gezondheidsvoordelen, voor een beter algemeen welzijn.

*ginseng wordt zeer veel gebruikt als algemeen tonicum ter bevordering van de levensduur zoals in het Verre Oosten, met name China, Korea en Japan. Ginseng is  een van de meest populaire kruidengeneesmiddelen van de wereld.

*neem af en toe voor de rust voor  het slapen  een zogenaamde oorlam (warme groene thee, melk met een scheut rum(alcohol) maar pas op met alcohol want alcohol is schadelijk, en zelfs zeer gevaarlijk bij overmatig gebruik met hoge percentages zoals  Strohrum dodelijk.

*kurkuma, is niet aan te bevelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat kurkuma de werking van geneesmiddelen beïnvloedt, en dat kan in potentie gevaarlijke effecten hebben. Er is ondanks veel onderzoek geen sluitend bewijs dat Curcumine als therapeuticum een gezondheidsvoordeel bewerkstelligd door kurkuma of aanverwante stoffen.  Omdat curcumine in de mens nauwelijks kan worden opgenomen in de darm en omdat het zeer snel wordt gemetaboliseerd, is het therapeutisch nut ervan zeer twijfelachtig

*ook het nemen van een douche is  goed voor het slapen

*handen regelmatig met gewone zeep wassen, gebruik geen prikkelende desinfecteer rotzooi die de natuurlijke huidbalans en de eerste lijnafweer van de handen kapot maakt

*wisselbaden Dr Kneipp therapie, bevorderen vd bloedsomloop door wisselen van koud en warm water. Baden in mineraalrijk water met de daarbij horende DR Kneipp therapie Sebastian Anton Kneipp is een van de grondleggers van de natuurgeneeskunde en werd wereldberoemd wegens de door hem ontwikkelde “Kneippkuur”. Dat is een vorm van hydrotherapie, die op verschillende manieren gebruikmaakt van water, temperatuur en druk.

*met name de kabinetten Rutte hebben steeds het (herinvoeren) van Kneipp Kuuroorden willens en wetens gesaboteerd en geen aandacht besteed aan zeer beproefde alternatieve geneeswijzen. Rutte heeft met zijn kwakzalvers ook de alom vertrouwde apotheek-producten  fors duurder gemaakt. Rutte verhoogde de BTW op groente en fruit en door het opdrijven van de belastingdruk, werden de kosten op het leven onderhoud en de kosten van medicijnen zeer fors verhoogd, wat allemaal zeer slecht is en het gevolg is van   wanbeleid, en belangenverstrengeling met de Woekerwinst Zorgsector en Big Pharma.

*stress vermijden/ verwerken, ontspanning, ademhaling stimulatie controle meditatie (buik-ademhaling) voor betere zuurstof opname en verwerking afvalstoffen. Langdurige chronische stress kan er voor zorgen dat het  immuunsysteem afzwakt. Hierdoor krijg je sneller pijnklachten of kun je ziek worden

*voldoende lichaamsbeweging, sport, wandelen, fitness etc

*een gezondere werk en leefomgeving met open ventilatie( frisse lucht). In Nederland zijn honderd duizenden werkplekken niet gezond wegens een  verouderd of slecht gesloten airco systeem.

*sterk af te raden is het verstoken van bomen in biomassa centrales en houtstook (open haard), en of het gebruik van koolmonoxide uitstotende kachels omdat door het verstoken van hout CO2 en roetstoffen (die kanker veroorzaken) vrijkomen die tevens het immuunstelsel uitputten of door de war schoppen en wegens het door stook veroorzaakt zuurstof tekort dat  bij slechte ventilatie tot bewusteloosheid en de dood zal leiden.

*Wees alert voor het gevaar van dodelijke koolmonoxide vergiftiging door onveilige kachels en (zo ook hout-stook)  in niet geventileerde ruimtes waardoor jaarlijks in Nederland steeds meer mensen komen te overlijden

*een goede maar geen overdreven hygiene,  ga je handen absoluut niet stuk wassen zoals de achterlijke sufkop Klaas Dijkhoff van de VVD adviseerde via twitter

*het gebit dient men goed te onderhouden door goed poetsen, en door regelmatig tandartsbezoek. In Nederland heeft 40 procent vd bevolking een slecht of zeer slecht gebit en door de opeenhoping van ziektekiemen ziektes zoals caries en paradontose. Uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen is gebleken dat bijna een derde van de Nederlandse bevolking lijdt aan een chronische tandvleesontsteking. Het slechte gebit  veroorzaakt vaak  chronische pijnklachten.  Een verzwakt immuunsysteem vergroot de kans op tandvleesproblemen en op gaatjes. Bacteriën en ziektekiemen en/of gifstoffen kunnen gemakkelijk ons lichaam binnendringen via gaatjes en dat zorgt er weer voor dat je immuunsysteem overuren moet draaien of zelfs niet meer goed werkt. Parodontitis verhoogt het risico op coronaire hartafwijkingen, op herseninfarct, op zwangerschapscomplicaties en vooral op focale infectie. Parodontitis kan gepaard gaan met slechte adem of halitosis.

