LIVE Ottawa – RAW Footage: Freedom Convoy 2022 – Parliament HillCanada  Wereldnieuws.

30 01 2022

Duizenden vrachtwagenchauffeurs maken deel uit van een 90 kilometer lang konvooi in Canada, op weg naar de hoofdstad Ottawa.  De meeste Canadezen eisen het opheffen van alle corona maatregelen en velen eisen ook het ontslag van Trudeau.  Er zijn in Canada duizenden trucks actief bij de demonstratie. Veel trucks zijn nog op weg naar Ottowa. De Truckers Demonstratie word gesteund door het merendeel van de Canadese Bevolking. Uit de USA zijn ook minstens duizend Trucks vertrokken op weg naar Ottowa om zich bij de demonstratie aan te sluiten. Bovendien zijn er demonstraties in steeds meer steden, die niet door de MSM worden gemeld. zoals bijvoorbeeld in Edmonton Alberta. De trucks toeteren en de mensen roepen: “NO MORE MANDATES, NO MORE MASKS, NO MORE PASSPORTS!” .  Zie ook: de Massa Demonstratie met tienduizenden demonstranten  in Calgary, Alberta

Er zijn tienduizenden trucks en nog meer andere voertuigen (ook leger trucks) die enthousiast deelnemen aan de demonstraties. Het valt niet te ontkennen dat vele miljoenen Canadezen demonstreren in heel Canada. Media zoals de NOS liegen over de aantallen, want Ottowa zit propvol met  Anti-Trudeau wagens en Konvooi Trucks.  Op de toegangswegen staan kilometers lange files met Konvooi Trucks (100 km lengte). Dat bij het parlement vele duizenden demonstranten (en niet nog meer) demonstranten staan, zoals te zien is op drone beelden, komt o.a. doordat het Parlementsterrein moeilijk bereikbaar is, door opstopping en omdat veel (meer) mensen in de trucks (in zeer lange files) verblijven. Het aantal demonstranten in Ottowa is veel groter dan in Alberta waar meer dan 100 000 Canadezen deelnamen aan de demonstraties zoals te zien is op drone-beelden.


Leger Truck met Fuck Trudeau Vlag
Verenigd Canada tegen de terrorist TrudeauTrudeau word gezien als een landverrader

Justin Trudeau heeft om onduidelijke reden de hoofdstad verlaten. Velen denken dat hij is weggevlucht uit angst. Hij wil niet dat de wereld ziet dat het Konvooi voor de Vrijheid enorm groot is en naar schatting 90 kilometer, met ontelbaar veel trucks. Er zijn twee bruggen naar Ottowa afgesloten. Het merendeel van de camera’s die grote wegen in de nabijheid van de hoofdstad in de gaten houden, werd volgens de meldingen op sociale media ook stilgelegd.

De Canadeese premier Justin Trudeau en zijn gezin hebben volgens veel berichten hun woning in Ottawa in allerijl verlaten vanwege veiligheidsredenen.Dat werd door de meeste mensen gemeld, en niet dat Trudeau rustig weg is gegaan wegens corona of dat hij naar Costa Rica op vakantie ging. Zijn vertrek word door veel mensen gezien als wegvluchten en een daad van lafheid. Trudeau heeft de vreedzame demonstranten( dat zijn mensen uit alle gelederen van de samenleving) ook nog eens via twitter uitgemaakt voor “fringe”, en een groep asocialen die de grote meerderheid in gevaar zouden brengen. Daarmee heeft Trudeau zich bij nog veel meer mensen zeer ongeliefd gemaakt en bij de grote meerderheid van de Canadezen.

De Nederlandse Onderkruipsel Stichting (NOS) die naar de pijpen danst van de KSS gangsters zoals Rutte en Swab, heeft veel aandacht besteed aan nepnieuws, angst verhalen, leuterpraat en valse propaganda voor Ruttes Kartel. Men heeft ook nauwelijks aandacht besteed aan de ontwikkelingen in Ottowa. NOS doet alsof er slechts honderden truckers in Ottowa demonstreren, en men weigert te melden dat de meerderheid van de Canadese Bevolking achter de truckers staat. Er werd door de leugenmedia gesuggereerd dat het om een actie van een paar honderd “rechts-extremisten” zou gaan. Uit diverse peilingen blijkt evenwel dat ruim 88 procent van de Canadese Bevolking volledig achter de demonstratie en de eisen van de truckers staat.

De Aboriginals (indianen)  zijn het ook helemaal zat en eisen hun vrijheid !.

Konvooien voor de Vrijheid !

In tal van landen rollen de Trucks met de vlam in de pijp in Konvooien voor de Vrijheid, voor het opheffen van  uitermate schadelijke corona-maatregelen.

Truckers en Tractors Konvooien vd Vrijheid vinden in diverse landen plaats, en per 30 januari ook in Nederland.

Update: Ottowa

“Prime Minister Justin Trudeau  rejects people grievances. In Canada we have one of the biggest revolutions happening. Right now thousands truckers headed to the Parliament in Ottawa. And they’re going to stay there until Trudeau resigns, or they give us back all of our freedoms and rights.”

Update VS

17000 Artsen protesteren  tegen de  corona dwang

Meer dan 17 000 artsen en geleerden in de VS protesteren tegen een mandaat voor het toepassen van de experimentele corona-prik, die volgens tal van experts zoals de Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en de uitvinder van de Mrna-gen-prik, Robert Malone, bij ontelbaar veel mensen met of zonder onderliggende aandoeningen, tot de dood heeft geleid agv de bijwerkingen waaronder hartspierinfectie (Myocarditis)


Bijwerkingen?


Hier heb je DES-informatie.
Over een medicijn dat aanbevolen werd door oa het @rivm

Waar toen de bijwerkingen op lange termijn nog niet van bekend waren.

Over Stan Rams

Stan Rams, geboren te Heerlen Limburg Nederland, 7 september 1958. Amsterdam S V N Kunst, muziek, innovatie, inspiratie, multimedia en sociale netwerken. Contact: stan@stanrams.com
Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Doe mee!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Reacties

@peepso_user_2(Stan Rams)
7 maanden geleden
@peepso_user_2(Stan Rams)
Jullie willen DES-informatie?
Hier heb je DES-informatie.
Over een medicijn dat aanbevolen werd door oa het @rivm

Waar toen de bijwerkingen op lange termijn nog niet van bekend waren. https://twitter.com/cuyahoga_/status/1487897167008309251/photo/1
“Jullie willen DES-informatie? Hier heb je DES-informatie. Over een medicijn dat aanbevolen werd door oa het @rivm Waar toen de bijwerkingen op lange termijn nog niet van bekend waren.”
7 maanden geleden
@peepso_user_2(Stan Rams)
7 maanden geleden
@peepso_user_2(Stan Rams)
7 maanden geleden