teken en deel de petitie Stop de Bomenkap en subsidie op biomassa-houtstook

Nederland ontbost agv massa bomenkap sneller dan het Amazonegebied.

Teken aub hier de Petitie !

Nederland heeft met name agv RUTTE I II III en GL wanbeleid het minste bos (8 %) van alle EU landen !

Er is sinds Rutte aan de macht kwam al meer dan 30 000 hectare bos weggekapt. Rutte III wil nog veel meer onvervangbare bossen wegkappen en verstoken in ziekmakende biomassa-centrales. Dat moet ZSM stoppen !

De door De EU geclaimde duurzaamheid van biomassacentrales is een leugen, omdat de uitstoot van CO2, fijnstof, en andere zeer schadelijke stoffen door biomassa-centrales, gevaarlijk is voor onze gezondheid, de luchtkwaliteit en voor het gehele Klimaat.

In Nederland overlijden jaarlijks 30 000 landgenoten agv luchtvervuiling.

Krankzinnigen van Rutte III en GL  liegen en beweren dat biomassa-uitstoot slechts 1 procent is van de totale uitstoot en dat er niks mis is met biomassa-centrales.

Wiebes en Klaver liegen zoals Jetten zelfs openbaar voor de camera in opdracht van de tiran Rutte dat er geen bossen worden gekapt voor de biomassa houtstook, terwijl iedereen weet wat er werkelijk aan de hand is.

Gaat U  op onderzoek uit,  dan komt U  achter de vreselijke waarheid die de misdadigers van Rutte III en GL (Rosenmoller, Klaver) U niet willen laten weten, wat zij liegen en verdraaien de schrijnende nood uit puur egoisme en uit blinde machtswellust.

Ze menen het Volk voor de gek te kunnen houden en de goede burger  rechten af  te  kunnen pakken zoals ook met de Corona Maatregelen. En dat zal hen duur komen te staan, want het Volk is  het echt meer dan zat !

Rutte is op zijn minst zwaar crimineel bezig en moet met zijn bende keihard  afgerekend worden zoals via het komende  Neuremberg 2 Tribunaal.

RIVM, Milieudefensie, Longfonds. WHO (World Health Organization) , Greenpeace en vele andere organisaties en natuurwetenschappers waarschuwen dringend voor de gevolgen van de vervuilende biomassacentrales zoals : steeds meer mensen en dieren met ziekten zoals astma, longkanker, COPD en hart-en vaatziekten.

De meeste mensen overlijden niet aan Corona, maar aan de jaarlijkse griep, en/of door onderliggende aandoeningen,  en als direct gevolg van de door de regering Rutte en  Gl veroorzaakte enorme stijging van de luchtvervuiling.

Daarbij komen de vreselijk slechte  Corona-maatregelen, die leiden tot meer ziekte en meer sterfte, zoals ook door zorgtekorten, personeelsgebrek, verkeerde diagnoses, verkeerde medicijnen, zorgnood hetgeen allemaal de kwade opzet en de schuld is van Rutte en de geinfiltreerde vijanden in de kabinetten Rutte I II III.  Het is geen onkunde,  maar doelgerichte ecocide.

Het verbranden van hout voor de opwekking van energie is minstens 15 % meer vervuilend, met meer CO2 roet en fijnstof uitstoot, dan stoken op gas of olie

De biodiversiteit word op grote schaal door de massa-bomenkap vernietigd.

De massa bomenkap is in strijd met de mensenrechten, het akkoord van Parijs en onze grondwet.

&&&&&&&&&&&&&&

Petitie

&&&&&&&&&&&&&&

wij burgers, verzoeken de regering:

ZSM het totaal verbod op de massa bomenkap en biomassa-ovens in Nederland

Uitsluitend kappen met kapvergunning als daartoe een zeer goede reden is zoals voor de veiligheid of wegens een aantoonbare boomziekte.