*beperken van straling zoals van  beeldschermen, wifi, UMTS, mobiele telefonie. Straling versterkt volgens empirisch onderzoek de groei van bacterien en straling veroorzaakt bloed(celwand)schade, DNA schade en tal van andere klachten omdat straling het afweermechanisme schaadt(bloedcelwand/dna schade) waardoor steeds meer mensen met een slechte afweer direct zieker worden, en kerngezonde mensen op de lange duur ziek of ineens heel erg ziek worden door staling en een combinatie van andere factoren zoals door TB of een andere (longinfectie) of (auto immuun) ziekte.

*inademen van frisse lucht, zoals al helemaal aan te raden de gezonde zeelucht aan de kust

*vaccinatie zoals voor kinkhoest, dyfterie, pokken, polio, mazelen etc zijn effectief gebleken maar niet alle vaccins zijn zomaar goed en zelfs sterk af te raden zoals de griepprik en allerhande rotzooi van bedrijven zoals het wegens fraude veroordeelde Vaccin bedrijf Astrazenica(waar Rutte III voor zeer veel geld zaken mee doet)  waar van alles in zit dat zeer beslist niet in het lichaam thuishoort

*landelijk verbod  eisen op glyfosaat wegens door glyfosaat veroorzaakte ziekte (kanker) en de afbraak door glyfosaat van cellen en T afweercellen. Rutte III wil ten koste van alles geen verbod op het vreselijke Glyfosaat

*baden in de zon (maar niet te lang zoals in felle zon wegens gevaar op huidkanker) voor opnemen natuurlijke straling zoals door de zon, aangezien zonlicht(gamma stralen)  ziektekiemen doodt. De  ochtend en avond zon straalt overigens meer goede infrarood stralen. Die herstellen de huid, versnellen het metabolisme en dat heeft een positieve invloed op de afweer van ziektekiemen.

*drink voldoende. Het Voedingscentrum raadt volwassenen aan om 1,5 tot 2 liter vocht per dag te drinken.

*liefst geen zonnebad meer nemen in zogenaamde solaria wegens de onnatuurlijke straling die het immuunstelsel en de huidcel werking overbelast en wegens de  solaria radiatie en electrosmog

*TL-buizen! en zogenaamde spaarlampen zijn erg slecht voor het Klimaat en versterken de groei van schimmels en bacterien die ziektes veroorzaken

*het zo min mogelijk blootstellen en maximaal mijden van rontgenstraling  zoals door MRI scans in ziekenhuizen

*tenzij het nodig is bezoek, maar  maximaal mijden van ziekenhuizen, omdat de hygiene in de ziekenhuizen de laatste 10 jaar achteruit is gegaan zoals door bezuinigen op schoonmaak, en wegens de aanwezigheid van MRSA en andere ziektekiemen die zich begeven( of zoals bij TB) kunnen begeven op deurklinken, kranen zoals op het toilet en zelfs zoals MRSA in de artsenkamer en op de IC

*sociaal contact bevorderen (behalve bij zeer besmettelijke ziektes zoals Tubercoluse) is aan te bevelen wegens het bevorderen van het ontstaan van  de zgn groep immuniteit. Bovendien leidt  contact ook tot het via de lucht en huid doorgeven van  de zogenaamde “bacteriofagen”, die tal van ziektekiemen bestrijden en zoals bekend een hele reeks van aandoeningen helen.

*macrofagen zijn de veelvraten van het immuunsysteem, ook wel monocyten genoemd, dat zijn relatief grote immuuncellen, die via receptoren bacteriën, virussen, dode cellen en andere zaken die niet lijken op gezonde lichaamscellen, kunnen herkennen en afbreken.

*Volgens de info bij de GOOGLE zoekresultaten staat er zoals hierboven  “kunnen herkennen en afbreken” en men vergeet met opzet te vermelden dat tal van aandoeningen wel degelijk 100 procent worden genezen door bacteriofagen zoals deze aangewend worden in tal van voormalige Oostblok landen.

*het binnen krijgen van bacteriofagen, daar zijn ook veel meer studies voor nodig  om te weten hoe deze overal aangewend zouden kunnen worden tegen tal van bacteriele ziektes en aandoeningen. Rutte III maar ook andere overheden zoals Merkels GROKO  werken de ontwikkeling en uitrol  van deze effectieve techniek alleen maar tegen omdat zij zoals vanouds de belangen dienen van de Pharma Industrie, die  ontzettend veel meer geld verdient met reguliere medicijnen en door middel van het ziek houden van mensen door de verkoop van matig tot slechte medicijnen en korte termijn lapmiddelen.

