Lockdown Files: ‘Regeringen hielden ons voor de gek’
EU/ VVD D66 zijn volgens de laatste berichten actief betrokken bij scholen/schooltv/rutgers stichting/ de seksualisering van kleine kinderen gesponsord door de overheid en de postcodeloterij.


Jaarlijks ontvangt de wegens “pedofilie” in opspraak verkerende Rutgers Stichting miljoenensubsidies voor de ‘Week van de Lentekriebels’. Wat gebeurt er met al dat belastinggeld?Pedofielen bij het Openbaar Ministerie – 5 nov 2019

PVV Kamerlid Gidi Markuszower bleek dinsdag tijdens het Vragenuur woedend over de gang van zaken mbt pedofielen. Staatssecretaris Ankie Broekers- Knol (VVD) die inviel voor minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus (CDA) wilde er weinig woorden aan vuil maken omdat het OM alsnog bezwaar heeft aangetekend. “U moet zich kapot schamen”, besloot Markuszower.


#Lentekriebels, een programma van Rutgers (Rutger Stichting), werd volgens twitter berichten aangeboden via de WHO die daarvoor ‘Standards for Sexuality Education in Europe’ opgesteld heeft (via een aparte zoekmachine te vinden). Seksuele opvoeding voor babies (!) en peuters van 0 to 4 jaar, 6-9 jarigen.

Ouders  kregen te horen dat de voorlichting netjes en in orde was,  maar ze werden “buiten spel gezet”. Rutte/VVD D66 probeert volgens de berichten  de aandacht af te leiden van pedofielen bij WEF/OM/VVD/D66.  Men probeert critici/politici van o.a. SP DENK PVV BVNL  FVD 50 Plus  te demoniseren, precies zoals men de protesterende huisartsen ging demoniseren mbt Corona.

Rutte/VVD/D66/WEF/WHO/Rutgers/COC/D66 Min v Onderwijs kapen volgens velen de voorlichting-rol van ouders en doen alsof er niets aan de hand is,  of alsof ze niks ervan af weten of ze tonen naar de buitenwereld geselecteerd onschuldig materiaal en zwijgen over bijvoorbeeld de clips van de Rutgers Stichting en (schooltv/ gewoon bloot) waar naakte en omgebouwde mensen waren te zien en men doet alsof men niets weet van de boekjes( het bewijs is in de Kamer getoond door dhr Baudet), boekjes met plaatjes over  oa “pijpen”,  die men gaf aan kleine kinderen vanaf  4 jaar”.

De Rutgers stichting haalde een van hun films weg na de landelijke commotie en ophef in de Kamer. Er worden in heel het land vragen gesteld over de miljoenen euros sponsoring van uitermate ongewenst/onderwijs door de postcodeloterij/Rutgers/overheid, die bezig is met het uitrollen van de wef agenda/het  “seksualiseren” van kleine kinderen vanaf 4 jaar

Hierboven WEF Agenda mbt seksualiseren van kleine kinderen.

Nieuws update  22 03 2023 : Ruttes kartel in opspraak wegens pedofilie/schooltv/rutgers stichting/ Rutgers Stichting is uitvoerder van de SDG 2030 Agenda. De WEF agenda wordt o.a. gesteund door de Postcodeloterij. #WEFpuppets De Nederlandse overheid subsidieert Rutgers Stichting jaarlijks met 𝟐𝟔 𝟎𝟎𝟎 𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨!!


Rutte en Wabeke betrokken bij RolodexRutte gaat volgens tal van klokkenluiders  om met een aantal beruchte pedofielen


FVD petitie:  “Haal woke uit het klaslokaal. Teken onze petitie”: https://fvd.nl/petities/haal-woke-uit-het-klaslokaal Forum voor Democratie wil dat de genderwaanzin eindigt. De seksualisering van kinderen moet per direct stoppen.

Het ministerie van OCW verstrekt miljoenen aan subsidies voor programma’s als Gewoon Bloot en organisaties zoals de Rutgers Stichting die precies dit soort seksueel getinte propaganda op scholen aanbieden. Met genoeg handtekeningen kunnen we dat stoppen.

Teken daarom onze petitie en deel deze met vrienden en familie! Samen beschermen we onze kinderen!


Raisa Blommestijn @rblommestijn:  “Stop seksualisering en indoctrinatie van kinderen onder het mom van “lekker jezelf zijn” en diversiteit. Dit is niets anders dan een giftige ideologie”Bisschop (SGP) is helemaal KLAAR met de Woke-indoctrinatie van kinderen! Pedofielen VVD & D66 praten het goed!

 

 

De Rutger Stichting wordt gerund door Marieke vd Plas. Zij is de partner van Sander Dekker van de VVD  die voor pedofilie is
 
Rutgers Stichting is uitvoerder van de SDG 2030 Agenda.
#WEFagendaWordt o.a. gesteund door de Postcodeloterij.#WEFpuppetsDe Nederlandse overheid subsidieert Rutgers Stichting jaarlijks met 𝟐𝟔 𝟎𝟎𝟎 𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨!!


 

About Stan Rams

Stan Rams, Stream News from Amsterdam and all around the Globe, providing multimedia/ kunst/ muziek/ art/ entertainment/
This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

Er zijn nog geen reacties