#nederlandse en EU wetgeving is illegaal wegens grondwetherziening en erfenis #leopoldIIRutte/ VVD en kartel zijn de vijand van de nl rechtstaatAanbevolen: Massaal bij de politie aangifte doen tegen rutte, grapperhaus en de jonge, wegens dood door schuld, landverraad, kinderenmishandeling, lidmaatschap van georganiseerde misdaad, terrorisme tegen het Volk der Nederlanden.

De jonge aangeklaagd wegens leugens, bangmakerij, kinderenmishandeling.


Dinsdagavond hield het Jeugdjournaal een kinderpersconferentie over de coronamaatregelen met Rutte en De Jonge. In de zaal zaten acht kinderen die vragen stelden aan het tweetal. Tijdens de persconferentie deed De Jonge een aantal uitspraken, die feitelijk niet juist bleken te zijn. Arts Jolette Blind besloot actie te ondernemen en heeft aangifte gedaan van integriteitsschending door de minister.

“Ik vind het stuitend en schadelijk dat kinderen angst aangejaagd wordt en een verantwoordelijkheidsgevoel aangepraat wordt voor de gezondheid van hun ouders en grootouders. Hiermee horen zij niet belast te worden.”

Wat de kinderen nu aangedaan wordt, heet in de jeugdpsychiatrie parentificatie en is schadelijk voor de ontwikkeling, aldus Blind.

“Dat de regering dit doet, acht ik een misdaad tegen de kinderen en tegen de menselijkheid.” Ze eist rectificatie. Parentificatie houdt kortweg in dat een kind veel te vroeg de rol van volwassene op zich heeft genomen op emotioneel en sociaal gebied. De arts ontvangt veel steunbetuigingen.

Zo zegt oud-verpleegkundige Marga Bult: “Ik ondersteun uw brief/mail van harte.” Programmamaker Flavio Pasquino reageert: “Benieuwd wat deze klacht teweeg gaat brengen, want hij klopt als een bus.”
aangifte tegen hugo de jonghe


dood door schuld


Vaccin handel bedrog BBB WEF Great Reset

Marion Koopmans  werkte samen met de Chinese overheid

Marion Koopmans, die onlangs in China was om daar onderzoek te doen naar de oorsprong van het coronavirus, heeft als adviseur gewerkt voor het Centrum voor Ziektecontrole en Preventie van de Chinese Communistische Partij. Ze heeft daarnaast meegeschreven aan studies die gefinancierd zijn met geld van de Chinese overheid, onthult The National Pulse.

 


fikkie

Door rutte en de jonge en Omt aangeprezen Vaccin is smerige rotzooi met vreselijke bijwerkingen die bij kwetsbare ouderen mede de dood veroorzaken.

pfizer bijwerking

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Kunst, muziek, innovatie, motivatie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
Dit bericht is geplaatst in Column met de tags . Bookmark de permalink.