*de meeste mensen en zo ook smetvrees patienten die zich isoleren, worden en blijven eerder ziek, dan ravottende kinderen die in de speeltuinen  met knikkers en ballen in de modder spelen. Isoleren werkt averechts op de natuurlijke ontwikkeling van een zogenaamde groepsimmuniteit. Rutte III  adviezen en onzinnige regels  zoals de 1.5 meter regel en isolatie van ouderen zijn, zoals elke medicus weet,  zeer sterk af te raden wegens de schadelijke gevolgen zoals de toename van eenzaamheid, depressie en doodziek worden door het ontbreken van aandacht en liefdevolle  zorg (geen handen aan het bed) en het uitblijven van immuniteit wegens het opgelegde contactverbod.

*maximaal ontmoedigen  van het gebruik van mondkapjes wegens de onveiligheid van allerlei soorten en maten, en de nadelige gevolgen van het dragen op het immuunstelsel zoals door opeenhoping (en verspreiding) ziektekiemen, mogelijk aanwezig fiber, synthetische en allergie verwekkende stoffen, bacterien schimmels en kokken, en wegens de verhoging CO2 en de afname van zuurstof in het bloed (plus minus 21 procent). Zelfs een afname van slechts 21 procent zuurstof agv dragen van bepaalde kapjes, kan doorslaggevend zijn bij het wel of niet goed aflopen of erger worden van infecties in combinatie met  1  of meerdere aandoeningen.. Voor de afweer(doden opruimen bacterien – bactericide), is zuurstof essentieel. Minder zuurstof vergroot bacteriele infecties. Kapjes dragen is dan ook zeer sterk af te raden omdat door minder zuurstof, minder bacterien door het afweerstelsel zoals ook door zuurstof  worden opgeruimd.

*patienten met longziektes en longinfecties (al dan niet met geen, of met 1 of meerdere onderliggende aandoeningen) overlijden door teveel CO2, door een tekort aan zuurstof of  zoals door hartfalen doordat er door de longen niet voldoende zuurstof word opgenomen en in het bloed komt. Louis Pasteur heeft ook glashelder aangetoond dat zuurstof essentieel is voor de groei van bacterien.

*zuurstof is ook onmisbaar voor het afweerstelsel en vd de verbranding in de cellen zoals iedereen wel weet. Zonder zuurstof geen leven, en ook geen koorts(hitte als hulp afweer). Mensen ademen CO2 uit. Door meer CO2 agv het dragen van kapjes word de balans zuurstof/co2  in het bloed en de bloedsomloop en de afweer verstoord,(zie ook waarom zink helpt bij binding van zuurstof-bloed in de longen ). Betracht  de natuurlijke afweer waarbij koorts zoals welbekend een natuurlijk symptoom ís, bij het proces van de vernietiging van ziekteverwekkers zoals door fagocyten.

*veilig vrijen en een betere landelijke preventie zijn ook zeer aan de orde, wegens de toename van de verspreiding van HIV en de sterke toename van mensen die lijden aan AIDS en  infectieziektes , geslachtsziekten( SOA’s)  zoals Syfilis,  Gonorroe, Chlamydia, Genitale wratten, Herpes.

*Er is grote behoefte aan goede preventie  en bewustwording voor elke burger en het vertrek van onbekwame politici zoals Rutte en zijn bende leugenaars, kwakzalvers en gewetenloze zakenlui zoals Gates, Tedros en Ab Osterhaus. De door hen getroffen maatregelen en de door hen aanbevolen maatregelen blijken vele malen erger te zijn dan de vermeende kwaal. Als gevolg van het wanbeleid van de kabinetten Rutte, en door het wanbeleid van Ruttte en  de Jonghe  komen wegens de door hen en het Kabinet veroorzaakte crisis, tekorten en enorm lange wachtlijsten,  steeds meer mensen zonder zorg, en/of door verkeerde medicijnen en medische blunders,  te overlijden.  Volgens de overkoepelende artsenoranisaties overlijden agv de lange wachtlijsten,  verkeerde medicijnen(en voorschriften) en agv medische blunders, jaarlijks 1700o Nederlanders, jong en oud. Rutte heeft dus altijd gelogen over de kwaliteit vd zorg, en dient door de kiezers afgerekend te worden, aangeklaagd en berecht, wegens wanbeleid en dood door schuld.

*Arts, epidemioloog & emeritus hoogleraar Menno Jan Bouma: “De dodelijkheid van corona is te vergelijken met een middelzware tot zware griep. Paniek is niet nodig. Met de veel enstigere infecties die je in de tropen ziet gaan de mensen veel rationeler om.”

