Steeds meer Nederlanders straatarm door de schuld van Ruttes bende

Nederland in Nood

Amsterdam, 12 06 2022

Steeds meer Nederlanders raken in grote financiële nood door de schuld van Rutte4 en voorgaande criminele Rutte constructies. De vreselijke ellende komt door de leugens, stikstof-bedrog, nepotisme, structureel wanbeleid, de aanval op de boeren, pensioendiefstal, landverraad met Swab en het Huis van Oranje(WEF) en het op een ontzettend gewelddadige wijze schenden van de grondwet en de mensenrechten in Nederland. Ruttes bende ( KSS) veroorzaakte de extreem hoge prijzen van o.a. boodschappen, brandstof en energie zoals door  het met kwade opzet opvoeren van belastingen en door een pakket aan zeer negatieve en criminele maatregelen die vele miljoenen landgenoten in de grootste financiele ellende en nood hebben gedrukt.

We trekken nú een streep! Één actie, één geluid, één boodschap: we pikken het niet langer! Kom ik ACTIE op 22 juni!


Christianne vd Wal leest voor welke krankzinnige plannen Ruttes bende heeft bedacht. Ruttes bende heeft haar op de positie neergezet omdat men denkt dat men de niet deskundige op het gebied van de natuur Christianne kan dwingen te doen wat haar word bevolen, door haar te overbluffen. Rutte zal ook haar voor bus proberen te gooien en zwart maken via trollen legers zoals Rutte dat altijd doet om anderen de schuld te geven van zijn vreselijk wanbeleid en de gepleegde misdaden tegen het Volk Der NederlandenDe oorlogmisdadigers van KSS  zoals Blair, Macron, Trudeau, Stolz,  Rutte, Verhofstadt, Johnson, Soros, Rothshild, Biden, Busch, Gates , Harari, Kissinger en Swab willen volgens de analyse van de voorhanden liggende informatie de voedselvoorziening via onteigening door Vanguard en Blackrock laten dereguleren, en  boerenbedrijven kapot maken door onteigening etc om voedselnood  en massa-sterfte door honger te veroorzaken.

Massa Demonstratie  22 juni betekent einde Rutte4We trekken nú een streep! Één actie, één geluid, één boodschap: we pikken het niet langer! Kom ik ACTIE op 22 juni!

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.