radiation is dangerousBeste mensen,

Als U wilt weten aan welke gevaren van mobiele straling U volgens duizenden artsen en wetenschappers en organisaties van over de hele wereld al vele jaren bent blootgesteld, en als U wilt weten welke nadelen en schade het nieuwste mobiele netwerk 5G met zich mee kan brengen, bekijk dan ter introductie, de documentaire “5G-apocalyps” in zijn geheel van Sacha Stone, en de heldere lezing van Claire Edwards: The Madness of Putting 53,000 5G Satellites in Space.

Vorm uw eigen mening door het bestuderen van het op deze pagina gepubliceerde RF en 5G dossier met een schat aan informatie, getuigenissen van wetenschappers, nieuws, videos en de bijgevoegde link- en bronvermelding.

Het RF 5G mobiele straling dossier word regelmatig aangevuld en bijgewerkt met de nieuwste bevindingen en updates uit de wereld van wetenschappers en mensen uit alle lagen van de bevolking van de hele wereld. Bij alle items zijn links vermeld, bewijs stukken, fact checks en de ethische verantwoording. Het dossier is bedoeld als bron en als studie-dossier ten dienste van iedereen, voor een beter begrip, inzicht, en voor een betere gezonde en liefdevolle samenleving.

Informeer U goed, in het belang van Uzelf, en in het belang van uw dierbaren, de kinderen en de komende generaties, voor de vrijheid, veiligheid en de gezondheid van alles dat leeft en bloeit op Moeder Aarde, dat door Natuur vernietigende overheden, multinationals en schatrijke figuren met hun levensgevaarlijke technieken ZOALS bio-wapens en muterende AI-Virussen dreigt verloren te gaan.!

Zie het dossier:

A L A R M  D O S S I E R  RF  5 G

Ik wens U allen inspiratie, veel sterkte en een goede gezondheid toe,

Met vriendelijke groet,

Stan Rams