*Duizenden artsen en steeds meer mensen, protesteren tegen de schendig van de wet en de medische ethiek door de gewetenloze bende Rutte & Co.  Koert van Rijn, (UWV verzekeringsarts voorheen 10 jaar Arts bij de politie  zegt dat de dwangmaatregelen van Rutte & CO veel en veel meer schade en levensjaren hebben gekost dan ze hebben opgeleverd, onder meer door stress, angst, uitgestelde behandelingen, eenzaamheid, werkloosheid, alcoholisme, huiselijk geweld, psychische stoornissen, suïcide maar vooral natuurlijk door angst en stress. En dat voor een vervelende griep met een Infectie fatality rate van 0.23 . Stel dat door de dwangmaatregelen de gemiddelde levensverwachting terug gaat van 80 jaar maar 79.5 jaar. Dan zijn er dus 8.500.000 levensjaren verloren gegaan. Bedenk dat de gemiddelde levensduur in ons land niet constant is en nog maar 150 jaar geleden niet 80 jaar was maar 38 jaar en dat welzijn van de bevolking daarbij een zeer belangrijke rol speelt.

*coronahoax, de conclusie van Ioannidis over de wereldwijde IFR (infection Fatality Rate) zijnde sterfte aan COVID-19 besmetting) is 0,23% voor alle leeftijden, en 0,05% voor mensen onder de 70 jaar. Deze IFR(mortaliteit) werd door de WHO op basis van onjuiste rekenmodellen van Neil Ferguson in het begin van de pandemie op 3,4% berekend, maar dit bleek later dus totaal niet te kloppen. De IFR ligt nog veel lager omdat inmiddels bekend is dat bij het overgrote gedeelte van de sterfgevallen sprake was van onderliggende oorzaken (co-morbiditeit). Dit belangrijke nieuws evenals de ondeugdelijkheid van de CPR testen werd door Rutte & Co in Nederland in de doofpot gestopt, omdat ook het RIVM bij de enorme coronahoax betrokken is.

*In Nederland vallen jaarlijks 17.000 – 20.000  dodelijke slachtoffers door fout medisch handelen of door een foute medicatie, door personeelsgebrek en ellenlange wachtlijsten.

Het is dan ook van levensbelang dat de misdadige Elites zoals Rutte & Co nimmer meer een publieke mogen uitoefenen en dat zij aangeklaagd en berecht worden voor de door hen gepleegde waslijst aan misdaden tegen het Volk der Nederlanden en tegen de Mensheid

Stan Rams

Amsterdam, 20 10 2020

 

Bijlage brief

************************************************************************************

*Lees aub ook de aanklacht tegen M Rutte

************************************************************************************

DE GEVOLGEN VAN  RUTTE III GL MAATREGELEN VOOR HET BESTRIJDEN VAN COVID19:

************************************************************************************

1.  Afname informele zorg
2.  Toenemend isolement ouderen
3.  Toename genderongelijkheid
4.  Stijgend aantal zelfmoorden
5.  Afnemende baanzekerheid
6.  Afnemende werkgelegenheid
7.  Toename huiselijk geweld
8.  Hogere infectie- & sterfte cijfers gemarginaliseerde bevolkingsgroepen
9.  Hogere infectie- & sterftecijfers in gebieden waar mensen met kwetsbare gezondheid     wonen
10. Hogere mortaliteit
11. Hogere mobiliteit
12. Toename alcoholgebruik
13. Toename werkende armen
14. Toename honger & voedsel- en brandstofonzekerheid
15. Toename vermijdbare ziekenhuisopnames
16. Werkloosheid loopt sterk op en blijft dan hoog
17. Explosieve toename geestelijke gezondheidsproblemen
18. Toename criminaliteit en geweld
19. Toename faillissementen & mislukte ondernemingen
20. Wegvallen sociale cohesie
21. Langdurige slechte gezondheid
22. Verlaagd herstel & groeiende regionale verschillen van economie en gezondheid
23. Verdere toename ongelijkheid
24. Langdurige werkloosheid, stigmatisering en xenofobie
25. Slechte jeugdervaringen
26. Toename schooluitval kinderen uit achtergestelde bevolkingsgroepen
27. Toename stress & wanhoop
28. Criminele uitbuiting, misdaden tegen de mensheid
29. Woekeraars, ondernemers raken hun werk en spaargeld kwijt
30. Aanwerving georganiseerde criminaliteit
31. Toenemende onzekerheden
32. Toename dakloosheid
33. Toename van mensen zonder onderwijs, werk en opleiding

(* bijgevoegd Rutte Kartel Wanbeleid, dat leidt tot de dood van ontelbare landgenoten)

************************************************************************************

zorg

Grootste probleem is de zorgcapaciteit.Maar als dat het grootste probleem is,waarom is er de afgelopen maanden dan niet met man en macht gewerkt om die capaciteit flink omhoog te krijgen ipv achterover te leunen en als schrikbeeld aldoor te dreigen met een corona lockdown?

duimmm

Aanklacht,

Dit moet ophouden.  Dit moet onmiddellijk ophouden – NU  !!!

