KSS is de naam voor de flora en fauna vernietigende kliek of sekte die alles met voorbedachte rade in het kader van de Great Reset ism WEF kapot wil maken waar wij mensen van houden zoals tradities, provinciale en gemeentelijke culturen, onze goede burgerrechten, de welvaart,het sociale stelsel, de zorg,  prive bezit, ons land, de vrijheid,  vrede, de wonderschone bossen bomen vogels insecten biodiversiteit de mooie weilanden de duurzame boeren MBK/tuinders/horeca/visserij de dieren de wonderschone natuur etc.

KSS is de vijand van flora en fauna.

De door KSS  met oa. o.a. rutte  klaver timmermans kuiken samsom halsema bromet otte rosenmuller vd lee nijppels wiebes pechtold kaag de jonge kuipers bonten van agt jetten paternotte sjoerdsma tsjeerd de groot jetten schouten seegers joba vd berg wiegel swab en velen van wef waaronder ook o.a.maxima met haar biochiip plannen) bedachte klimaatwetten,  en de door deze kss-ers uit blinde hebzucht, machtswellust en vernielzucht uitgerolde smerige biomassa centrales en door het verstoken van ontelbaar veel bomen en door het opvoeren van de ziekmakende  uitstoot zoals van Schiphol, sterven miljarden insecten/ontelbaar veel zeldzame vogels en steeds meer mensen jong en oud  komen te overlijden als gevolg van de kankerverwekkende uitstoot van biomassa-centrales/zeeboten/multinationals/ en door een veelheid aan andere schadelijke maatregelen zoals bv  het lozen van gifstoffen in de rivieren en de uitrol van onduurzame vervuilende (wegens o.a sf6 onderhoud kankerverwekkende) made in china windmolens.

KSS sproeit bovendien sinds jaar en dag rotzooi( Barium Aluminium etc) uit over de steden in de vorm van chemtrails  en met alles wat KSS  doet komt ook door ruttes oorlogspelletjes  en het financieren van oorlogmisdadigers ism NATO  WO III en de vernietiging van de planeet aarde dichterbij.

DAT MOET STOPPEN !!!

Onthoud op deze #InternationalActionDay tegen biomassaverbranding dat wanneer we #hout verbranden voor #energie, we niet alleen de lucht vervuilen en bossen vernietigen maar ook #dieren hun leefgebied afnemen. #biomassa

Door Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com

2 gedachte over “mensen dieren bossen insecten vogels sterven door wanbeleid rutte4”
 1. Ruttes corrupte bende plant volgens M een verbod op het eten van vlees, tuinieren en het verbouwen van gewassen en aardappels. KSS met kopstukken zoals biden gates clinton soros kaag maxima swab(WEF) wil volgens M de totale controle over de voedselproductie. U bent gewaarschuwd !

