Nederland gaat kapot door de rotte wortels van de EU en Rutte III


In een tijd waarin de EU en Ruttes Kartel als een georganiseerde bende volslagen gekken, het klimaat alsmaar erger vervuilt en vernietigt door massa’s bomen te verbranden in zwaar vervuilende biomassa centrales en door middel van het zeer slechte peperdure klimaat-akkoord, blijkt deze roverheid zich te bedienen van een aloude nazie tactiek. Economische belangen, repressie en onvrijheid worden ons opgedrongen verpakt in een groen liberaal jasje , zoals door de liegende landverraders Merkel, Macron, Rutte, De Jonghe en tal van andere NWO criminelen, die wegens de openbaringen van de door hen gepleegde misdaden, als een wild beest om zich heen slaan en de een na de andere rotstreek, zoals de criminele corona spoedwet, uithalen  om het Volk de mond te snoeren en van de goede burgerrechten, de vrijheid, pensioen en inkomen te beroven, omdat zij zich schaamteloos en onbestraft menen te kunnen blijven verrijken, zoals het onvoorstelbaar rijke alsmaar meer geld eisende vrekkige Engelse en Nederlandse Koningshaus.

Een Oorlog Reeds Verloren is de podcast van Sven-Ake Hulleman, waarin hij de systeemcrisis en de rotte wortels van de EU en Ruttes Corrupte Kartel bespreekt en onderzoekt.

Teken en deel aub de Petitie: “Stop de massa bomenkap!”In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt om te verstoken in ziekmakende biomassa centrales. Teken en deel de petitie: Stop de massale bomen kap , voor een duurzaam boom- bos- natuurbeleid voor ons en de komende generaties!

About Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
This entry was posted in Column, Nieuws, Petities, Podcasts and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.