Ik beschuldig U Minister President Mark Rutte van:

Het ontmantelen van onze economie, en het bankwezen.

Het ontmantelen van onze democratie, en de rechtstaat.

Het ontmantelen van de vrijheid van meningsuiting, en het aanwakkeren van polarisatie.

Crimineel Wanbeleid

>>>Brief <<<

Even een terugblik……….

April 2019 kreeg Minister Sigrid Kaag ( lijsttrekker D66 ), lid van de GPMB (Global Preparedness Monitoring Board), een invloedrijk comité binnen de WHO, dat zich bezighoudt met pandemieën en uitbraken, te horen dat de wereld  onvoldoende voorbereid is op een pandemie. Dit comité suggereerde  aan de WHO het noodprogramma groter te maken, wat dan ook is gebeurd. Andere personen in dit comité zijn o.a. Anthony Fauci en Chris Elias ( voorzitter van het Bill &Melinda Gates Foundation). Deze laatste  houdt zich vooral bezig met de vaccin group “GAVI”, gefinancierd door Bill Gates en die honderden miljoenen euro’s van premier Rutte kreeg.

1 december 2019 eerste patient Wuhan en 10 januari kregen wij de genetische code vanuit China. Eind januari hadden wij de eerste besmettingen in Europa.

27 januari 2020 Dhr Baudet van Forum van Démocratie doet oproep om een debat in de tweede kamer over het Coronavirus. Dit wordt afgewezen.

28 januari 2020 Dhr Baudet herhaalt oproep voor  spoeddebat, aangezien de eerste besmettingen in Europa aanwezig zijn en maatregelen getroffen moeten worden. Afgewezen.

Van 3 februari t/m 28 februari discussies en tegenberichten over opschalen, bron en contact onderzoek en testen, tussen GGD en Jaap van Dissel, die het niet echt serieus meende.

27 februari eerste coronapatient in Nederland……..28 februari, carnaval en voetbal wedstrijd gaan door !!

10 februari  wordt een vliegtuig met grote hoeveelheden beschermingsmiddelen naar China gestuurd, en…..

20 februari stelt van Dissel vast dat Corona een griep is.

Hier een vraag….. na het halveren van de bed capaciteit en het zorgpersoneel de laatste jaren,en na de berichten van Sigrid Kaag, door wie U zeker bent ingelicht,  en na de oproep van Dhr Baudet heeft U zich dan niet gerealiseerd dat het negeren van de situatie een enorme fout was voor de minister president van Nederland ?

Waarom bereidde U zich niet voor ……. U werd niet overvallen !!

Toen de sterfte cijfers opliepen, ondanks enkele maatregelen , gaf U een heel angstaanjagend toekomst beeld aan de bevolking. Een virus dat de hele maatschappij zou treffen, dat lang zou duren, met groepsimmuniteit en de angst dat er niet genoeg plaats zou zijn in de ziekenhuizen ! De IC bedden werden opgeschaald, te laat.Het zorgpersoneel ontbrak,waarom ? Het antwoord staat hierboven.

Dhr Baudet (ja, die weer) stelde een strenge lockdown voor, teneinde de zorg en de beschermingsmiddelen op te schalen om verdere maatregelen te kunnen treffen, Een lockdown met grenzen dicht, vooral controles bij de luchthavens om diegenen afkomstig van sterk besmette landen tegen te houden of in quarantaine te houden.

Hier werd niet naar geluisterd, maar na teveel onnodige sterfte gevallen, traumas, faillisementen enz. kwam er een “intelligente lockdown” met daarna een afschaling……. met weer beloften dat tijdens die tijd alles klaar gemaakt zou worden voor een 2e golf. Maar, zoals gewoonlijk, de beloften werden niet gehouden, zoals nooit  sinds 10 jaar. Dus zoals gewoonlijk: we moesten weer achter de feiten aanlopen.

Sinds maart weten wij veel meer over het virus, maar deze vooruitgang wordt niet door de regering, dus door U, in achting genomen. Dhr de Jonge noemde de HCQ kwakzalverij en het werd verboden. Op 25 september werd schriftelijk bevestigd dat HCQ al in een 14tal ziekenhuizen wordt gebruikt  en dat de behandeling in en buiten het ziekenhuis gebruikt kan worden in eerste lijn. Om zo  ziekenhuisopnamen, lockdown en spoedwet te voorkomen. Dit alles weet U.