 2. Opheldering
  beste mensen, het een en ander heb ik op een rijtje gezet, ik hoop dat u hiermee inzicht krijgt in de complexiteit van de materie
  griep/copd/kanker/TB/parasitaire infecties noemde men Corona of Covid.
  #Ivermectine werkt tegen parasieten maar mensen met of zonder een parasitaire infectie kunnen agv meer aandoeningen met of zonder prik en met of zonder ivermectine overlijden.
  door het gebruik van ivermectine zijn mensen zonder onderliggende aandoeningen of met 1 of meerdere aandoeningen per tijdfase gered van de dood.
  door ivermectine genezen mensen kunnen overlijden aan een andere aandoening, op kortere of op langere termijn
  door de prik overleden meer mensen jongeren en ouderen agv trombose/myocardtis.
  dit betekent dat mensen die door ivermectine genezen waren van de parasitaire infectie(long maag of darm infectie) beter waren en niet overleden maar alsnog konden overlijden aan TB copd kanker een zware griep of andere aandoeningen zoals bv diabetes hartfalen of agv hoge leeftijd.
  hieraan toegevoegd dient te worden, de combinatie sterfte agv een verzwakt immuunstelsel al dan niet of wel direct door de prik en wegens de door de prik veroorzaakte niet natuurlijke myocarditis en bloedklontering.
  bij velen is sprake van overlijden agv een hartspierinfectie door de prik, echter kan men alleen door een zeer grondig onderzoek naar het bloed en via obductie aantonen waar iemand aan is komen te overlijden, het kunnen meerdere oorzaken zijn en het is mogelijk dat men geen directe oorzaak kan vinden en men dan spreekt van bijvoorbeeld een hartstilstand of natuurlijke dood op hoge leeftijd.
  Als obductie plaatsvind, wie met welke kennis van zaken kan de betreffende arts het onderzoek goed doen? Hoeveel tijd en (het moet gezegd worden) hoeveel kosten gaan ermee gepaard. Dit is van belang om te weten of ziekenhuizen een bepaald budget en genoeg opgeleid personeel hebben om obductie te kunnen verrichten
  Waar en door wie word er wat en hoe en waarom onderzocht? Is het onderzoek goed? Worden de resultaten van onderzoek goed genoteerd en doorgegeven en aan welke instanties, en welke rol speelt de overheid als het gaat om de betrouwbaarheid van de resultaten. Word er geknoeid met onderzoek en de statistieken? Welk belangen spelen een rol zoals geld, macht of goede of kwade intenties?.
  Wie kan dat controleren?
  van belang is ook de sterfte door o.a. de slechte kwaliteit vd lucht bv kankerverwekkend fijnstof uit biomassa- centrales en o.a. aluminium barium door chemtrails en andere vergiftigingen
  eveneens speelt ook de mobiele straling EMF en WIFI en 5G een rol, en al hebben bijvoorbeeld WHO en FDA verklaard dat straling niet gevaarlijk zou zijn op basis van matig en barslecht onderzoek, honderd duizenden mensen en ontelbaar veel organisaties en geleerden/artsen zeggen dat straling wel schadelijk is.
  bovendien heeft WHO de effecten van straling op dna en op bloed zoals de bloedcelwand niet bekend gemaakt. Straling beschadigt dna, en bloed en veroorzaakt een storing in de groepering van bloedcellen. straling heeft onmiskenbaar ook een effect op de aanwas van bacterien die infecties veroorzaken,
  omdat er veel meer aan de hand is dan 1 oorzaak en een combinatie van meerdere oorzaken en gevolgen is het verstandig om te weten dat het trekken van allerlei conclusies zonder meer en beter en deugdelijk onderzoek, niet verstandig is.
  we kunnen gezien de ontwikkelingen in meer landen en reacties van overheden en verklaringen van geleerden wel stellen dat er door prikken veel meer mensen zijn komen te overlijden zoals door myocarditis/bloedklontering en een verzwakt immuunstelsel, in combinatie met geen, 1 of meerdere aandoeningen en de eerder genoemde oorzaken zoals bijv kankerverwekkend fijnstof barium of een andere vergiftiging en/of gevolgen van staling.
  Onmiskenbaar is sprake van een toegenomen sterfte als gevolg van de coronamaatregelen, de nalatige leugenachtige en criminele handelswijze van overheden/instellingen/ WHO en handlangers zoals medici big phama/ liegende media en influencers waardoor veel meer mensen zijn komen te overlijden en waardoor meer mensen komen te overlijden.
  Velen zijn schuldig aan het schenden van de code van Neurenberg.
  DE NATO/VS en diverse EU regeringen zijn schuldig bevonden aan het aanstichten financieren en het voeren van een hele reeks genocide oorlogen (zogenaamd vd vrede.) met als gevolg totaal kapot gemaakte landen en ontelbaar veel/ miljoenen doden
  Steeds meel mensen vrezen armageddon de WO III, met allesvernietigende atoombommen waardoor het leven op de planeet word vernietigd.
  De overheden en hun handlangers bankiers multimiljonairs hoge adel etc zijn bezig met vernietiging en het uit hebzucht en machtswellust voeren van oorlogen en vernietigen van Flora en Fauna
  De Volkeren dienen op te staan en vereend een einde te maken aan het gruwelijke mensonterend beleid van de criminele overheden en hun handlangers

  Stan Rams

  Amsterdam 28 10 2022

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.