Stop alle subsidie op hout biomassa!
Stop deze subsidie ook wel SDE+ genoemd per direct vanwege de zeer schadelijke gevolgen voor mens, dier en de natuur door de vervuilende en zorgwekkende uitstoot en de verwoestende effecten hiervan op de luchtkwaliteit, ecologie en biodiversiteit

Aanplant van  30 000 hectare aan nieuwe bossen, ter vervanging van de reeds gekapte bossen

Jaarlijks 35000 hectare extra aanplant van gemengd bos en voedselbossen.

Wij hebben recht op, en eisen een permanent duurzaam boom- bos- natuurbeleid!

Wij, en de komende generaties en alle dieren verdienen een betere toekomst!

Teken aub hier de Petitie !

STOP DE BOOMKAP EN BIOMASSA MAIL CAMPAGNE

Als eerste: Bewaar deze pagina, teken en deel de petitie en deel deze pagina aub!

Roep de politieke partijen z.s.m. op, als je vindt dat de geplande miljardensubsidies voor de ziekmakende hout-gestookte biomassacentrales moeten worden STOPGEZET.

De door De EU geclaimde duurzaamheid van biomassacentrales is een pertinente leugen, omdat de uitstoot van CO2, fijnstof, en andere zeer schadelijke stoffen door biomassa-centrales, gevaarlijk is voor onze gezondheid, de luchtkwaliteit en voor het gehele Klimaat.
Stop de massa boomkap en vervuilende biomassa-centrales ! Dat kan door de onwetende voorstanders van biomassa en boomkap zoals van PVDA D66 GroenLinks en CU een bondige mail te sturen, met daarin de claim dat zij hoofdelijk verantwoordelijk worden gesteld voor alle uit hun beleid voortvloeiende schade, zoals ziek worden( Astma, COPD, Longkanker e.a.) agv verwijtbaar wanbeleid zoals het toestaan van giflozingen in Nederland, en het subsidieren van lucht-vervuiling zoals door ziekmakende biomassa-centrales.
De mailadressen van de Eerste Kamerleden van PvdA, D66, Groen Links en CU staan hieronder.
Roep hen tot de orde, het effect zal enorm zijn!

DOEN DUS !!!!

Wij hebben recht op, en eisen een permanent duurzaam boom- bos- natuurbeleid!

Wij, en de komende generaties en alle dieren verdienen een betere toekomst!

Stuur hen allemaal de claim mail!

PvdA

ferd.crone@eerstekamer.nl
MeiLi.Vos@eerstekamer.nl
e.m.sent@eerstekamer.nl
jopie.nooren@eerstekamer.nl
ruud.koole@eerstekamer.nl
jeroen.recourt@eerstekamer.nl

D66

annelien.bredenoord@eerstekamer.nl
petra.stienen@eerstekamer.nl
j.backer@eerstekamer.nl
boris.dittrich@eerstekamer.nl
alexandra.vanhuffelen@eerstekamer.nl
carla.moonen@eerstekamer.nl
henk.pijlman@eerstekamer.nl

Groen Links

margreet.deboer@eerstekamer.nl
r.ganzevoort@eerstekamer.nl
roel.vangurp@eerstekamer.nl
farah.karimi@eerstekamer.nl
saskia.kluit@eerstekamer.nl
paul.rosenmoller@eerstekamer.nl
gala.veldhoen@eerstekamer.nl
kees.vendrik@eerstekamer.nl

CU

mirjam.bikker@eerstekamer.nl
p.ester@eerstekamer.nl
tineke.huizinga@eerstekamer.nl
maarten.verkerk@eerstekamer.nl

Note: de hele openbare lijst van eerste Kamerleden vind je op https://www.eerstekamer.nl/…/ledenlijst…/f=/vl1smtivtlvc.pdf:

“Hoe haal je het in je hoofd om zo’n ding in het midden in een woonwijk te plaatsen, direct naast een school en vlakbij een ziekenhuis!”

biowaanzin

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Petities and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.