U heeft een andere route gekozen !!!!

De route van testen, testen, testen en bron en contact onderzoek, behalve reizigers van besmette landen, die konden zo doorlopen op de vlieghavens.

(Rutte wist dat de CPR testen  allemaal niet deugden, zoals uit de brief van OMT  en uit veder onderzoek glashelder is gebleken).

Er is ook geen rekening gehouden met de aerosolen, U heeft er niet voor gezorgd dat de scholen een uitstekende ventilatie kregen.  Geen rekening gehouden met het feit dat mondkapjes ongezond zijn en gevaarlijk zelfs voor kinderen. Geen rekening met het voorschrift van de WHO, die zegt dat een lockdown  geen oplossing is en tot elke prijs vermeden moet worden. Het geneesmiddel Remdivisier ontbreekt in grote getallen, dus onnodige toenamen van zware ziekteverschijnselen bij patiënten. Wat betreft de PCR test.

Het is gebleken dat het RNA onderzoek van 2 of 3 stukjes naar 1 stukje terug is  gebracht en de cycli van 30 naar 35 en soms meer is verhoogd. Dit geeft een uitslag met veel te veel foute positieve resultaten. De consequenties zijn enorm. Fout positief getest zorgpersoneel, leraren en kinderen. In elke laag van de bevolking wordt verzuimd. Het ontbreekt  nu dus aan zorgpersoneel en niet aan bedden. Ook de GGD werd overspoeld door dit gigantische aantal  foute besmettingen en bron en contact onderzoek kon niet meer uitgevoerd worden.  De economie is ontwricht, het bankwezen staat te wankelen en de bevolking is moe van het beleid. De Staatspropaganda functioneert uitmuntend in de media en op alle zenders van de T.V. Corona hysterie wordt aangewakkerd en U lacht in Uw vuistje, de lockdown kan beginnen en tegenspraken kunnen bestraft worden !! Verdeel en heers en vooral wees niet transparant.

U had het Nederlandse volk moeten beschermen, maar U heeft uzelf beschermd !!!

De zogeliefde CORONAWET werd aangenomen, tot groot genoegen van Dhr de Jonge, die nu vrij zijn gang kan gaan, nu de corona-app een grote mislukking is, zoals alles wat hij onderneemt. Maar U gaat rustig door MP Mark Rutte, de grondwet wordt van alle kanten door de regering overtreden……..mondkapjes niet wettig ? Dan maken wij er wel een wet voor !! Staat er in de wet dat je je medemens moet verklikken ?? Nee ??  Het wordt wel dringend gevraagd om deze NSB praktijk uit te oefenen.

Ik bevestig hier met nadruk, dat onder geen beding het bedreigen, kwetsen of uitschelden van volksvertegenwoordigers, politie, rechters e.a. kan worden toegestaan en dus bestraft moet worden. Maar moet er met twee maten gemeten worden ?

Wie zijn de goeden en wie zijn de slechten ?? Wie mag er dreigen volgens Mark Rutte en wie niet ? Demonstraties met dreigingen op de Dam zijn voor een “goed doel”, maar demonstraties tegen de de maatregelen van de overheid worden weggeknuppeld met veel geweld van politie in burger als opruiers, met paarden en waterkanonnen. Als deze demonstranten zich verzetten, wordt dat onmiddellijk door de linkse staat NOS  geframed, door precies dat aanstootgevend fragmentje. De rest wordt niet vertoond. Al het nieuws is eenzijdig, nooit van twee kanten toegelicht. Het ECHTE nepnieuws is de NOS, die ongestraft de grootste leugens kan openbaren.

Er zijn ook personen die overtredingen maken of bedreigingen uiten ,die geen straf krijgen, door simpel spijt te betuigen. Er zijn ook veel aanklachten ingediend tegen duidelijke fouten van de regering, de regering werd natuurlijk in zijn gelijk gesteld, en zoveel andere voorbeelden.

Vind U het dan raar MP Mark Rutte, dat er twijfels bestaan over onze rechtspraak, over gewone rechtvaardigheid in onze samenleving? Vind U het dan raar MP Mark Rutte dat er naar de waarheid gezocht wordt, nadat zoveel in de doofpot wordt gestopt of verdraaid naar buiten komt ??? Dit wakkert polarisatie aan, ieder andersdenkende groep wordt verschillend  behandeld of uitgesloten, duidelijk en definitief.

In Nederland is er maar plaats voor één staatsdenkbeeld, en dat wordt overgenomen en verspreid door alle media. Men ziet dus in alle praatprogramma’s dezelfde ideeën, dezelfde politieke partijen, iedere dag en iedere dag weer. Met miljoenen van ons belastinggeld worden er gratis verkiezing programma’s  uitgerold door de coalitiepartijen, GL en PvdA, de andere partijen die toch ook deze TV programma’s hebben gefinancierd, mogen alleen komen om zich belachelijk te laten maken !!

Dit ruikt erg DDR !!!!!

En dan hebben wij nog Kasja Ollengren ( D66 ), die snuffelt  en zoekt naar woorden of zinnetjes die niet in het staatsprogramma passen, en als zij dat vindt, hop, dan verwijdert zij dat op sociale media, of erger zij zorgt ervoor dat haar echtgenote, Irene van den Brekel ( baas van Lubach )de opdracht geeft aan Lubach er zo de spot mee te drijven zodat andersdenkenden voor complotdenkers uit worden gemaakt. Er is door haar ook een zwarte lijst gemaakt, ja,ja, men mag niet meer een vrije meningsuiting hebben,  vooral niet op sociale media  want dan….. weg FB, weg Twitter, weg alles…..goed gespeeld Kasja !!!    CENSUUR in DICTATUUR !!!!!!

Nu is het zo, dat er naast de echte complotdenkers, want die bestaan, ook normale denkers zijn, maar die niet hetzelfde denken als de staatsmedia. Ze mogen gewoon niet meer denken ! Verboden!

De ECHTE complotdenker bent U, MP Mark Rutte.

U zorgt ervoor dat iemand, die niet in Uw straatje past, op de ene of andere manier uit de weg wordt gehaald en U spaart kosten, nog moeiten,  Maar U bent vooral toch ook verantwoordelijk voor deze regering en wat deze regering doet. U bent verantwoordelijk voor de belasting dienst, voor de trias politica, die niet bestaat in ons land, want onze minister van veiligheid, verantwoordelijk voor de politie, is ook minister van justitie, verantwoordelijk voor de rechterlijke macht, Deze 2 functies mogen nooit in een persoon verwezenlijkt worden.

U bent verantwoordelijk voor de gezondheid van de burgers, U bent verantwoordelijk voor alles wat er in dit land speelt, maar U speelt een spelletje met de bevolking !!U heeft geen visie zegt U, maar wel een carriere plan !

Deze Corona crisis heeft de samenleving heel erg veel geld gekost en zal nog heel veel geld gaan kosten door de verkeerde besluiten en het verkwanselen van ons belastinggeld. Dit geldt overigens ook voor het klimaat beleid. Er worden honderden miljoenen uitgegeven aan subsidies voor nutteloze projecten zonder eerst te overwegen wat het probleem is en hoe dit op een zo doeltreffende en economische manier opgelost kan worden( idem dus voor het Corona beleid ).

Hoe kunt U MP Mark Rutte in zee gaan met bedrijven en onderzoeksprogramma’s waarvan het enige doel is om zo veel mogelijk winst te maken? U weet dat windmolens en electrische auto’s niet duurzaam zijn. Het maken is heel vervuilend, de levensduur heel beperkt, en het afval niet afbreekbaar. Maar natuurlijk die bedrijven die daar astronomische winsten bij behalen denken niet aan de belastingbetalers hier in Nederland die dit allemaal moeten betalen.

Biomassacentrales, die in alle provincies uit de grond gestampt worden, gepushed door Groen links, zijn het meest vervuilend wat betreft CO2 uitstoot, meer als kolencentrales en slecht voor de boomkap en het vervoer per boot vanuit de Baltische landen. Nederlandse belastingbetalers moeten dit subsidiëren en Vatenfall maakt winst op de exploitatie. Nu wordt dit toch gestopt, want mensen worden ziek. Maar Vatenfall krijgt vergoeding voor gebroken contract.

Maar het gas dan ??

Heel Europa gaat nu over op de goedkoopste en schoonste energie bron. Nederland gaat er vanaf en moet nu ook weer enorme bedragen aan de NAM betalen voor verbroken contract.  Waarom gaat Nederland van het gas af ? De gaswinningen veroorzaken aardbevingen ! Hoe komt het dat dit tot nu niet is opgelost, waarom heeft de Nederlandse regering, dus U, niet vanaf dag 1 ingegrepen ? Waarom zitten de bewoners nog steeds met die ellende ?

Dit had en moest voorkomen kunnen zijn. Geen enkel mededogen vanuit de regering, dus vanuit U, net als voor de betrokkenen van de kindertoeslag affaire.Waarom is de bevolking verplicht aan deze dure maatregelen mee te doen, die alleen maar bestemd zijn om grote firma’s grote winsten te laten maken? En als men naar het tribunaal gaat met deze vooringenomen rechters, kan men zelfs niet hopen ook maar gelijk te krijgen.

U weet zeker dat Nederland, met het behouden van onze eigen gasproductie ( na natuurlijk de bewoners van Groningen uiterst zorgvuldig te hebben vergoed en aardbeving bestendigd te hebben gemaakt ), en electriciteit centrales, kan afwachten tot wij zo spoedig mogelijk over kunnen gaan naar kernenergie, die in eerste instantie wel duur is bij de aanschaf, maar minstens 30 jaar mee gaat.

En dan op weg naar Thorium centrales, die hun eigen afval weer omzetten in bruikbare en duurzame energie. Nederland heeft de laatste jaren veel gespaard, maar Nederlanders hadden geen zeggenschap over  hoe dat spaargeld uit zou worden gegeven.

En midden in de Corona crisis, terwijl de inwoners van dit land, hun spaargeld hard nodig hadden, gaat U MP Mark Rutte naar Brussel met de belofte geen toezeggingen te doen wat betreft Eurobonds en andere bindende uitgaven. Dit stond overigens in het regeeraccoord.

Bij Uw terugkeer, wat vernemen wij ? Weg ons spaargeld, weg het regeerakkoord, foetsie, prullebak!!! !!!!!!In Brussel wordt dus een accoord gesmeed, met het doel om 750 miljard Euros in een herstelfonds te stoppen, dat brengt het totaal van de Eurobegroting op 1824 miljard Euros. Wat gebeurt er nu echt met dit geld ?  Heel goed betaalde banen zitten in het budget, reiskosten,verhuiskosten van en naar Strassbourg, onderhoud van gebouwen, warmte kosten, parties, maaltijden en ik kan nog meer noemen. Moeten wij dit nu allemaal wel willen ? Het herstelfonds bestaat uit 500 miljard subsidies en 250 miljard  leningen. Nederland is een van de grootste netto betalers van Europa

Ons spaargeld is weg en wij moeten ons dus nu ook weer inzetten om de landen die niet gespaard hebben te helpen. Er van uitgaande dat Griekenland nog nooit de lening die zij toegezegd kregen hebben terug betaald, denk ik dat dit waarschijnlijk een mooi motief is voor die andere landen om dit ook niet te doen.

Maar wat nu voor Nederland ? Wij zitten zelf in een grote crises, verlies van banen en de hele culturele wereld verwoest, horeca vernietigd en ga zomaar door. U zegt, geen probleem, we gaan lenen… heel veel lenen, we gaan het allemaal weer goed krijgen! En de pensioenen dan ? En de verwoeste levens ? We doen ons best zegt U, maar wie gaat die leningen terug betalen ????? Onze kinderen en onze kleinkinderen !!!!!!!!

WIJ hebben er baat bij om Europese landen financieel te steunen zegt D66, onze Eurofiele partij !! Welk baat ?? Wij doen inderdaad veel handel binnen Europa, maar nu al de Europse landen voor nog wel een paar jaar veel moeite zullen hebben het hoofd boven het water te houden, zullen zij toch echt voorlopig niet in staat zijn om zoveel handel met ons te drijven. Dit klinkt alsof wij eerst aan hen geld moeten geven, zodat zij onze tomaten kunnen kopen.

Wat is het nut nu eigenlijk van de EU ?

Dit moet bekeken worden!  Wij zouden in het handelsverdrag kunnen blijven, zoals Noorwegen en Zwitserland, met  een bijdrage voor ons lidmaatschap. Dat zou goed zijn voor Nederland. Verder is de EU een enorme geldverslinder en vooral een machtsverslinder.

Nederland is nu een autonome souvereine staat. Dit wil Brussel van ons afnemen, net zoals Sigrid Kaag  (D66) in haar verkiezingsprogramma. De regels en wetten van de EU, maken ons heel duidelijk een provincie van Europa, waar we, omdat we maar zo klein zijn niets meer te zeggen hebben, maar omdat wij hard werken, wel heel veel geld moeten bijdragen. Wij worden nu al bestuurd door een ongekozen commissie, die besluit, waar, hoe en waaraan wij geld aan mogen uitgeven, of wij een vliegveld mogen openen, of wij vega gehaktballetjes wel vega gehaktballetjes mogen noemen, hoe wij huizen moeten bouwen en dat wij minder vlees moeten eten, over immigratie en welke kleur de sprietjes gras moeten zijn !!

Minister President Mark Rutte, ik vraag U hierbij, de beschuldigingen, die ik hierboven aangaf, niet te verwaarlozen. Het gaat om Nederland  en de Nederlandse bevolking, die allemaal dezelfde rechten hebben en die U ook moet aannemen, En vooral wees transparant !!! Het vaasje breekt !!!

Een hele boze en bezorgde burger van 75 jaar.

Ineke Snel

*document bestand >>> Ineke Snel

 

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Gezondheid and tagged , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.